AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 30 avg 2014, 22:43

Ne dirajte Gervaisa, kakav sprint u 93. minuti. 3 bobe su tu, trka je počela. FORZA ROMAAA
embrace the chaos

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 avg 2014, 22:45

U težim utakmicama neće imati ovako 3 ili 4 prilike i još da to prođe nekažnjeno. Ali bitno je da su tri boda osvojena.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 avg 2014, 22:50

Utakmica kakvu sam ocekivao,dosta dobro u odbrani dok u napadu opet lose,bezidejno jer nemamo tog pravog napadaca.Valjda nesto sutra dovedu ili ce opet biti patnja.

Nainggolan najbolji,kakva je ono igracina :tokralju: :tokralju:

Pjanic isto predobro odigrao dok je A.Cole po meni bio najgori.

Gervinhu opet treba nekoliko sansi da zabije al zbog onog sprinta i gola mu ne moze niko nista prigovoriti.Momak se trudi trci ko lud i zato ga gotivim da ne znam sta fuli :mrgreen:

Jedva cekam da zaigra Holebas koji ce ko od sale izbaciti Kola iz prve postave.Kako god tri boda su upisana to je najvaznije,idemo dalje.

Taddei na Curvi Sud,koji kralj :mrgreen: :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 avg 2014, 22:51

Interista02 je napisao/la:Može li podatak koliku godišnju platu ima A. Cole?

Znači lik je igrač manje na terenu, dosta bi pametnije bilo da ste ostavili Dodo-a, a na našu sreću niste :)
2m eur cini mi se, a Dodo je imao svoju sansu u Romi i nije se bas pokazao, tj. nije mu se nasla odgovarajuca pozicija, njemu najvise odgovara LWB sto igra kod vas, a imamo i 3 lijeva beka trenutno.
embrace the chaos

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 30 avg 2014, 22:52

Valja istrpiti ove Gervinhove promašaje, ali zato imajte u vidu da drugi igrači ne bi ni došli u šansu u kojima se gervinho nađe. Bojao sam se neuigranosti odbrane, ali odlični su bili. Doduše Viole bez Rossija i Cuadrada su dosta slabiji, ali s obzirom da su Astori i Manolas samo par treninga zajedno odradili, dobro je funkcionisalo.

Od gotovog smo umalo napravili veresiju. De Sanctis nas je 2 puta spasio. Sve u svemu zadovoljan sam i igrom i rezultatom, još samo da mi je vidjeti u napadu Rome špica od 1,90m. Imaš Saba sutra cijeli dan da nam dovedeš golgetera, da nam se u nekim utak. nebi vratili ovi silni promašaji.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 avg 2014, 22:58

Alen1987 je napisao/la:Valja istrpiti ove Gervinhove promašaje, ali zato imajte u vidu da drugi igrači ne bi ni došli u šansu u kojima se gervinho nađe. Bojao sam se neuigranosti odbrane, ali odlični su bili. Doduše Viole bez Rossija i Cuadrada su dosta slabiji, ali s obzirom da su Astori i Manolas samo par treninga zajedno odradili, dobro je funkcionisalo.

Od gotovog smo umalo napravili veresiju. De Sanctis nas je 2 puta spasio. Sve u svemu zadovoljan sam i igrom i rezultatom, još samo da mi je vidjeti u napadu Rome špica od 1,90m. Imaš Saba sutra cijeli dan da nam dovedeš golgetera, da nam se u nekim utak. nebi vratili ovi silni promašaji.
Ma istrpis promasaje kad vidis koliko se momak trudi da bude u sansi i koliko trci,to je meni najvaznije.Ne mozemo jos dati neko mjerilo sto se tice odbrane jer nas Fiora nije toliko napadala pogotovo u prvom poluvremenu,sredina je veceras bila kljucna.Tu smo ih bukvalno ubili.

Ima jedan momak iz Kaljarija zove se Viktor Ibarbo,nije skup a visok je zna zabiti pa eto Sabatiniju jedan prijedlog :D i ako sumnjam da ce dovesti nekog napadaca.

Veceras smo imali srece al opet ce se ponoviti Kaljari i Sassuolo od prosle sezone ako ne budemo doveli neku ubicu u napadu ili ako ne popravimo realizaciju.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 30 avg 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 avg 2014, 22:59

Emenike se ubio za Romu.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 avg 2014, 23:03

Moze i Emenike a vala i Abubakar iz Loriena.Nije ni jedan skup a igracine.Valjda Saba sutra nesto dovede pa makar i na posudbu :mrgreen:

Taddei legendo " onclick="window.open(this.href);return false;

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2014, 23:06

Aboubakar je u Porto otišao.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 30 avg 2014, 23:06

Abubakar otišao u Porto, super bi bio jackson Martinez ;)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 avg 2014, 23:11

U Porto otisao,nisam znao.Ma zna Porto sta valja,prodat ce ga za 30 miliona ko da vidim.

Dobro bi legao Martinez,ustvari bice dobro da bilo ko dodje u napadu.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 avg 2014, 23:16

Očigledno je da se ne uzdaju baš mnogo u Destra. A sad da li će uspjeti sutra nekoga dovesti...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 30 avg 2014, 23:20

Svaka čast Taddeiu :rol: :rol:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 30 avg 2014, 23:23

Paco Alcacer go masina , na pocetku prelaznog roka Roma je imala sansu da ga dovede , dok je Valencija kuburila sa Bankijem i Limom , sada je vec kasno jer je dobio novi ugovor.Garantujem da bi zabijao 30+ golova po sezoni, nenormalno dobar njuh za go momak ima.

Napadac je fakat prioritet , djaba neosporiv kvalitet veznog reda i mogucnost da kontrolisu igru i serviraju par sansi ako nemas igraca koji ce otvoriti prostor krilima ili odraditi dobar finishing.

Jackson je prevara od igraca , prije Ibarba nego njega.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 avg 2014, 23:26

Bez par standardnih igraca ovo veceras je odlicno bilo,ide velika borba izmedju Rome i Juveta za naslov ja treceg konkurenta ne vidim.Pjanic ,Nainggolan :thumbup:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 30 avg 2014, 23:43

Čestitam vam na pobjedi.
Montella vam poklonio 3 boda stavljajući Brilliante-a od prve minute. Taj dečko vam je i poklonio loptu kod prvog gola.
Čim je ušao Iličić osjetila se promjena na terenu, međutim ni to nije bilo dovoljno. Dvije odlične odbrane De Sanctisa..

Doduše igrali smo i znatno oslabljeni (bez G.Rossija i Cuadrada), al' tek je prvo kolo, idemo dalje. :arrow:

by the way, Miralem Pjanić je najbolji igrač lige! :bow:
NON MOLLARE MAI

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 avg 2014, 23:50

Alen Škoro je napisao/la:Čestitam vam na pobjedi.
Montella vam poklonio 3 boda stavljajući Brilliante-a od prve minute. Taj dečko vam je i poklonio loptu kod prvog gola.
Čim je ušao Iličić osjetila se promjena na terenu, međutim ni to nije bilo dovoljno. Dvije odlične odbrane De Sanctisa..

Doduše igrali smo i znatno oslabljeni (bez G.Rossija i Cuadrada), al' tek je prvo kolo, idemo dalje. :arrow:

by the way, Miralem Pjanić je najbolji igrač lige! :bow:
Hvala brate

Ni ja ne kontam sto je dao onom Brillianteu da igra,vjerovatno jer mu je Roma u srcu pa ne zeli da joj uzima bodove.Montella je vec 6 puta izgubio od Rome :mrgreen: .

Ma bez Rosija i Kvadrada Fiora je duplo slabija ekipa sto se i vidjelo veceras,imali ste par sansi da izjednacite ali ste bili previse defanzivni sto niste smjeli.Ja bi na Montellinom mjestu napao jer Roma ima novu zadnju liniju mnogo neiskusnu a i kapitulirala bi da ste konstantno napadali jer Manolas i Astori nisu nikada zajedno odigrali neku tekmu.

Ja ne znam vise sta je sa tim Rosijem,lik isto paucina sviju mi,malo malo povrijedjen a lik igracina.Valjda vam Kvadrado ostane da izborite vise tu ligu sampiona.Ovo veceras od vas je fakat bilo lose.

Nista nadam se da cemo iduce sezone obje ekipe gledati u ligi sampiona.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 31 avg 2014, 01:32

Samo čudno mi što Rosiju ne opadne kvaliteta, jer svakih pola godine ga neka povreda muči.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2014, 18:04

Taddei. :tokralju: :tokralju:

Place lik na tribinama, bas se vidi da dozivljava svaku navijacku pjesmu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 sep 2014, 11:04

Yanga-Mbiwa alla Roma, adesso è tutto fatto.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.