San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Opaa... Teletovic je upravo postao UFA.Svi znamo da ga je Pop pratio,a i Messina nesumnjivo poznaje njegove kvalitete.Ako imamo ona 2mil.mozda bi i mogao kod nas.Npr. 2 god nekih 5mil...Bonner nam tad ne bi bio potreban...
Apsolutno nepotreban.
Potrosit te pare na igraca vani a ne na 5 visokog.
Potrosit te pare na igraca vani a ne na 5 visokog.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa bas da je potreban u nastupajucoj sezoni i nije,ali treba razmisljati malo dublje,ako se racuna da je West tu samo za jednu godinu.Dobio bi jeftino igraca u primeu koji je navikao igrati sistem kakav mi igramo,a Pop bi izvukao najbolje iz njega.
Taj C koji se pominje nam i nije toliko neophodan,jer imamo TD i LMA,a i West je itekako sposoban braniti pola ovih danasnjih rezervnih centara,ako ne i sve. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ipak je bio preskup...5.5mil za 1 godinu u PHXu. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Momci,zelje za ovu SG/SF poziciju?
Ma centar manje,vise ali jedan igrac vani je potreban.
Bit cemo jaki kandidati za buyout kada dodje vrijeme al bi sad pokupio neko osiguranje na boku.
Green za minimalax fify , bio bi sretan s tim , da vidimo dal mozemo izvuci nesto bolje.
Bit cemo jaki kandidati za buyout kada dodje vrijeme al bi sad pokupio neko osiguranje na boku.
Green za minimalax fify , bio bi sretan s tim , da vidimo dal mozemo izvuci nesto bolje.
Nikog ko se preziva Butler.NEZALAGANJE je napisao/la:Momci,zelje za ovu SG/SF poziciju?
- IlCapitano
- Kontakt:
kuknjavaIlCapitano je napisao/la:Ray Allen?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako mislis na Gerlada,on je vec potpisao za MIA.Ne znam,gledajuci ove prostale,meni su najbolji Wright i Richardson,ako je u nekoj formi uopste...
@capitano Ma kakav Ray.Ne mozes u tim godinama praviti pauzu od godinu dana i ocekivati da budes efikasan...On je svoje zavrsio.
@capitano Ma kakav Ray.Ne mozes u tim godinama praviti pauzu od godinu dana i ocekivati da budes efikasan...On je svoje zavrsio.
Napisao sam da bi bio sretan s tim(njim) za minimalac,znam da je otisao, zato kazem valda cemo izvuci nesto bolje.NEZALAGANJE je napisao/la:Ako mislis na Gerlada,on je vec potpisao za MIA.
Ne bi jednostavno se uzdao u te staronje ala Butler i kompanija,treba tu mladje noge.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbg "staronja" ti treba za PO.Mladji za pare koje imamo tu ne mogu napraviti nikakav uticaj,a oni koji mogu vrijede puno vise...Stvarno mislim da Wright nije nista losiji od Bellia,naprotiv.Raul_64 je napisao/la:Napisao sam da bi bio sretan s tim(njim) za minimalac,znam da je otisao, zato kazem valda cemo izvuci nesto bolje.NEZALAGANJE je napisao/la:Ako mislis na Gerlada,on je vec potpisao za MIA.
Ne bi jednostavno se uzdao u te staronje ala Butler i kompanija,treba tu mladje noge.
Moj izbor je Will The Thrill Barton! Moguće da Bonner ostane, a onda Mirza sljedeće godine dolazi kada Matty ode u penziju. Mislim da bi Mirza savršeno odgovarao Spursima i kao igrač i kao osoba. Zamisli, na putu ka moru staneš u Jablanici na janjetinu, kad tamo Duncan uživa u našim specijalitetima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije bas Duncan neki putnik...Prije bi mogao vidjeti Popa ili Manua.
Sto se tice Bartona,taj nema sut za 3p,a i RFA je.Ta opcija nije realna...
Ne kažem da je realna, nego da je moj izbor. Čisto da nervira Popa sa ludorijama. Mada Barton ima i pozitivnih stvari.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Djeluje li još kome da Aldridge ima viška kilograma? Nevezano za ovu sliku, nego i u prošloj sezoni mi je to baš često upadalo u oči.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa koliko je imao vecera ovih dana , ne bi cudilo.

Haman bi fakat Bobi mogao biti taj "teskas".
223cm za 5-og viskog , why not ?
223cm za 5-og viskog , why not ?
Bit ce zanimljivo vidjeti dal ce moci branit pick and roll dovoljno dobro da dobije minute na terenu.
Al za par miliona(5-og visokog)bi obozavao ovaj potez ako se desi.
R.C Bufford ako ne dobije nagradu za GM-a godine , nezz..
Al za par miliona(5-og visokog)bi obozavao ovaj potez ako se desi.
R.C Bufford ako ne dobije nagradu za GM-a godine , nezz..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.