Kad gledam jednu ikonu Stevu Nikolica u mrtvom Celiku,tuga me uhvati,s obzirom da je on uz Mesanovica bio najbolji napadac Zrinje zadnjih godina. koliko je bitnih golova dao ,utakmica rjesio mislim da mu se nije trebala dat noga tek tako, da se mene pita sad bi ga vratio umjesto Handzica,Hajderevica itd.Ove pauze od dva dva ipo mjeseca sto budu mi strasno idu na zivce jer obicno u tom periodu svaki put se promjeni pola ekipe i da valjas mozes ocekivati da ti se kostur ekipe promjeni ,zavrsit na posudbama i sl .Proslo ljeto nakon naslova prica bude Kukoc glavni igrac sljedece sezone ,Cavar buducnost kluba,Katanec stub obrane.Kobiljar koji je bio dobra zamjena Bilbiji na toj poziciji i sl. Prodje Bozic,nema vise ni jednog .Mslim da zadnje dvi godine sto se osvajo naslov uprava je imala dobru politiku kupovanja osvojila ga je okosnica Jakovljevic ,Katanec,Petrak Tomic,Bilbija,Todorovic Mesanovic..normalno pola ekipe se zasitilo prodas u vece klubove. Dodu novi provjereni dobri igraci.. Ova polusezona je bila izvrsna ne moze se svake godine ocekivati da se proseta prvenstvom ,pita se nesto i Zelje ,SB,Sarajeva.Ta polusezona su cinili,Jamak,Cirjak i ova odlicna cetvorka gore..i ovo sto ocu reci dode ti pauza ,dovedes 10 novih igraca,promjenis pola ekipe neznam sto su im trebali ovaj Hairlahović,Bencun,Kokorovic,Bekric od 30 i plus godina ,slag na tortu su trebali da prodaju Bilbiju u Koreju.. neznam gdje gonjaju tu politiku kluba,stvarno mi nije jasno..
EDIT..nisam bas sigurno koliko je Cirjak igro ove sezone ,ali sjecam se da ga je Baka ,dva tri put hvalio pa mi on pao na pamet u glavi kao zadnji vezni