Postao/la Brcanskamalta » 14 avg 2019, 00:07
Saga oko oduzimanja stadiona i izgradnje toboze stanbenih objekata tu je najveca laz koju je sizofrenik Jasmin prodao tuzlanskim ovcicama .Ta laz je bila izgovor da naprave ovo sto sada imamo i uzmu sve u svoje ruke.
Na to nasjedaju samo u zaostaloj Tuzli(ma komplet BiH ciji mozak jos slajdra u komunizmu iako fol glume svi demokrate).
U civilizovanom svijetu to ide ovako.
SK Rapid je napravio(u saradnji sa gradom Becom sponzorima investitorima)novi stadion.
Stadion je u vlasnistvu kluba,dok je zemljiste u vlasnistvu grada....Ko hoce razumjece.
Jasmin to isto moze uraditi,vratiti stadion klubu,a grad da ostane vlasnik zemljista ako se toliko "boji"da neko ne dao bog napravi zgrade tu...To su ublehe tuzlaci moji daj probudite se.Ovako kontrolisu pare sisaju budzet i sve "po zakonu".
E sada azmirovi dupolisci,da je htio do sada bi napravio stadion...
Gornja Tuzla ima strasnu perspektivu pobrao bi navijace gore, blizu Simin Han sigurno bi imao barem duplu posjetu. Tojsici isto tako .Sloga tojsici da mu bude B ekipa vas klubcic A ekipa i hajmo...Imao bi pun stadion pa oni vec sada imaju vecu posjetu od vas a pravi seoski klub, za dusu i merak, za raju igraju ljudi a kamoli PL da im dodje....Pa u Kalesiju da preseli ima strasan potencijal,ista stvar Bosna da bude B i tako dalje.
Stadion se da uradit,Kalesija ima 40 000 ljudi da imaju premjerligasa hej....imao bi posjetu strasnu...
Ima rjesenja itekako a zasto to ne radi znam ja i jedan samo jedan vas forumas...Ali nece mu proc..
Nebo da se otvori, zemlja rascjepi nece mu proc...
Kako se "digao"jos brze ce propast taj vas klubcic.
Sloga ce biti kraj Azmira Husica....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic