FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sve ukazuje na to da će se opet igrat s Ferranom ili Olmom kao lažnom devetkom, a možda i ovaj mali Hamza uspije dobit koju minutu na kapaljku. Realno nema se šta ni uzet, svi napadači koji valjaju koštaju preko 100 miliona, a klubovi ih svakako ne žele pustit. Možda dovedu nekoga tipa Fisnika Asllanija pa će dijelit minute s Ferranom tijekom sezone.Veće mi je pitanje lijevi stoper. Stvarno ne znam zašto dovode dva krilna igrača dok su lijevi stoper i oba beka kritične pozicije. A pogledaj Real što je sve doveo... trenutno imaju najbolju ekipu na svijetu.
Pa da, Enrique i PSG navalili na Torresa.
Njima valja i njima ce se uklopiti, samo Barci ne valja
Danas svi ugledni novinari kazu kako je ferran nezadovoljan i da ce ici,e bas da vidim situaciju u parizu kad promasi zicerkouadio je napisao/la: ↑01 avg 2026, 12:15Sve ukazuje na to da će se opet igrat s Ferranom ili Olmom kao lažnom devetkom, a možda i ovaj mali Hamza uspije dobit koju minutu na kapaljku. Realno nema se šta ni uzet, svi napadači koji valjaju koštaju preko 100 miliona, a klubovi ih svakako ne žele pustit. Možda dovedu nekoga tipa Fisnika Asllanija pa će dijelit minute s Ferranom tijekom sezone.Veće mi je pitanje lijevi stoper. Stvarno ne znam zašto dovode dva krilna igrača dok su lijevi stoper i oba beka kritične pozicije. A pogledaj Real što je sve doveo... trenutno imaju najbolju ekipu na svijetu.
Visça el Barça
Na opasnim je drogama Ferran ako misli da će biti prvi napadac Parižana. Mada ovi vise od pola sezone igraju sa rezervama pa će sigurno Ferran imati bruku minuta. Ali u trenutnoj Barceloni će ih takodjer imati.
Nije sveto slovo to što ga oni traže. Ima lista igrača koje je Lucho doveo u Paris, pa ti igrači nisu više u Parisu.
Odličan kao back up, ali kao prva špica, ni pod razno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I sta sad onaj debil Deco i Flick misle,nemaju prvu spicu,i odlazi im i zamjena za spicu,a oni dovode neke klince za barcu b,necemo primirisat klempi iducih 20 godina
Visça el Barça
Pa covjek je top igrac kakav Enrike voli. Vrijedan, trci, radi zabija golove, ne pravi skandale i sto je najvaznije zabija golove u velikim utakmicama. A da ce dobiti svoje minute u PSGu sigurno da hoce jer Enrike puno rotira. Nije čovjek Haland, ali je igrac koji treba svakoj ekipi.
Igrat ce u prvih 11 u PSG-u.
Lijevo Kvicha,desno Dembele i u sredini Feran.
Lijevo Kvicha,desno Dembele i u sredini Feran.
Navodno PSG nudi 90 miliona za Pedria.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Nije sveto slovo naravno, nego primjetices i sam da samo PSG dovodi igrace iz Barce u zadnje vrijeme (Neymar, Dembele, Xavi Simons, Dru, evo sad i Torresa hoce). A slabo sta dolazi iz suprotnog smijera u Barcu
Jbg Barca polako postaje njihova filijala, al dobro.
Samo da ne dodje na kraju mrtvi Vlahovic. Bolje nikoga ne dovoditi.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nije drug, nude 900 miliona za Pedrija, nisi dobro vidio.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma kao i obicno,barca velika 0 na trzistu,pa ovo nema ni u 5.ligi da jedan klub nema napadaca hahaha
Visça el Barça
Neka ide...umislio se da je zvijezda sto mu je se jednom posrecilo pa zabio na SPFerran Torres (o glasinama koje ga povezuju s odlaskom iz Barcelone): "Barça mora pokazati da me voli i želi. Mogu doći za pregovarački stol, o svemu će biti govora. Dobro je kad vas žele timovi kao što je PSG, to znači da radite dobar posao. Ja još uvijek imam važeći ugovor s Barçom, ali u fudbalu ništa nije sigurno. Dobra stvar u svemu ovome je što mi taj važeći ugovor omogućava da sačekam s donošenjem odluke koliko god ja to želim."
Visça el Barça
Ovaj Laporta se ovoliko nije za Messija trudio ko za Alvareza. Ni pola.
Tores nek ide, hamza umjesto njega kao zamjena, ova oyebina nije nikad bila neki igrac. Ali kako god to je najmanji problem, treba im napadac za prvog tima.
- jasonstatham
- Kontakt:
Znao sam da igraju za pare, ali toliki manjak lojalnosti je nevjerovatan.
Jbt, pa nekakav Hansi više voli klub nego 90% njih.
Jbt, pa nekakav Hansi više voli klub nego 90% njih.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kakva lojalnost druze u 2026oj godini.
- jasonstatham
- Kontakt:
Zato samo la Masia.
Ovaj bi najradije u Valenciu, ali mu ne mogu dati više od pola tone kikirikija.
Mislio sam da je pametniji i da će držati jezik za zubima.
Ovaj bi najradije u Valenciu, ali mu ne mogu dati više od pola tone kikirikija.
Mislio sam da je pametniji i da će držati jezik za zubima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.