FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Elrond
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Elrond » 04 avg 2026, 13:08

Covjek jednostavni misli da zasluzuje da bude prva opcija u napadu. Legitimno je za sebe misliti da vrijedis i da zasluzujes nesto, pogotovo nakon ovog SP.
Sa druge strane, Barcelona ganja igraca kojem bi Feran trebao biti zamjena, normalno je da on o sebi misli.

Da se klub izjasni i da kaze "Feran ce biti prvi napadac, dovest cemo nekog ko ce biti na klupi"; ne bi Feran ni pomislio na PSG.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 04 avg 2026, 13:21

Ne vidim kako da Ferran bude prvi napadač Barcelone. Imao je prostora da to dokaže i nije. Treba mu 20 zicer šansi za gol. Nismo ni mi toliko slijepi.
Ja bih doveo onog Pavlidisa iz Benfike. Može se dovesti za 30-ak mil evra, a gori od ovog gospodina ne može biti.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 avg 2026, 14:17

jasonstatham je napisao/la:
04 avg 2026, 13:21
Ne vidim kako da Ferran bude prvi napadač Barcelone. Imao je prostora da to dokaže i nije. Treba mu 20 zicer šansi za gol. Nismo ni mi toliko slijepi.
Ja bih doveo onog Pavlidisa iz Benfike. Može se dovesti za 30-ak mil evra, a gori od ovog gospodina ne može biti.
Nije feran taj tip napadaca kojem treba 20 sansi za gol, on je igrac perioda, uhvati ga los period mjesec dva gdje ne moze pogodit ni iz 30 prilika, onda mu dodje dobar period kad daje sve i svasta, prosle sezone npr visjeli smo koji je odron bio jedan veci dio sezone, i onda u zavrsnici je proigrao da i izgledao kao igracina

Vjerovatno ce tim sistemom toplo hladno nastaviti i dalje, ne bi ki bilo drago da ode, jeste dobar igrac za rotaciju, al realno da bude glavni napadac u kojeg se uzdamo nije ta klasa, ne moze klub renomea barce cekati njegove dobre periode i trpiti lose, ak misli da vrijedi vise neka ide i sretan mu put, neko ce se vec naci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 avg 2026, 16:14

A i jest ga prosrao onaj gol u finalu na vrijeme yebo sve sretno.
Da zaslužuje poboljšani ugovor ne zaslužuje a može ga dobiti, ništa mu ne zamjeram osim ove zadnje izjave gdje djeluje kurcevito.
Don't hate what you don't understand.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 04 avg 2026, 16:32

1. Neko iz uprave Barcelone mora konačno reći ovima iz PSG:"Skinite nam se sa k.... .
Traje to od onog poraza na CN 6 : 1. Neko je to ozbiljno zamjerio Barceloni, arapska posla, misle kako baš sve mogu novcem riješiti.
Stoga im treba neko reći otvoreno SIKTER. A bogme i LE zatjerati u neku stvar.
2. Barcelona je morala nakon kraja LL odmah produžiti saradnju sa Ferranom, jer su znali da RL odlazi. FT se sad nadigao, vidi da su problemi
sa kupovinom Alvareza i polako to sve izmiče kontroli.
3. Sa druge strane ga i razumijem. Traži mjesto standardnog prvotimca, a Barcelona odlaže razgovore za septembar, odnosno, kad se bude znalo što će biti sa eventualnom kupovinom novog centralnog napadača šaljući poruku ovom da je rezervna opcija ako ništa drugo ne upali.
4. Ferranu produžiti i nikoga više ne kupovati. Već sam prije par mjeseci rekao. Od Olma, Fermina, Hamze i Tunkare napraviti što centarfora, što lažnog centarfora i imati ih kao varijante B.
5. Već prije objavljene povrede FDJ sam ovdje napisao kako bi bilo pametnije potrošiti "Alvarezovih" 150 mil EUR na Oyarzabal-a i Rodri-ja, misleći da time pokriju odlaske Casada i RL. Gordon i Adeyemi su svakako zamjene za Rashford-a i Roony-ja, koji će vjerovatno biti poslan na posudbu.
6. Mislim to već dugo, a sad ću i napisati. Deco ne radi najbolje svoj posao. Previše tu ima PR za vlastitu karijeru, koju je počeo graditi kao menadžer igrača. Stalno mu se miješaju te dvije pozicije, menadžera i sportskog direktora, koje su u startu u sukobu interesa.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 avg 2026, 17:05

E cuj Barca mora pokazati da me voli i zeli :rol: :rol: pa to ni Messi nije govorio, ni Ronaldinho. Sta jedan gol u finalu napavi od covjeka.

Mrsh u PM bezobraznu onu nafuanu, odmah prodati i zavrsiti pricu jer ce ici na to da naredno ljeto ode bez obestecenja.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 avg 2026, 19:32

Flop u Citiju, dobar dio karijere flop u Barceloni. Zabije gol u finalu i umisli da je Messi.
Flopat će opet gdje god da ode. Pa ljudi se sprdali s njim gdje GOD da je igrao.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 04 avg 2026, 22:33

Lik je rezerva Oyarzabalu,koji i nije klasični špic... to dovoljno govori o tome kakav je igrač.
Pedro koji je u prvih 6 finala koje je počeo od prve minute, u svih 6 dao po gol, je za njega igračina,i nikad se nije požalio što je na klupi,i otišao je kao gospodin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 avg 2026, 22:59

sombrero je napisao/la:
04 avg 2026, 22:33
Lik je rezerva Oyarzabalu,koji i nije klasični špic... to dovoljno govori o tome kakav je igrač.
Pedro koji je u prvih 6 finala koje je počeo od prve minute, u svih 6 dao po gol, je za njega igračina,i nikad se nije požalio što je na klupi,i otišao je kao gospodin
Upravo to.
Lik je rezerva. Rezerva prvo u Cityu, rezerva Aubi u Barci, zatim rezerva Lewi u Barci, rezerva Oyarzabalu u Spaniji, bice rezerva i u PSG ako ode.
Pa sta hoce koji qrc :wtf: hoce da ga Barca tretira ko da je Messi jbt, i to samo zato sto je zabio gol u finalu SP. A onda kao slag na tortu izjava "Barca mora pokazati da me voli i zeli" :rol:

Ma mrsh...prodati ga odmah parizanima, ne mora niko ni doci.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 05 avg 2026, 13:45

sombrero je napisao/la:
04 avg 2026, 22:33
Pedro nije bio na klupi. Pedro je bio standardni clan pocetnih 11, kada je poceo da bude na klupu napustio je klub.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 avg 2026, 14:01

Najgluplja uprava na planeti. Uhvatili se jednog igrača kojeg očigledno ne mogu dovesti i ne popuštaju čitavo ljeto. Yebo li ih Alvarez više kao da je jedini fudbaler na svijetu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 avg 2026, 21:22

Da je Haaland pa hajde.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 06 avg 2026, 15:01

Sto se tice Ferrana sad je najbolje da ga prodaju,jer više neće vrijediti

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 avg 2026, 15:21

Hajde Rodri gigantu

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 06 avg 2026, 15:38

Ferran ode. Jos kad bi kome uvalili onu ublehu De Jonga i doveli Rodrija to bi bilo sijajno.
Nasi su toliko glupi, da se nekad cini, da bi Hamo iz Olova bolje znao pregovarati. Od toliko napadaca oni se uhvatili Alvareza koji ni nije onaj klasični napadac.
I onda kad nam budi opet ekipe zabijale iz prekida, bice slab trener i postavka.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 avg 2026, 16:52

Čuj od toliko napadača. Napadača na tržištu s glave nema.

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 06 avg 2026, 16:54

xaviesta je napisao/la:
06 avg 2026, 16:52
Čuj od toliko napadača. Napadača na tržištu s glave nema.
Da ga pitas da nabroji koji su to napadaci, rekao bi Haland i onda zastao nakon toga.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 avg 2026, 16:58

Mislim da bi Alvareza trebalo sacekati najkasnije do tog 10.08. i okrenuti se drugim opcijama. Ako je tacno da dolazi Rodri, pokusati u napad dovesti Guirassya koji ima sigurno jos 3-4 godine dobrog fudbala u nogama, ne bi trebao biti skup, a nadavao bi se golova. Uz sve to, dobro bi dosao i za prekide, kako u napadu, tako i u odbrani.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 avg 2026, 17:06

Samo da Romero ovo ne urekne :pray:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 avg 2026, 17:08

Ako dođe Rodri halalim im što neće dovesti nikoga u odbrani. S druge strane iako me toliko raduje krađa Rodrija ne sviđa mi se šta to znači za Bernala.
Treće i najbitnije, hajd znaj koliko će se ovaj sastaviti zdrav.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []