Neko je prije pisao da nedjeljom bude redovno održavanje servere (mislim da od 18 počinje), zato nikad ne treba čekati nedjelju da odigraš utakmicuLBJ MVP je napisao/la: Ma i ja,al ne radi server jbg.Valjda će proradit
P.S.Zna li ko što uvijek nedjeljom pada
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Tako značijuventus 0244 je napisao/la:Neko je prije pisao da nedjeljom bude redovno održavanje servere (mislim da od 18 počinje), zato nikad ne treba čekati nedjelju da odigraš utakmicuLBJ MVP je napisao/la: Ma i ja,al ne radi server jbg.Valjda će proradit
P.S.Zna li ko što uvijek nedjeljom pada
Prošle sedmice su i ponedjeljak održavali
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sta cemo mi sad, bavarac i ja dog termin sad u 10, al server je daun
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo 27. kolo je produzeno zbog kvara servera, i moze se odigrati paralelno sa 28. kolom, koje traje do srijede 00:00 h.
- samir_tm87
- Kontakt:
Anderson8 je napisao/la:Poslat cu ti ja na msn stranicu kad bude vrijeme, tako sam i ja organizovao ligu na FID
sta si bolan org. peglali smo se do pet ujutro
Za grupu A se kolo produžava do sutra 20:00 sati (jer danas nije radio server), do tad možete odigrati ove dvije utakmice! Uskoro trenutna tabela, bez ovih utakmica!

Sutra potpuna tabela (oko 20 sati) i sve ostalo, nakon što se odigraju ove dvije utakmice!
Fiorentina - PSV
Benfica - Lazio

Sutra potpuna tabela (oko 20 sati) i sve ostalo, nakon što se odigraju ove dvije utakmice!
Fiorentina - PSV
Benfica - Lazio
majke ti, jesi li citao ove prethodne postoveCospy89 je napisao/la:ajde krivaja javi se da odigramo tu tekmu????
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja mislim da ne trebaju meni ici bodovi iz ove utakmice,jer condition nije bio na normal,vec na random,a posto sam ja bio domacin na meni je bilo da to napravim.
Prvi put kad sam pravio settings napravio sam i condition,ali nas je onda vratilo u sobu i drugi put nisam napravio.Sad,koliko je raspolozenje bilo na mojoj strani,ili na protivnikovoj,ne znam,ali fer bi bilo da Nostrandu idu bodovi.
#miasanmia
daj Ćema ne smarajjj,,znam da ne radi server vec se nije nikako javio pa mu kazem kad dodje nek se javi aa ti porcitaoo poruku paa kao psiholog kakavĆeMa je napisao/la:majke ti, jesi li citao ove prethodne postoveCospy89 je napisao/la:ajde krivaja javi se da odigramo tu tekmu????![]()
ljudi cijeli dan samo pisu da ne radi server , a on bi igro
![]()
![]()
![]()
![]()
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ma tu sam ja ali šta ćemo kad ne radi server jbg..
E jel neko instalirao one komentatore za PES? Radi li? Hoce li poremetiti sta online igranje?
Glory Glory Man United!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Imam ja neki srpski.....
imam i ja srpski, ne zaje'baje Online igru, ali je po meni preglup ... ima grešaka u tematici igre itd ... Jedino što je dobro je kad ofulaš kaže " U jebote kakva šansa ... " i kod njega nema ono da se dere npr " Kaaakkkvaaa šaaansssaaa " nego samo odjednom kaže "Kakva Šansa" - mrtav hladan 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Opuca sa 30 metara i ofula kaže: "I nevjerovatno..... Pa ovo je bilo teže promašiti nego pogoditi....." (nešto u tom stilu)
, ali nije loš .....
Proradiooooo
Ajd bavarac i ovaj novi sto vodi sevillu javite se da odigramo, moze i msn [email protected]
Ajd bavarac i ovaj novi sto vodi sevillu javite se da odigramo, moze i msn [email protected]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Čekam do 23 sata još ovu utakmicu, Benfica - Lazio , zato što nije radio server danas
!
- majestic24
- Kontakt:
Hoce li ko praviti kakav turnir???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Čekam do 23 sata još ovu utakmicu, Benfica - Lazio , zato što nije radio server danas !
Ja tek sad vidim da ni ova druga utakmica nije odigrana Fiorentina- PSV poslije 23 nema više produžavanja rokova, ukoliko se ne odigraju i ne bude postova na oficijalnoj pišem 0*-0*!
Jer bila je subota cijele da se odigra nedjelja do 18, a evo i večeras, sasvim dovoljno vremena, ako su drugi mogli, mogli ste i vi!
Evo od 00:00 još čekam ,jer ću ostati malo duže na netu, poslije toga nema više oprosta, ali sad je baš konačna odluka
!
Ja tek sad vidim da ni ova druga utakmica nije odigrana Fiorentina- PSV poslije 23 nema više produžavanja rokova, ukoliko se ne odigraju i ne bude postova na oficijalnoj pišem 0*-0*!
Jer bila je subota cijele da se odigra nedjelja do 18, a evo i večeras, sasvim dovoljno vremena, ako su drugi mogli, mogli ste i vi!
Evo od 00:00 još čekam ,jer ću ostati malo duže na netu, poslije toga nema više oprosta, ali sad je baš konačna odluka
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 30 maj 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
jasko_juve
- Kontakt:
rundovix hoces li odgovorit na poruku????nema mi nista mrze kad procita neko poruku i nece da odgovori..ja haman glup sto pokusavam da ugovorim utakmicu???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.