Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Cautinho
- Kontakt:
Panini album sličica za SP 2026
Evo da imamo čistu temu za sve koji planiraju skupljati , valjat će i za mjenjanje između forumaša

Keep walking.
- The_Target
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Tako govore, između 3 i 3.5 KM paketić što je baš puno. Ne bi mi bilo žao dati 200-300 KM da popunim naše ali to je sa ovakvom cijenom paketića nemoguće 
Ja ne znam odnosno ne sjećam se koliko je paketić bio za SP u Brazilu? Tada sam zadnji put skupljao. I koliko je cijena bila za ovo zadnje u Kataru naprimjer.
Ja ne znam odnosno ne sjećam se koliko je paketić bio za SP u Brazilu? Tada sam zadnji put skupljao. I koliko je cijena bila za ovo zadnje u Kataru naprimjer.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
1,5KM bilo za Brazil. Katar nisam skupljao, ali nije bilo više od 2KM. Ja se nekako nadam da će biti 2KMRaonffa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 17:47Tako govore, između 3 i 3.5 KM paketić što je baš puno. Ne bi mi bilo žao dati 200-300 KM da popunim naše ali to je sa ovakvom cijenom paketića nemoguće
Poslije Mundijala će se sigurno moći pojedinačno naručivati sličice. Poprilično sam siguran da su ljudi naručivali sličicu tipa za euro-dva, pa ono to je najbolja opcija.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Planiram uzet album kao uspomenu da ga imam, kasnije se gleda koji igrači su bili u njemu i tako. A sad o popunjavanju ne znam, puno igrača, puno će to koštati. Možda rekreativno budem
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Zna li neko koliko si bile za prošli Euro?
- Cautinho
- Kontakt:
Ja se nadam da će cijene biti usklađene za naše standarde i regiju , s obzirom da će biti 900+ sličica nerealno je po meni dati preko 500 600 KM da se album popuni. Plus te cijene će odbiti i mlađe školarce koji će biti preko 80% kupaca.
Keep walking.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Marka brazil 1.50 katar.Raonffa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 17:47Tako govore, između 3 i 3.5 KM paketić što je baš puno. Ne bi mi bilo žao dati 200-300 KM da popunim naše ali to je sa ovakvom cijenom paketića nemoguće
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Sedam sličica će biti u paketiću. Svejedno, 3.5 KM je puno.
Ti su najsigurniji kupci jer će roditelji kupovati maminim i tatinim sinovima.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Da je 3km i nekako. 3.5 je previše. Baš nezgodno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Hoće li biti online panini? Bio je 2014. godine.
Bit ce vjerovatno. Uvijek bude
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ljudima puno 3KM a svaki dan za cigare daju 10-15 km 
A ako mi ima išta bezveznije od online stvari..pogotovo sličica i stripova,treba to otvoriti pa miris, pa zvuk paketića kada otvaraš sličice.,pa upreš noktom da odlijepiš pa onda tražiš mjesto gdje ide pa zalijepiš,ko da imaš online curu pa je online krešeš...izguglaš slike svih igrača na SP i imaš online album
- Cautinho
- Kontakt:
Pa hoće naravno ko može , ali radničkoj klasi koja spaja kraj s krajem , koja gleda kako će djetetu dat 5 KM za sendvić u školi će bit malo nerealno kupovat sličice koje će biti 3+ KM na redovnoj bazi.
Keep walking.
Gdje se moze naruciti album. Trazio sam na stranici Paninija ali nisam uspio naci, vidio sam samo u sklopu boxa od 50 paketica gdje dobijes album
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 231983, Benko123, Cwirek, Edincapitano, Goalgetter, HariTz, Iceplayer, lol89, MiranGlasnic, Proximic, Serha, tutankamon1905, Zglavkar, zikerrz21 i 72 gosta.