FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 08 apr 2016, 10:45

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ja vam govorim da ne pisete gluposti a vi opet po svom.
Braca ovo ono.....
Nikad ni bila, samo se malo nafuraju ovi sto nisu informisani :D
Tu je samo dobar odnos ljudi iz vrha i nista drugo
Ma nije samo iz vrha, furali su i mladji u Tuzli, mi kod njih itd..
Mada si upravu samo dobar odnos, nista vise. Samo novinari i simpatizeri furaju to braca.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 08 apr 2016, 11:10

tuzlak1987 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Taaaako je kapitenu.Neka si svima pokazao ko zasluzuje biti u repreztentaciji.
Ma na kraju ....…cije je on dijete?????
Odgovor jasan. Slobodino!!!!!!!!
Pusti njega, on je odavno nas. Vec sta cemo sa ovih koje manageri podvode?

Covjek se obraduje kad cuje da je neki nas taj mali u reprezentaciji kad naredni post "on je Husarin", opet neki nas mali zabije pet golova dodjes na forum "on je Husarin" :rol:

Valjda je bio i taj Heric i mali ode u Sarajevo bez ikakvih problema prosle godine.

Trebaju igrati oni svi ali najtalentovaniji, a ne da nam neko razgrabi pa da nam igraju ovi sto su ostali.
Heric nije bio ni ciji igrac. Bila je prijateljska između Slobode-Sarajeva(kadeti) Heric kapiten i dokazao se pozvali njegove roditelje ponudili mu u akademiji da bude kapiten u kadetima i brzo je prekomandovan u juniore i poslije u prvi tim. Evo sad mali Mehmedovic ide na probu cini mi se da je pred pionir ili pionir i trenirat ce sa juniorima.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 apr 2016, 11:22

tinaslafkr je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Taaaako je kapitenu.Neka si svima pokazao ko zasluzuje biti u repreztentaciji.
Ma na kraju ....…cije je on dijete?????
Odgovor jasan. Slobodino!!!!!!!!
Pusti njega, on je odavno nas. Vec sta cemo sa ovih koje manageri podvode?

Covjek se obraduje kad cuje da je neki nas taj mali u reprezentaciji kad naredni post "on je Husarin", opet neki nas mali zabije pet golova dodjes na forum "on je Husarin" :rol:

Valjda je bio i taj Heric i mali ode u Sarajevo bez ikakvih problema prosle godine.

Trebaju igrati oni svi ali najtalentovaniji, a ne da nam neko razgrabi pa da nam igraju ovi sto su ostali.
Heric nije bio ni ciji igrac. Bila je prijateljska između Slobode-Sarajeva(kadeti) Heric kapiten i dokazao se pozvali njegove roditelje ponudili mu u akademiji da bude kapiten u kadetima i brzo je prekomandovan u juniore i poslije u prvi tim. Evo sad mali Mehmedovic ide na probu cini mi se da je pred pionir ili pionir i trenirat ce sa juniorima.
Za Mehmedovica nije istina :nene: :nene:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 apr 2016, 11:26

Pa sto njeg :rol: :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 08 apr 2016, 11:33

DoeTz je napisao/la:
Pa sto njeg :rol: :mrgreen:
U inat hejterima, hahhaha salim se, dobio od njega kao poklon :D

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 apr 2016, 11:36

Pogledaj sta pise na dnu te stranice , to u crnom :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 08 apr 2016, 11:44

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Pogledaj sta pise na dnu te stranice , to u crnom :mrgreen:
:urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 apr 2016, 12:19

slika
Vidi onoga desno sto trci. Valjda Azmir zaboravio nesto pa presrece Azmira. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 apr 2016, 12:45

http://www.novosti24.net/vijest/203/522 ... io-batina/

Evo ljudi zasto nema Chinija, Aerials covjek se zrtvuje za tebe, a ti ga ne sisas ni 2%

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 apr 2016, 12:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://www.novosti24.net/vijest/203/522 ... io-batina/

Evo ljudi zasto nema Chinija, Aerials covjek se zrtvuje za tebe, a ti ga ne sisas ni 2%
forumas iz Cecenije :rol:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 08 apr 2016, 14:03

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo sta kazu Robijasi:

Nakon što je određen broj elektronskih medija među kojima je i naš portal objavio infromaciju kako navijačka skupina “Robijaši 1988 Zenica” želi dobrodošlicu na stadion Bilino Polje u Zenici Fukarama i Slobodi tokom odigravanja međunarodnih utakmica pozivajući se na objavu FB stranice “ROBIJASI” uslijedio je demant od strane FB stranice ROBIJASI1988.org kojeg u nastavku prenosimo u cjelosti: Nakon ovosedmičnog “ispada” čitavog niza online portala sa svojim natpisima i pratećim aktivnostima po društvenim mrežama glede tobožnje saradnje i uzajamne podrške navijačkih grupa “Robijaši 1988 Zenica” i “Fukare Tuzla 1987“, smatramo za shodno da demantujemo takve navode i javnost informiramo o zvaničnom stavu naše navijačke grupe. Takve neprofesionalne natpise i tvrdnje i moramo nazivati “ispadima” jer ne predstavljaju stav navijačke grupe “Robijaši 1988 Zenica”, te njegovog vodstva niti mnogobrojnog članstva. Sve informacije koje nisu objavljene putem zvanične press-službe naše grupe javnost ne treba smatrati relevantnima niti ih smatrati istinitima. Sve relevantne informacije i zvanična komunikacija na društvenim mrežama se odvijaju preko Robijasi1988.org Facebook stranice te zvaničnog Twitter naloga @Robijasi1988. Smatramo da su mediji koji su plasirali ovakve dezinformacije pokazali visok nivo neprofesionalizma i aljkavosti u publikaciji istih jer nisu bili u stanju ispoštovati jedan od osnovnih postulata novinarske profesije – provjeru izvora. Sve tzv. “stranice Robijaša” koje djeluju online predstavljaju stavove njihovih autora, pojedinaca koji često ne shvataju suštinu našeg navijačkog djelovanja niti naše trenutne borbe. Nećemo dopustiti da neko koristi neistinite tvrdnje poput navedene za dobrodošlicu od strane „Robijaša“ na osnovu navodnog „bratskog“ odnosa s drugom navijačkom grupom zarad vlastite promocije i prikupljanja „klikova i lajkova“. Naš stav se zna – Čelik se ne bodri „lajkom“ već aktivnom borbom za njegov napredak u svakom pogledu! Ukoliko FK Sloboda Tuzla dogovori uslove korištenja stadiona na zakonom utvrđen način sa NK Čelik Zenica, to je njihovo pravo i interni odnos u koji ne ulazimo. Međutim, naša navijačka grupa ni na koji način neće podržati bilo koji drugi klub sa tribina našeg stadiona kao “domaći” niti jednu drugu navijačku grupu kao „domaću“, zna se gdje leže naše vjernosti. Kao što nas svakodnevno boli činjenica samonametnutog egzila sa našeg jedinog stadiona zbog kojeg ne posjećujemo domaće utakmice ni našeg Čelika, tako svoju energiju usmjeravamo na gostujuće utakmice našeg kluba i borbu za jedan bolji Čelik gdje se spremamo na nove poteze do konačne pobjede. Stoga, ovim putem zvanično iskazujemo svoj stav u kojem navijačka grupa “Robijaši 1988 Zenica” neće podržati bilo koji klub ili navijačku grupu ukoliko oni budu koristili infrastrukturne kapacitete našeg kluba. To je bio i ostao naš vječni lokal-patriotski i navijački stav. Sva eventualna podrška bilo kojeg pojedinca na stadionu ili van njega ostaje upravo to – stav pojedinca koji se ne reflektira na nas niti naše navijačke aktivnosti. Sa navijačkom grupom “Fukare Tuzla 1987” imamo korektne odnose glede obostrane saradnje prilikom realizacije humanitarnih akcija u Zenici i Tuzli koje su podržane vodeći računa o solidarnosti i nekim višim ciljevima, a koji vjerovatno nadilaze i fudbal i navijačku pripadnost. Međutim tu svaka veza i završava, ne postoje nikakvi “bratski” ili slični odnosi i veze sa ovom navijačkom grupom niti bilo kojom drugom grupom u Bosni i Hercegovini i šire. Mi ostajemo čvrsto posvećeni svojoj borbi za bolji klub, a u višedecenijskoj historiji zeničkih navijača nikada nisu postojali “bratski” odnosi i ispoštovat ćemo tradiciju grupe kao i generacije prije nas. Naša Zenica je grad samo jednog kluba i samo jedne navijačke grupe, jer uvijek smo zenički do kosti i takvi i ostajemo! I kad nismo na jugu, branimo ga od svih kao i svoj Čelik! On ostaje do daljnjeg prazan kao i kutija finti iz kojeg politički nametnuto kvazi-rukovodstvo Čelika u raspadu pokušava održati posljednju liniju odbrane zarad svojih ličnih interesa i interesa svojih nalogodavaca iz političkog vrha Zenice. Naš interes je bio i ostao samo Čelik, a ovo samo naš grad! Depolitizacija i reforma Čelika do vraćanja istog u ruke Zeničana – novi sistem, novi statut! Jedan član – jedan glas! | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/robijasi-1988-zenica-s-fukarama-ne-postoje-nikakvi-bratski-ili-slicni-odnosi/

Ljudi mjesaju korektne odnose sa bratskim. Mi sa njima imam korektne odnose i samo budala moze povjerovati da ce neko od njih doci i navijati za nas klub ukoliko izborimo Evropu. Mozda dodju da odgledaju utakmicu i naravno da ce nas simpatisati u odnosu na neke S kipra ili Andore
samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 apr 2016, 14:09

Musemić je iskoristio priliku da kratko prokomentariše i igru Anesa Haurdića, koji se našao na meti kritika navijača.
"Sigurno da može bolje, ako ništa centrirao je u Mostaru za gol. Više očekujemo od njega, međutim svakom igraču dajemo određenu minutažu kako bi osvježili ekipu. On nema pravo igrati u kupu, pa je možda dobio veću minutažu nego što bi trebao, jer želim sačuvati druge igrače za utakmice kupa. Imamo igrača koji mogu odigrati, ali želimo svježiju ekipu za kup. Mislim da nisam pogriješio puno, iako on može i mora igrati bolje."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 apr 2016, 14:38

Eno testiraju opet reflektore.
Jedan grad, jedna ljubav!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 apr 2016, 14:40

Gifron je napisao/la:Eno testiraju opet reflektore.
Slikaj, ako ne mozes onda reci rade li sve sijalice ? :D

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 apr 2016, 14:43

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Eno testiraju opet reflektore.
Slikaj, ako ne mozes onda reci rade li sve sijalice ? :D
Bio u prolazu pa primjetio da rade, na onom gdje je biletarnica za Sjever gorile 3, pa onda 4 sijalice. Nisam imao vremena da pratim hoce jos neka da se upali.
Jedan grad, jedna ljubav!

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 08 apr 2016, 14:54

"Što se igračkog kadra tiče, imamo nešto bolju situaciju nego ranije, samo Samir Merzić neće biti u konkurenciji za utakmicu iako trenira.“

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... ita/190213

Jel se to Škahić oporavio? :hmmmmm:

Ubijeđen sam da sam negdje pročitao da je za njeg sezona gotova.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 apr 2016, 14:59

amazing je napisao/la: Ubijeđen sam da sam negdje pročitao da je za njeg sezona gotova.
Škahić se podrazumijeva pod one koji nisu u konkurenciji. Momak je otpisan do kraja sezone, više ga ni Husref ne spominje. ;)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 apr 2016, 15:01

Ma nije, nego Skahic je otpisan do kraja sezone pa na njega svakako ne racunamo, dok bi se Merzic trebao vratiti uskoro.

Nadam se da je i Husref dosao tobe i primjetio koliko su svi kivni na Haurdica pa da ga stavi na klupu. Cuj mu fore, koristi ga malo vise jer odmara igrace za kup, posto Haurdic ne moze nastupati tamo. De ba, i bez Haurdica u prvom dijelu sezone je igrao Saric na krilu, dok su Mehidic i Govedarica bili na klupi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.