E jbg.on je zauzet sada
Ja sam skromniji ipak.
Mujdza,Husejnovic....
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobro.tinaslafkr je napisao/la:Ne treba nam husejnovic goni ga u picku materinu izdajnicku jeblo ga sarajevo i horde zla... on voli sarajvo i pravi je hordas said husejnovic jedan je od njih
Ta ce seljance....tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi
Momak,opet kazem briga me za njegova licna osjecanja.Kao sto predsjednik jednom rece,nesmijemo biti sentimentalni.tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi
Skromno tuzlanskistaragarda je napisao/la:Ta ce seljance....tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi
Ja mislim da se vecina slaze u vezi mog misljenja za husejnovicaemirzlaTu je napisao/la:Skromno tuzlanskistaragarda je napisao/la:Ta ce seljance....tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi![]()
Danas krece prodaja karti...
tinaslafkr je napisao/la: Ja mislim da se vecina slaze u vezi mog misljenja za husejnovica
Reprpgrame od 3 do 10 godina može samo odbrit parlament federacijetuzlak1987 je napisao/la:Zato jer smo valjda probili rok za period u kojem se to moglo pokrenuti, pa su nam ponudili ovu opciju od 3 godine, mi i Celik smo zakasnili sa tim prijavama za reprogram..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A sto se nije potpisalo na 10 godina ?
Ovo je za dugove do 31.12.2013 i ipak je to davno bilo, Sloboda nije bila pokrenula proces u vrijeme kada je to trebalo. Ali to znamo sto se nije desilo jer nam je klub bio slabo uredjen, nije se znalo ko pije ko placa.
Sad nez jel ako smo probili rok jel neko ima informaciju uvazavajul nam opciju da ako se potpise na 36 mjeseci 20% glavnice duga se otpisuje?
Ako je ta opcija u igri moguce i da su nasi zbog toga potpisali na 36 mjeseci jer bi nam se od glavnice odbilo 20% sto je veci novac i sto bi nam odgovaralo jer se utvrdilo da je dug kada se sve sabralo bio nesto veci nego sto se prvobitno ocekivalo.
Mozda placamo samo 80% glavnice ko zna, a kod 10 godina se placa 100% glavnica. Ima ko zna uglavnom ..
A koga bi ti od pojacanja doveo,koga "nogirao"iz Slobode.Skver je napisao/la:Reprogram potpisan.....ostale pojedinosti, poslovna tajna....kako rece Sasa Vugdalic....ne znam cemu vise rasprava o necemu sto je zavreseno....idemo dalje....Evropa, stadion, pojacanja na ljeto.
Širok je spisak pojačanja koja sad' možemo dovest'.solinas je napisao/la:A koga bi ti od pojacanja doveo,koga "nogirao"iz Slobode.Skver je napisao/la:Reprogram potpisan.....ostale pojedinosti, poslovna tajna....kako rece Sasa Vugdalic....ne znam cemu vise rasprava o necemu sto je zavreseno....idemo dalje....Evropa, stadion, pojacanja na ljeto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.