Nisam ni ja očekivao da s takvim HEJTERIMA Sarajeva dijelim ovaj grad. Tvoja psiha nema veze sa nacionalizmom nego sa mržnjom.gio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Svakako da bi Želji više odgovaralo da je Zrinjski prošao dalje, ali neki beskičmenjaci to ne kontaju, nisam od tebe to očekivao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Evo i treći gol.
Čestitam Sarajevu na prolazu u finale.Nakon svega što se dogodilo u obje utakmice zasluženo mada i da smo mi prošli ne bi bilo nezasluženo.
Što se tiče tekme rezultat nerealan i vrlo lako je moglo biti i obrnuto.Sarajevo je prvo poluvrijeme odigralo solidno.Drugo poluvrijeme ste 3-4 puta prešli centar i zabili 2 gola.Mi smo promašili 5-6 extra šansi ali tako je to.Presudila je naša neuigrana odbrana koja je danas prvi put zajedno odigrala utakmicu i vjerovatno više nikad neće u ovom sastavu.Vidim neki spominju prvu utakmicu i promašene šanse Sarajeva i to je istina ali isto tako na koševu nije sviran čist penal za nas pred kraj utakmice i s tim golom današnja tekma bi izgledala puno drukčije.
Ovim nekim što trolaju na našoj temi sa izrazima "pregazili" , "ubili" itd. poručujem da se liječe i da malo razmisle o onom što pišu.Pozz.
Što se tiče tekme rezultat nerealan i vrlo lako je moglo biti i obrnuto.Sarajevo je prvo poluvrijeme odigralo solidno.Drugo poluvrijeme ste 3-4 puta prešli centar i zabili 2 gola.Mi smo promašili 5-6 extra šansi ali tako je to.Presudila je naša neuigrana odbrana koja je danas prvi put zajedno odigrala utakmicu i vjerovatno više nikad neće u ovom sastavu.Vidim neki spominju prvu utakmicu i promašene šanse Sarajeva i to je istina ali isto tako na koševu nije sviran čist penal za nas pred kraj utakmice i s tim golom današnja tekma bi izgledala puno drukčije.
Ovim nekim što trolaju na našoj temi sa izrazima "pregazili" , "ubili" itd. poručujem da se liječe i da malo razmisle o onom što pišu.Pozz.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
sarajevoooooooooooooooooooooooooooogio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Svakako da bi Želji više odgovaralo da je Zrinjski prošao dalje, ali neki beskičmenjaci to ne kontaju, nisam od tebe to očekivao
Samo da se zahvalim @dzakmicu na linku, a hvala i @vedatoru na ovim golovima....
Šta kažu?
"Biće plate, biće premije"

Šta kažu?
"Biće plate, biće premije"
Najbitnije je da Dzeno zna upotrijebiti napadace Nemanjeu i Velkoskog 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svaka čast Dženo , svaka čast svima od Deje do Bilbije . To je ono što hocemo , srce na teren i sve ide onda kako treba.Bilbija sad počinje tvoj niz 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Znaš kako je Kuduz Bademu udaroo, e to je mila majko kako smo mi vaszrinja05 je napisao/la:Čestitam Sarajevu na prolazu u finale.Nakon svega što se dogodilo u obje utakmice zasluženo mada i da smo mi prošli ne bi bilo nezasluženo.
U novi boj ...
-
ultrahell24
- Kontakt:
pozelio si da nas zgazegio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Cestitke.
Nadam se kako su vam sada jasnije neke stvari oko Jarnija. Kada sam govorio ovdje kako je nula od trenera bez osnove ste zauzimali gard. Uscuplic zasluzuje ugovor ako ima licencu, pokazao je mnogo.
Bilbija zasluzio ove golove fkt, mislim da je ubjedljivo u vodstvu sto se tice igraca nad kojima su pravljeni prekrsaji, i sire od nase lige.
Krste je prebrz fkt, najbolje se vidjelo kod gola.
Nadam se kako su vam sada jasnije neke stvari oko Jarnija. Kada sam govorio ovdje kako je nula od trenera bez osnove ste zauzimali gard. Uscuplic zasluzuje ugovor ako ima licencu, pokazao je mnogo.
Bilbija zasluzio ove golove fkt, mislim da je ubjedljivo u vodstvu sto se tice igraca nad kojima su pravljeni prekrsaji, i sire od nase lige.
Krste je prebrz fkt, najbolje se vidjelo kod gola.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Burberry46
- Kontakt:
Ove godine nam odgovara igranje u Mostaru pod bijelom brijegom, u pripremnoj 0-2 i sad 1-3
Lijepo je vidjeti jedinstvo svih igraca,trenera i svih u klubu

Lijepo je vidjeti jedinstvo svih igraca,trenera i svih u klubu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Čestitam momcima na pobjedi svaka čast:) Dejo čudo 
Odigrali ste onoliko kolko je potrebno bilo, imate imena, nemate igru, bandovic vas je spasio u zadnjih par minuta, sve u svemu čestitke.Pozdrav iz Mostara.
Ali asistencija Cimirota za Stojčeva

moze li neko ko se razumije u ove strimove itd da mi nabaci jedan od obn hvala
Kada se dođe kod komšije na temu prvo se čestita na pobjedi i prolazu dalje, kulture nije na odmet. Odgovor ćeš dobiti sutra sada trenutno dernecimoBuu je napisao/la:ultrahell24 kako si skontao da je slika fotomontaza ??
SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ocekujete da vam hilmo svima ljubi ku.rac? momak je samo objektivan, pa vi mislite da se vama nesto ulizuje ili sl. I ja sam isto, samo sto ne volim puno da pricam, jer mi se onda bezveze J**+ mater na pp i od mojih i od vas.gio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Pogledaj sta si ti napisao i onda ocekujes neku lijepu reakciju?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, AuroraBorealis i 7 gostiju.