Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Mislio sam da imas klikera druze Woblywobly92 je napisao/la:Muhamede zar nisi Amara priželjkivao i prizivao, otkud sad nagla promjena mišljenja
Derdiyok je napisao/la:A lazeees
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
TobeYarabi je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:A lazeees
Sent from my SM-T211 using Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj gospodin bi vam sad lego ko kec na desetkuMocMahale444 je napisao/la: Sacekao sam zavrsetak sezone i mislim da Slavko nije za nas uz duzno postovanje.
TobeYarabi je napisao/la:ovaj gospodin bi vam sad lego ko kec na desetkuMocMahale444 je napisao/la: Sacekao sam zavrsetak sezone i mislim da Slavko nije za nas uz duzno postovanje.![]()
Još kad baci molitvu il sihir šta je već kraj imena sudijeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta se bola prepucavate eno Silvana Armenulic šiba na temi Sloboda galerija. Reflektor odalamio jos vise![]()
![]()
Za proljece bi im sigurno bio dobro rjesenje, ali tek kada nastupi kalendarski.TobeYarabi je napisao/la:ovaj gospodin bi vam sad lego ko kec na desetkuMocMahale444 je napisao/la: Sacekao sam zavrsetak sezone i mislim da Slavko nije za nas uz duzno postovanje.![]()
Sto je najtuznije, znas tu dobro sta vam adjuka radi. Diktatura opasna, a nije od strane Misimovica.Eisenbahner1921 je napisao/la:Damo 3000KM da se ne pali i onda napravimo bruku kazni. Istina !
Receno da Cenan mora ostati ? Okej..
Sta sve nece izmisliti hahahahaaahaahaa
Dali se zezas ili ti je stvarno smijesno ovo za poruke ? Ovo je prava stvar, insajderi ga ispusise.Virtu4l je napisao/la:Eto pojačanja![]()
njima cenan djeli cedulje sa imenima pojacanjafks74 je napisao/la:Dali se zezas ili ti je stvarno smijesno ovo za poruke ? Ovo je prava stvar, insajderi ga ispusise.Virtu4l je napisao/la:Eto pojačanja![]()
Tebi je smijesno jwr si jedan od tih insajdera.
njima cenan djeli cedulje sa imenima pojacanjaTobeYarabi je napisao/la:fks74 je napisao/la:Dali se zezas ili ti je stvarno smijesno ovo za poruke ? Ovo je prava stvar, insajderi ga ispusise.Virtu4l je napisao/la:Eto pojačanja![]()
Tebi je smijesno jwr si jedan od tih insajdera.
zbog toga su im otisli boccaccini i musa.. cenan nije znao napisati njihova imena, pa zato nisu ni igralifks74 je napisao/la: Ne samo njima i Slavko dobije cjeduljce na kojem pise ime igraca koji ce biti u prvom sastavu.