FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Nemamo golmana koji je dobar. Prodali Lucia, tražili beka doveli krilo. Doveli Tymo koji ne igra, doveli Brena kome nisu dali šansu, da je Nijemac odmah bi igrao. Stavili dijete da igra beka, stavili bebu da igra beka. Mora mu Van Bommel igrati. Mora mu Muller igrati. I kada se ukaže prilika za Tymo ili Hamita, mora mu Pranjić igrati da opravda nekako što je on htio da ga dovede.
Nisu alternative dovedene u odbrani, a ni traga ni klasa o beku koji je bio OBAVEZAN.
Doveli su Gomeza, zaboli me briga o pritisku, pritisnuo bi ga štocem u glavu da ga vidim. Tako skupo plačen a ništa od njega. Kloc od igrača, dok Edin briljira, i briljirao bi u napadu.
Doveli su Arjena koji je sjajan, fenomenalan, i on ga stavi pred United da se ozljedi i ono malo šanse nam ubi. Ljudi moji, kakav je to trener, kakav je ovaj Gaal kada nije onda sa onakvom ekipom Barcelone u Ligu prvaka jer mu je recimo HESP morao braniti. Jer mu je zenden morao igrati.
Klinsmann je izmislio riječ trener za njega, a da ne spominjem Magath. Schalke će uzeti titulu sa onakvom ekipom koji po vrijednosti tek na 5 mislim mjestu. Koju niko nije stavljao u prvi plan- Džabe ovoliko uložen novac kada se dovode polovnjaci.. Ovo je nesposobnost Ulija i raje.
Sosa, Dos Santos, Klose, Jansen pa prodaju, Schlaudraff, Pranjić, Gomez , Edson Br~ kako li je već. Podolski,Bommel polovnjak iz Barce, i još mnogi, pa dole više-
Pogodio je sa Tonijem u prvoj sezoni, Robbenom i Bilalom za koje se znalo da su klasa, Dobro Klose tu i tamo, zato sam ga gore stavio.
@Haripsp
E , tu se slažem sa tobom, pogledaj post prije tekme, gdje pišem NADAM SE DA GA NEĆE staviti, i on Patriota stavi. Njemu možemo zahvaliti što nećemo ništa osvojiti. Bremen u kupu jedina šansa.
Nisu alternative dovedene u odbrani, a ni traga ni klasa o beku koji je bio OBAVEZAN.
Doveli su Gomeza, zaboli me briga o pritisku, pritisnuo bi ga štocem u glavu da ga vidim. Tako skupo plačen a ništa od njega. Kloc od igrača, dok Edin briljira, i briljirao bi u napadu.
Doveli su Arjena koji je sjajan, fenomenalan, i on ga stavi pred United da se ozljedi i ono malo šanse nam ubi. Ljudi moji, kakav je to trener, kakav je ovaj Gaal kada nije onda sa onakvom ekipom Barcelone u Ligu prvaka jer mu je recimo HESP morao braniti. Jer mu je zenden morao igrati.
Klinsmann je izmislio riječ trener za njega, a da ne spominjem Magath. Schalke će uzeti titulu sa onakvom ekipom koji po vrijednosti tek na 5 mislim mjestu. Koju niko nije stavljao u prvi plan- Džabe ovoliko uložen novac kada se dovode polovnjaci.. Ovo je nesposobnost Ulija i raje.
Sosa, Dos Santos, Klose, Jansen pa prodaju, Schlaudraff, Pranjić, Gomez , Edson Br~ kako li je već. Podolski,Bommel polovnjak iz Barce, i još mnogi, pa dole više-
Pogodio je sa Tonijem u prvoj sezoni, Robbenom i Bilalom za koje se znalo da su klasa, Dobro Klose tu i tamo, zato sam ga gore stavio.
@Haripsp
E , tu se slažem sa tobom, pogledaj post prije tekme, gdje pišem NADAM SE DA GA NEĆE staviti, i on Patriota stavi. Njemu možemo zahvaliti što nećemo ništa osvojiti. Bremen u kupu jedina šansa.
Heh, danas sam gledao vas ( i chelsea, kombinovano ) i mogu reč, da je van Gaal pogriješio što odmah nije krenuo na pobjedu a ne ubacio sastav, niđe veze... Veoma težak poraz za vas, još kad znate da Schalke evo dobi Leverkusena a vi idete SChalke-u na noge, teško Bogam' al kao i uvjek nada zadnja umire...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mene su danas ova dva poraza (FKS, FCB) toliko ubili u pojam da sam trenutno nikakav.geronimo je napisao/la: nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise.![]()
...ili mozda sve zajedno.
Kod mene kisa pada, a mrzim hodati tad tako da me to sprijecilo za iskaljivanje bijesa.
Tekmu srecom nisam gled'o, jer ko zna koji bi predmet u suprotnom letio iz sobe.
Bolton 0 - 4 Manchester Utd
E, moj Uli.
Mislim da će gorjeti na forumu u utorak ako Bog da
E, moj Uli.
Mislim da će gorjeti na forumu u utorak ako Bog da
Šta je to bilo sa Robben-om? Zar vam ja nisam naveo onu statistiku da se nakon svake 10-e utakmice povrijedi?
Vidim Bayern jako dobro tempira formu za United.
Drugi poraz zaredom? 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
nemojte nasjestTrasimaco je napisao/la:Vidim Bayern jako dobro tempira formu za United.Drugi poraz zaredom?
to vas Bayern samo zavarava
Ti stvarno nemaš život..Trasimaco je napisao/la:Vidim Bayern jako dobro tempira formu za United.Drugi poraz zaredom?
Mrgood je napisao/la:Ti stvarno nemaš život..
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Tempirao je i Lyon pa j-ebade ''sirotinju''Trasimaco je napisao/la:Vidim Bayern jako dobro tempira formu za United.Drugi poraz zaredom?
Ne skacite puno,Shrek jos nije pozelenio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Peace braćo ili kako se već piše moj najdraži klub uz HSV vam je očitao lekciju.U lp će biti 1. put da navijam za Scum svim srcem navijao sam protiv Celskog i protiv Barce(ali ne svim srcem),ali ovo je posebna prilika ma dobro ipak vi imate jaču vezu nego Barca u UEFI pa vam dadnu ove moronske ekipe svake godine u 1/8,a već dalje ne mogu čak vam ni sudije ne daju
i opet peace
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sto su ovi real-ovci dobre duse.
Hajd sto nas mrze "manji" klubovi od nas, ali kada vidis da te real-ovci
ne podnose, odmah shvatis da si jedan od najvecih.
Zivio buraz.
Zivio buraz.
Vom Jäger zum Gejagten
Sad znas kako je nama...geronimo je napisao/la:Sto su ovi real-ovci dobre duse.Hajd sto nas mrze "manji" klubovi od nas, ali kada vidis da te real-ovci
ne podnose, odmah shvatis da si jedan od najvecih.
![]()
Zivio buraz.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
mrgude pa tebe ima svugdje...tebe netreba samo banovati...
tebi treba i internet zabraniti
Ma ovo su sve manji klubovi od nas seoski pa Scum je sve s jednim trenerom osvojio Barci dođe neki političar za predsjednika pa se dignu Celski da ne pišem itd. jedino smo mi uz Milana,Liverpoola uvijek na nivou jbg mora se malo past i u KUP UEFA ili EUROLIGU,ali mi smo uvijek kandidati
i zato ste mi najmrži Looserpool ne mogu mrziti ko vas ni pored Rafe,a ovi nam prodali Kaku 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne znam ja kako je vama, jer nam jos uvijek gledate u ledja. Po cemu, znas i sam.Isnar je napisao/la: Sad znas kako je nama...
Prema toj tablici gdje se ja osvrcem, nema alibija u stilu...djes' porediti tu i tu ligu, bla bla....
Znaci, Bayo je jos zvjerka za Vas!
Vom Jäger zum Gejagten
ja...geronimo je napisao/la:Ne znam ja kako je vama, jer nam jos uvijek gledate u ledja. Po cemu, znas i sam.Isnar je napisao/la: Sad znas kako je nama...![]()
Prema toj tablici gdje se ja osvrcem, nema alibija u stilu...djes' porediti tu i tu ligu, bla bla....
Znaci, Bayo je jos zvjerka za Vas!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vec narastao momak, punih 13 godina, vjerovatno pohadja skolu a ne zna komentara napisati. Uci li se u skoli gdje ide zarez, a gdje tacka???LBJ MVP je napisao/la:Ma ovo su sve manji klubovi od nas seoski pa Scum je sve s jednim trenerom osvojio Barci dođe neki političar za predsjednika pa se dignu Celski da ne pišem itd. jedino smo mi uz Milana,Liverpoola uvijek na nivou jbg mora se malo past i u KUP UEFA ili EUROLIGU,ali mi smo uvijek kandidatii zato ste mi najmrži Looserpool ne mogu mrziti ko vas ni pored Rafe,a ovi nam prodali Kaku
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma uči,a mrsko samo stavim veliko slovo negdje mislim razumio si šta hoću da napišemomerbavarac je napisao/la:Vec narastao momak, punih 13 godina, vjerovatno pohadja skolu a ne zna komentara napisati. Uci li se u skoli gdje ide zarez, a gdje tacka???LBJ MVP je napisao/la:Ma ovo su sve manji klubovi od nas seoski pa Scum je sve s jednim trenerom osvojio Barci dođe neki političar za predsjednika pa se dignu Celski da ne pišem itd. jedino smo mi uz Milana,Liverpoola uvijek na nivou jbg mora se malo past i u KUP UEFA ili EUROLIGU,ali mi smo uvijek kandidatii zato ste mi najmrži Looserpool ne mogu mrziti ko vas ni pored Rafe,a ovi nam prodali Kaku
Imaš li šta protiv mojih godina ja sam jedan od rijetkih koji smije priznat da je još uvijek mlad
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fazon je sto je tesko razumjeti svrhu tvog posta. Ovo zovem tzv. besprekidno citanje.LBJ MVP je napisao/la:Ma uči,a mrsko samo stavim veliko slovo negdje mislim razumio si šta hoću da napišemomerbavarac je napisao/la:Vec narastao momak, punih 13 godina, vjerovatno pohadja skolu a ne zna komentara napisati. Uci li se u skoli gdje ide zarez, a gdje tacka???LBJ MVP je napisao/la:Ma ovo su sve manji klubovi od nas seoski pa Scum je sve s jednim trenerom osvojio Barci dođe neki političar za predsjednika pa se dignu Celski da ne pišem itd. jedino smo mi uz Milana,Liverpoola uvijek na nivou jbg mora se malo past i u KUP UEFA ili EUROLIGU,ali mi smo uvijek kandidatii zato ste mi najmrži Looserpool ne mogu mrziti ko vas ni pored Rafe,a ovi nam prodali Kaku
![]()
Imaš li šta protiv mojih godina ja sam jedan od rijetkih koji smije priznat da je još uvijek mlad
Nemam nista protiv tvojih godina. Zasto bih imao?
Sad malo o Bayernu: Razocarenje je jos uvijek prisutno. Nisam se nadao ovakvom raspletu, ponajvise zbog povrede o kojoj se jos skoro nista ne zna, ali sve me nesto strah dugog pauziranja. Ocekivao sam da zaigra protiv Uniteda, da pokaze malo svoje carolije, ali visa sila to ne dopusta. Za nadati se mozda da zaigra u utorak, iako predpostavljam da sanse nisu velike.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.