FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 21:29

Na svim listama na koje sam naišao Lewa je iznad Elbera, i kod mene je. I već je drugi napadač ikad, i to je bingo, jer prvi ne može biti. A da l je draži od Elbera, nije, al je bolji.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 21:44

Kad bude unistavao recimo Real u dresu Bayerna ili bilo koji drugi veliki tim u Ligi Prvaka, bit ce bolji. Do tada nikad. Realno lik ima i imao je mnogo bolji tim i pojedince nego li Elber, a protiv velikana ga nigdje nema kada najvise treba. Zasluzio je epitet chokera posljednjih godina.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2019, 21:46

Sreca pa su se mnogi drugi pojavljivali proslih godina kad je najvise trebalo.

Tipa Muller penalom protiv Atletica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 avg 2019, 21:52

Druge se ne hajpa niti približno kao njega koji će dati 5 komada vukovima, a 0 top klubovima u LP.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 21:53

Jest, ali je zato Muller ubijao prije toga u svakoj mogucoj utakmici. Sad je katastrofa i niko ga ziv ne brani, ali opet bih se kladio uvijek da ce Muller zabiti neku frljoku u jakim tekmama nego da ce ga Lewandowski ikako zabiti i rijesiti stvari u Bayernovu korist. Jedina jaka utakmica u kojoj nam je Lewandowski direktno pomogao je bila protiv Juventusa, a taj isti Muller nas izvukao u posljednjim sekundama utakmice. Premalo za GOAT napadaca da zabije samo Juventusu i Barceloni u beznacajnom revansu, slozit cete se?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 21:55

Tipa Muller maši lopte kad je najvažnije.

Nisam primjetio da ga iko hajpa ovdje, svi su svjesni činjenice da skoro uvijek igra i to bez zamjene i da je moguće da neće moći izdržati. Jednom je igrao povrijeđen a drugi put bez krila odnosno podrške.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 22:09

Igra zato sto hoce da igra. To je pohvalno da je gladan golova, samo jos da tu glad prenese u knockout fazu LP-a protiv velikana i sve 5. Bio je Wagner kao zamjena i nije nikad igrao, pogotovo kod Pragmaticara. Bili smo svi zaboravili da uopste igra za Bayern koliko dugo nije krocio na teren. Lewandowski nije odigrao odlicnu tekmu protiv jakih protivnika u LP jos od onog potapanja Reala dok je igrao za Dortmund. Suocite se sa cinjenicama. Da su ga bogdom prodali i ulagali u neki novi Bayern. Slozit cemo se da nam trpanje Bundesligasa i osvajanje salatare vise ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo.

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2019, 23:16

Znam nabrojati bar 3 bolja napadača od levata i to koje sam gledao. Elber, Makaay, Pizarro.
Svi su oni za njega napadači, i uvijek bih jednog takvog profila u dobrim godinama uzeo za levata.
A tek gol mašina Toni, šteta što nije mlađi za nas potpisao ostavio bi traga.

Levatu su se poklopile neke stvari par njih.
Na tržištu danas nema odličnih dostupnih napadača kilera.
Igra u najboljem Bayernu ikad, ima luksuz da maši bez savjesti.
Čak nije imao ni zamjenu, koja bi iskoristila njegove mane. Jer defanzivno levat ne vrši ni blizu pritisak kao Mandžo. Eto zato Mandžo neće ni potpisati jer ono što Mandžo daje na terenu Levat ne može u dvije karijere.

Sanches ide, vrijeme je, pokazalo se da momak nije za profesionalnog fudbala, nije za ovog nivoa, mislim da nikad neće ni biti, jer smo na prošlim stranicama nabrajali njegove velike nedostatke koji se ne mogu lahko praviti.

Kovač ostaje naravno, džaba slavuji pjevaju, za Kovača rezultati kažu, za papige samo rijeći, a riječi nemaju vrijednost djela.
Ostaje da vidimo kako se pripremio za novu sezonu, kakvu taktiku za nove igrače ima.

Samo je Nike nervozan otkako sjedi na ovoj klupi, u Frankfurtu bio kao špricer, ovdje je vatren, pravi Hrvat.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 23 avg 2019, 23:38, ukupno mijenjano 4 puta.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 avg 2019, 23:20

Fali ti još najveći među njima, neoprostivo da njega izostaviš! :nene:
slika
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2019, 23:25

Njega i ne spominjem, on je van ove priče.
Niko nije zabijao kao Mario Realu, Manchesteru, Barceloni, Arsenalu itd. Doprinio je onim slalomom kontra Manchestera više nego Levat u 5 godina.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 avg 2019, 23:26

sljivo je napisao/la:Nisam primjetio da ga iko hajpa ovdje, svi su svjesni činjenice da skoro uvijek igra i to bez zamjene i da je moguće da neće moći izdržati. Jednom je igrao povrijeđen a drugi put bez krila odnosno podrške.
Frajer kenja kao foka, prvo traži rezervnog napadača da se može odmoriti i naravno taj uopće ne igra, onda on ode i sad opet traži zamjenu i par jakih imena da mogu kao napraviti neki jak rezultat u LP, dovede se Arp i naravno da nema niti jedne minute koju će odigrati.

Da li je slučajno da Bayern sa Thiagom, Lewatom i Hummelsom nije napravio ništa u LP, a sa Gomezom i Mandžom jest?

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2019, 23:36

Bayo je napisao/la:Da li je slučajno da Bayern sa Thiagom, Lewatom i Hummelsom nije napravio ništa u LP, a sa Gomezom i Mandžom jest?
Upravo tako kolega, pogodak u sridu!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 23:39

Samo vi serite po Gomezu a lik srusio i Real i Barcelonu. Da ne pominjem Mullera koji uopste nije napadac a ima strasnu statistiku u velikim utakmicama. Kad smo osvojili triple zabijao redom Arsenalu, Juventusu, Barceloni i kuci i na strani. Isto zabio Chelseaju u finalu LP-a 2012. Kasnije zabijao Unitedu, opet 2 puta Juventusu kuci i na strani kad smo ih jedva izbacili, zabio i Barceloni u onom nebitnom revansu, zabio opet Arsenalu u osmini.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 avg 2019, 23:46

FC Bayern in CL.

Before Gomez:
2001/02 - QF
2002/03 - GS
2003/04 - R16
2004/05 - QF
2005/06 - R16
2006/07 - QF
2007/08 - N/A
2008/09 - QF

With Gomez:
2009/10 - F
2010/11 - R16
2011/12 - F
2012/13 - W

After Gomez:
2013/14 - SF
2014/15 - SF
2015/16 - SF
2016/17 - QF
2017/18 - SF
2018/19 - R16

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 avg 2019, 23:55

Bundesliga je napisao/la:Samo vi serite po Gomezu a lik srusio i Real i Barcelonu. Da ne pominjem Mullera koji uopste nije napadac a ima strasnu statistiku u velikim utakmicama. Kad smo osvojili triple zabijao redom Arsenalu, Juventusu, Barceloni i kuci i na strani. Isto zabio Chelseaju u finalu LP-a 2012. Kasnije zabijao Unitedu, opet 2 puta Juventusu kuci i na strani kad smo ih jedva izbacili, zabio i Barceloni u onom nebitnom revansu, zabio opet Arsenalu u osmini.
Niko ne se*e. Meni je Mario vjerovatno i najdraži napadač u zadnjih 10-15 godina.
Što se tiče rasprave, ovdje je stvar pretjerivanja i svaljivanja krivice na jednog čovjeka. Ne može nikako svako ispadanje biti Lewina krivica. A ljudi ovdje pokušavaju pojednostaviti stvari. Npr. ovo:
Bayo je napisao/la:Da li je slučajno da Bayern sa Thiagom, Lewatom i Hummelsom nije napravio ništa u LP, a sa Gomezom i Mandžom jest?
Šta ovo treba da znači? Ovako bez konteksta to djeluje wow a realnost je sasvim drugačija. Isto da Chelseajevci dođu i tvrde da je Di matteo veći stručnjak od Mourinha jer je u pola godine osvojio LP sa (možda i lošijom) ekipom a ovaj nije mogao u 2 mandata. Mani me te priče. Ni ja ga ne smatram najboljim kad uzmem cijelokupnu historiju klubu ali de ohanite malo. Van top3 ne može ni uz pomoć trikova.
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 avg 2019, 00:10

Ja ne svaljujem nista na njega, naravno da nije samo njegova krivica. Ima tu milion faktora koji su uticali na ispadanja. Ali ipak stoji da je duh u velikim utakmicama, njegov posao je da zabija golove. On to odlicno radi u ligi i kupu ali u LP nema ga ni na mapi u jakim utakmicama. Kako ces osvojiti Ligu Prvaka ako ti glavni napadac ne moze dati gola? Niko sretniji od mene da sada krene zabijati svakome redom. Lik se nabilda, covjek bi rekao terminator, a dodje Matip i ustopa ga kao dijete malo.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 24 avg 2019, 00:16

S-Y-L-A-R je napisao/la:Šta ovo treba da znači? Ovako bez konteksta to djeluje wow a realnost je sasvim drugačija. Isto da Chelseajevci dođu i tvrde da je Di matteo veći stručnjak od Mourinha jer je u pola godine osvojio LP sa (možda i lošijom) ekipom a ovaj nije mogao u 2 mandata. Mani me te priče. Ni ja ga ne smatram najboljim kad uzmem cijelokupnu historiju klubu ali de ohanite malo. Van top3 ne može ni uz pomoć trikova.
Predugo su nabrojani igrači u klubu da bi bilo slučajno što dobiju po nosu od prvog jačeg protivnika, Lewat nije već koliko 600 minuta dao gol u knock out fazi LP, a Thiago je toliko puta izbacio loptu u gledalište u jakim tekmama.

Može se sad naći 150 opravdanja, ali jednostavno nisu killeri.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 avg 2019, 00:22

Ja to potpisujem u svako doba dana i noći, on je većinu velikih tekmi u evropi za Bayern podbacio ali i to uzmem sa rezervom. Pomenuo si Liverpool. Čovjek odigrao tekmu sa Van Dijkom i Matipom konstantno na sebi jer i najveći laik zna/vidi da mi nemamo rezervni plan/opciju kad je Lewa zaštopan. Ljudi kad otvore pripremu za Bayern, pročitaju njegovo ime, nalijepe flaster, onda vide okolo: Coman, Gnabry, Muller i lagano zatvore, završeno.
41.21.1.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 24 avg 2019, 00:47

Bayo, igrao je Thiago fenomenalno protiv Reala, Juventusa a to ne spominješ, i još mnoge druge, protiv Atletika i Reala kad smo gubili nije ni igrao prvu postavu. Protiv Liverpoola kad smo zijanili Javi, Lewa i Thiago imali najveće ocjene. Kad izgubimo ispade uvijek da smo igrali formaciju 1-1 sa Thiagom i Lewom u postavi. A to ne može biti slučaj. Upitaj malo i trenera koji ne zna da može preći centar i kako je dozvolio ili dozvoli da Thiaga uvijek neko ili više njih ima pod presingom. Čim ti je Javi najbolji igrač znači da nemaš sredinu i da ti oni koji kreiraju ne znaju gdje udaraju.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 avg 2019, 01:45

schickeria je napisao/la:Dosadni ste s novim trenerima
Sad kad dovedemo 6ticu idemo po triple da izgorite svi skupa sa svojim blacenjem svega i svačega
Stavljanjem Sammira protiv Kameruna je pokazao kakav je trener a nestavljanjem Eduarda protiv Brazila kakav je covjek.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []