AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ne dirajte Gervaisa, kakav sprint u 93. minuti. 3 bobe su tu, trka je počela. FORZA ROMAAA
embrace the chaos
- Unknown Genius
- Kontakt:
U težim utakmicama neće imati ovako 3 ili 4 prilike i još da to prođe nekažnjeno. Ali bitno je da su tri boda osvojena.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Utakmica kakvu sam ocekivao,dosta dobro u odbrani dok u napadu opet lose,bezidejno jer nemamo tog pravog napadaca.Valjda nesto sutra dovedu ili ce opet biti patnja.
Nainggolan najbolji,kakva je ono igracina
Pjanic isto predobro odigrao dok je A.Cole po meni bio najgori.
Gervinhu opet treba nekoliko sansi da zabije al zbog onog sprinta i gola mu ne moze niko nista prigovoriti.Momak se trudi trci ko lud i zato ga gotivim da ne znam sta fuli
Jedva cekam da zaigra Holebas koji ce ko od sale izbaciti Kola iz prve postave.Kako god tri boda su upisana to je najvaznije,idemo dalje.
Taddei na Curvi Sud,koji kralj

Nainggolan najbolji,kakva je ono igracina

Pjanic isto predobro odigrao dok je A.Cole po meni bio najgori.
Gervinhu opet treba nekoliko sansi da zabije al zbog onog sprinta i gola mu ne moze niko nista prigovoriti.Momak se trudi trci ko lud i zato ga gotivim da ne znam sta fuli

Jedva cekam da zaigra Holebas koji ce ko od sale izbaciti Kola iz prve postave.Kako god tri boda su upisana to je najvaznije,idemo dalje.
Taddei na Curvi Sud,koji kralj

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
2m eur cini mi se, a Dodo je imao svoju sansu u Romi i nije se bas pokazao, tj. nije mu se nasla odgovarajuca pozicija, njemu najvise odgovara LWB sto igra kod vas, a imamo i 3 lijeva beka trenutno.Interista02 je napisao/la:Može li podatak koliku godišnju platu ima A. Cole?
Znači lik je igrač manje na terenu, dosta bi pametnije bilo da ste ostavili Dodo-a, a na našu sreću niste
embrace the chaos
Valja istrpiti ove Gervinhove promašaje, ali zato imajte u vidu da drugi igrači ne bi ni došli u šansu u kojima se gervinho nađe. Bojao sam se neuigranosti odbrane, ali odlični su bili. Doduše Viole bez Rossija i Cuadrada su dosta slabiji, ali s obzirom da su Astori i Manolas samo par treninga zajedno odradili, dobro je funkcionisalo.
Od gotovog smo umalo napravili veresiju. De Sanctis nas je 2 puta spasio. Sve u svemu zadovoljan sam i igrom i rezultatom, još samo da mi je vidjeti u napadu Rome špica od 1,90m. Imaš Saba sutra cijeli dan da nam dovedeš golgetera, da nam se u nekim utak. nebi vratili ovi silni promašaji.
Od gotovog smo umalo napravili veresiju. De Sanctis nas je 2 puta spasio. Sve u svemu zadovoljan sam i igrom i rezultatom, još samo da mi je vidjeti u napadu Rome špica od 1,90m. Imaš Saba sutra cijeli dan da nam dovedeš golgetera, da nam se u nekim utak. nebi vratili ovi silni promašaji.
Ma istrpis promasaje kad vidis koliko se momak trudi da bude u sansi i koliko trci,to je meni najvaznije.Ne mozemo jos dati neko mjerilo sto se tice odbrane jer nas Fiora nije toliko napadala pogotovo u prvom poluvremenu,sredina je veceras bila kljucna.Tu smo ih bukvalno ubili.Alen1987 je napisao/la:Valja istrpiti ove Gervinhove promašaje, ali zato imajte u vidu da drugi igrači ne bi ni došli u šansu u kojima se gervinho nađe. Bojao sam se neuigranosti odbrane, ali odlični su bili. Doduše Viole bez Rossija i Cuadrada su dosta slabiji, ali s obzirom da su Astori i Manolas samo par treninga zajedno odradili, dobro je funkcionisalo.
Ima jedan momak iz Kaljarija zove se Viktor Ibarbo,nije skup a visok je zna zabiti pa eto Sabatiniju jedan prijedlog

Veceras smo imali srece al opet ce se ponoviti Kaljari i Sassuolo od prosle sezone ako ne budemo doveli neku ubicu u napadu ili ako ne popravimo realizaciju.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 30 avg 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Moze i Emenike a vala i Abubakar iz Loriena.Nije ni jedan skup a igracine.Valjda Saba sutra nesto dovede pa makar i na posudbu 
Taddei legendo " onclick="window.open(this.href);return false;

Taddei legendo " onclick="window.open(this.href);return false;
Aboubakar je u Porto otišao.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: AS Roma
Abubakar otišao u Porto, super bi bio jackson Martinez 

U Porto otisao,nisam znao.Ma zna Porto sta valja,prodat ce ga za 30 miliona ko da vidim.
Dobro bi legao Martinez,ustvari bice dobro da bilo ko dodje u napadu.
Dobro bi legao Martinez,ustvari bice dobro da bilo ko dodje u napadu.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Očigledno je da se ne uzdaju baš mnogo u Destra. A sad da li će uspjeti sutra nekoga dovesti...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Paco Alcacer go masina , na pocetku prelaznog roka Roma je imala sansu da ga dovede , dok je Valencija kuburila sa Bankijem i Limom , sada je vec kasno jer je dobio novi ugovor.Garantujem da bi zabijao 30+ golova po sezoni, nenormalno dobar njuh za go momak ima.
Napadac je fakat prioritet , djaba neosporiv kvalitet veznog reda i mogucnost da kontrolisu igru i serviraju par sansi ako nemas igraca koji ce otvoriti prostor krilima ili odraditi dobar finishing.
Jackson je prevara od igraca , prije Ibarba nego njega.
Napadac je fakat prioritet , djaba neosporiv kvalitet veznog reda i mogucnost da kontrolisu igru i serviraju par sansi ako nemas igraca koji ce otvoriti prostor krilima ili odraditi dobar finishing.
Jackson je prevara od igraca , prije Ibarba nego njega.
- themaniaks
- Kontakt:
Bez par standardnih igraca ovo veceras je odlicno bilo,ide velika borba izmedju Rome i Juveta za naslov ja treceg konkurenta ne vidim.Pjanic ,Nainggolan 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Alen Škoro
- Kontakt:
Čestitam vam na pobjedi.
Montella vam poklonio 3 boda stavljajući Brilliante-a od prve minute. Taj dečko vam je i poklonio loptu kod prvog gola.
Čim je ušao Iličić osjetila se promjena na terenu, međutim ni to nije bilo dovoljno. Dvije odlične odbrane De Sanctisa..
Doduše igrali smo i znatno oslabljeni (bez G.Rossija i Cuadrada), al' tek je prvo kolo, idemo dalje.
by the way, Miralem Pjanić je najbolji igrač lige!
Montella vam poklonio 3 boda stavljajući Brilliante-a od prve minute. Taj dečko vam je i poklonio loptu kod prvog gola.
Čim je ušao Iličić osjetila se promjena na terenu, međutim ni to nije bilo dovoljno. Dvije odlične odbrane De Sanctisa..
Doduše igrali smo i znatno oslabljeni (bez G.Rossija i Cuadrada), al' tek je prvo kolo, idemo dalje.

NON MOLLARE MAI
Hvala brateAlen Škoro je napisao/la:Čestitam vam na pobjedi.
Doduše igrali smo i znatno oslabljeni (bez G.Rossija i Cuadrada), al' tek je prvo kolo, idemo dalje.![]()
Ni ja ne kontam sto je dao onom Brillianteu da igra,vjerovatno jer mu je Roma u srcu pa ne zeli da joj uzima bodove.Montella je vec 6 puta izgubio od Rome

Ma bez Rosija i Kvadrada Fiora je duplo slabija ekipa sto se i vidjelo veceras,imali ste par sansi da izjednacite ali ste bili previse defanzivni sto niste smjeli.Ja bi na Montellinom mjestu napao jer Roma ima novu zadnju liniju mnogo neiskusnu a i kapitulirala bi da ste konstantno napadali jer Manolas i Astori nisu nikada zajedno odigrali neku tekmu.
Ja ne znam vise sta je sa tim Rosijem,lik isto paucina sviju mi,malo malo povrijedjen a lik igracina.Valjda vam Kvadrado ostane da izborite vise tu ligu sampiona.Ovo veceras od vas je fakat bilo lose.
Nista nadam se da cemo iduce sezone obje ekipe gledati u ligi sampiona.
Samo čudno mi što Rosiju ne opadne kvaliteta, jer svakih pola godine ga neka povreda muči.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taddei.
Place lik na tribinama, bas se vidi da dozivljava svaku navijacku pjesmu.

Place lik na tribinama, bas se vidi da dozivljava svaku navijacku pjesmu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Yanga-Mbiwa alla Roma, adesso è tutto fatto.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.