FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajde okrenite ovo molim vas, kakav travnik

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj levata, spamaju po chatu i frajer ukinuo stream 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije ukinuo bit ce kad pocne drugo,rasirite sliku i nevidite chat neznam sta se opterecujete i citate kretene sta pisuBosniacum Lilium je napisao/la:joj levata, spamaju po chatu i frajer ukinuo stream
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ne gldam, rasirio sam sliku, ali kad sam smanjio vidim pisu ukinuo zbog spama, valjda sad opet krenemiky_hz je napisao/la:Nije ukinuo bit ce kad pocne drugo,rasirite sliku i nevidite chat neznam sta se opterecujete i citate kretene sta pisuBosniacum Lilium je napisao/la:joj levata, spamaju po chatu i frajer ukinuo stream
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Me je muka od ovog FK Travnika i Pirote. Nadao sam se da im je ovo zadnja sezona u ligi, ali uzalud 
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
bordobijeli
- Kontakt:
a faul terzica na stojcevu s ledja trebao je dobit drugi zuti,mozeli neko postaviti tu situaciju
Nije dobio crveni za ovaj faul?!?!?!
-
blackmundir
- Kontakt:
Sudijska lakrdija na Piroti: Travnik iz ofsajda do gola----------------pazi naslova....pa dajte ljudi moji ako je ono ofsajd bio onda nemam komentara.. 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta sada? Imamo crveni i igraca manje... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
**** me konj da me **** kada ja igram na ovo Sarajevo, slusam ja price Sarajevo ovo ono, Kardif bla bla, a ovi ne mogu dobiju neke slepce...prejadno.
koji levat moras biti da stavis chat na stream
Klikovi, klikovi 
Krste Krste op op... 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoj pratiti fudbal više, dobronamjeran savjet...blackmundir je napisao/la:Sudijska lakrdija na Piroti: Travnik iz ofsajda do gola----------------pazi naslova....pa dajte ljudi moji ako je ono ofsajd bio onda nemam komentara..
Ofsajd od 1 metra..
jos sudija iskljuci igraca malo ti je ovo, i jos jedan gol iz offside nek' daju... majmune glupii
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Hajmoooooo Krsteeeee, srecan ti Vaskrs gigante 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Makedonacccccccc 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bravo Krstemiky_hz je napisao/la:Krste Krste op op...
Nego, jel neko dobio crveni il ne ?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 21 gost.