Da sada bez problema moze potpisati bilo koji igrac (stranac).tuzlak1987 je napisao/la:Mogucnost da privucemo lakse sponzore jer sada je odblokiran racun oficijalni, ne treba se poslovati preko drugih racuna. Mozemo sada naci potencijalno generalnog sponzora i neke investitore za tribinu ako uprava bude to mogla izganjati svojom sposobnoscu. Znaci nece im stajati to na put i ako su sposobni nece imati prepreka vise da privuku sponzore i investitore.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dobro je da smo ikako potpisali. Eto jos jednog motiva da se Tusanj puni do kraja sezone.
A sta dobijamo sa reprogramom, pored odblokiranog racuna i izlazak u EU ?
I isto mislim da mozemo konacno registrovati kako treba strane igrace..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

E jbg.on je zauzet sada

Ja sam skromniji ipak.
Mujdza,Husejnovic....
-
- Kontakt:
Ne treba nam husejnovic goni ga u picku materinu izdajnicku jeblo ga sarajevo i horde zla... on voli sarajvo i pravi je hordas said husejnovic jedan je od njih
Dobro.tinaslafkr je napisao/la:Ne treba nam husejnovic goni ga u picku materinu izdajnicku jeblo ga sarajevo i horde zla... on voli sarajvo i pravi je hordas said husejnovic jedan je od njih
Tako se i Zeba pljuvao pa se danas kunemo u njega.
Bitno je da bude profesionalac boli me **** za ostalo.
-
- Kontakt:
Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ta ce seljance....tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Momak,opet kazem briga me za njegova licna osjecanja.Kao sto predsjednik jednom rece,nesmijemo biti sentimentalni.tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi
Mene zanima samo teren i Sloboda,razumijes brate.
I Zeba zivi u Tuzli.Ili putuje iz Sarajeva na trening svaki dan. ..

Jos jedan nam igrac treba kvalitete Zebe na sredini,jedan poput Husejnovica umjesto Haurdica,desni bek kao rezerva (ukoliko ne dovedu nekog poput Mujdze pa Efe bude rezerva

Govorim u kontekstu evrope,opet svako ima svoje i oni ce to najbolje.
-
- Kontakt:
Kakav husejnovic ne moze on igrat vise vuku ga povrede ne treba nam igrac koji je sklon povredam ja sam za to da se dovede mali civa iz ceske za vikend je mali dao go sparti prag nase dijete sigurno bi ginulo za sveti dres. Znam kamaru igraca iz naše škole koji bi mogli igrat ali se prvo moramo rijesit one hijene husare uzeo je najbolje igrace 99 godiste Edis Smajic, Nermin Hajdarevic i Dino Hodzic daje im 200 km mjesecno i kupuje im kopacke a bruku para ce uzet na prvom dvojcu
Skromno tuzlanskistaragarda je napisao/la:Ta ce seljance....tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi

Danas krece prodaja karti...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Ja mislim da se vecina slaze u vezi mog misljenja za husejnovicaemirzlaTu je napisao/la:Skromno tuzlanskistaragarda je napisao/la:Ta ce seljance....tinaslafkr je napisao/la:Zeba zivi u Sarajevu i sve navija za Zelju ogroman profesionalac respekt za njega, a ovaj smrad od husejnovica Sloboda mu dala sve pruzila mu i on se kune u sarajevo i u horde zla ko da nikad nije igrao u Slobodi![]()
Danas krece prodaja karti...
tinaslafkr je napisao/la: Ja mislim da se vecina slaze u vezi mog misljenja za husejnovica
Uz to bih dodao dvojac Bekić.
Solina navija za Slobodu!
kakav Said. U Sarajevu je krko 20 u velikoj lepini sa kajmakom+5 kugli sladoleda 

-
- Kontakt:
Dosao ovdje iz werdera sa bruku kila viska profucko sve pare sto je imao spavao u autu u gallery izlazio pio i ode nekako u sarajevo i kako je otisao u dinamo ne trenira ni sa prvom momcadi ja mislim da je posuđen lokomotivi ili je u croatia sesvete dobar je igrac sklon povredama al je SUPAK od covjeka
Reprpgrame od 3 do 10 godina može samo odbrit parlament federacijetuzlak1987 je napisao/la:Zato jer smo valjda probili rok za period u kojem se to moglo pokrenuti, pa su nam ponudili ovu opciju od 3 godine, mi i Celik smo zakasnili sa tim prijavama za reprogram..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A sto se nije potpisalo na 10 godina ?
Ovo je za dugove do 31.12.2013 i ipak je to davno bilo, Sloboda nije bila pokrenula proces u vrijeme kada je to trebalo. Ali to znamo sto se nije desilo jer nam je klub bio slabo uredjen, nije se znalo ko pije ko placa.
Sad nez jel ako smo probili rok jel neko ima informaciju uvazavajul nam opciju da ako se potpise na 36 mjeseci 20% glavnice duga se otpisuje?
Ako je ta opcija u igri moguce i da su nasi zbog toga potpisali na 36 mjeseci jer bi nam se od glavnice odbilo 20% sto je veci novac i sto bi nam odgovaralo jer se utvrdilo da je dug kada se sve sabralo bio nesto veci nego sto se prvobitno ocekivalo.
Mozda placamo samo 80% glavnice ko zna, a kod 10 godina se placa 100% glavnica. Ima ko zna uglavnom ..
Karte, standardno, kod Mide?
Ako nas opet ne ispale, prijenos ima i na Moja TV
Ako nas opet ne ispale, prijenos ima i na Moja TV

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Reprogram potpisan.....ostale pojedinosti, poslovna tajna....kako rece Sasa Vugdalic....ne znam cemu vise rasprava o necemu sto je zavreseno....idemo dalje....Evropa, stadion, pojacanja na ljeto.
A koga bi ti od pojacanja doveo,koga "nogirao"iz Slobode.Skver je napisao/la:Reprogram potpisan.....ostale pojedinosti, poslovna tajna....kako rece Sasa Vugdalic....ne znam cemu vise rasprava o necemu sto je zavreseno....idemo dalje....Evropa, stadion, pojacanja na ljeto.
Širok je spisak pojačanja koja sad' možemo dovest'.solinas je napisao/la:A koga bi ti od pojacanja doveo,koga "nogirao"iz Slobode.Skver je napisao/la:Reprogram potpisan.....ostale pojedinosti, poslovna tajna....kako rece Sasa Vugdalic....ne znam cemu vise rasprava o necemu sto je zavreseno....idemo dalje....Evropa, stadion, pojacanja na ljeto.

-
- Kontakt:
Sjetite se izjave Saida " Ako se vratim u PL u BiH, samo mogu u Slobodu otici ... " i ode za Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.