IlCapitano je napisao/la:Juventus has an agreement with De Sciglio, they'll meet with Milan soon. (Mediaset)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
IlCapitano je napisao/la:Juventus has an agreement with De Sciglio, they'll meet with Milan soon. (Mediaset)
Ocigledno da ima, upravo je na zvanicnoj izaslo da je potpisao stalni ugovor do 2020. Neka, zasluzio je.Tweeds_10 je napisao/la:pozz momci, cestitke na tituli
koliko ima istine u ovome ?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-se ... sea/237964
IlCapitano je napisao/la:
Četvrti dres povodom 120 godina kluba![]()
![]()
Ma svi ti igraci su dovedeni bez ostecenja,nista ne gubis. Donose iskustvo i jos nogometa u nogama koliko god da je ostalo da se iscijedi. Svi su sa kracim ugovorima tako da ne mogu nista zahtijevati. A uporedo se radi na dovodjenju mladjih da uskoce kasnije.dinoo je napisao/la:Upravo sam to gledao, covjeku je 33 god, pretpostavljam da glat ima još 2 godine odličnog fudbala u nogama. zašto ne probati dovesti ga.
Iako u takvom razvoju situacije bi imali Khedira 30 g, Marcha 31g, Iniesta 33 g. prva dvojica poprilično roviti,ali dobro 200% sam siguran da uprava zna šta radi te da nam se neće desiti krah smjene generacije.
Juve to face @TigresOficial and @Rayados in the #SúperCopaTecate on 18 and 19 July in Monterrey!
Sretno...Gefufna je napisao/la:Karta kupljena!![]()
![]()
CE NE ANDIAMO A CARDIFF
Front page of #TS reports that #Juve have made a contact with #ASM for #Mbappé. They are negotiating with #Monaco for @KMbappe
#TS report that #Juve CEO, #Marotta met up with #ASM to speak about #Mbappé. The initial request was €100m, which hasn't scared Marotta.
koliko je koštala ako nije tajna i hoćeš biti među tifozima?Gefufna je napisao/la:Karta kupljena!![]()
![]()
CE NE ANDIAMO A CARDIFF
Paket 1070e (let Milano-Cardiff-Milano 900e, karta 170e)pinki je napisao/la:koliko je koštala ako nije tajna i hoćeš biti među tifozima?
Do prije pocetka ove sezone bi se nasmijao na ovakve "vijesti" a sada...IlCapitano je napisao/la:Front page of #TS reports that #Juve have made a contact with #ASM for #Mbappé. They are negotiating with #Monaco for @KMbappe
#TS report that #Juve CEO, #Marotta met up with #ASM to speak about #Mbappé. The initial request was €100m, which hasn't scared Marotta.
Jesi bio na derbiju.Gefufna je napisao/la:Corki se nije prip'o, ali je zakolutao ocima.
Ja kontam da ti nisi zaguzvao na Zapadu.Gefufna je napisao/la:Jesam, na istoku. Bilo je i manijaka, vidio sam.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja kontam da ti nisi zaguzvao na Zapadu.Gefufna je napisao/la:Jesam, na istoku. Bilo je i manijaka, vidio sam.![]()
Kako da ih prepoznam kad su bili kao prvacici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.