HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ekran
Postovi: 355
Pridružen/a: 22 feb 2012, 22:39
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ekran » 11 nov 2012, 20:09

Čestitke na korektnom navijanju, ali moram malo i da se našalim. Dopunio sam vam onu najavu za utakmicu.

http://img713.imageshack.us/img713/4967/zrol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Rosas7
Postovi: 3998
Pridružen/a: 24 jul 2010, 10:07
Lokacija: Mostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 11 nov 2012, 20:14

ekran je napisao/la:Čestitke na korektnom navijanju, ali moram malo i da se našalim. Dopunio sam vam onu najavu za utakmicu.

http://img713.imageshack.us/img713/4967/zrol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
posteno :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Avatar
silenT
Postovi: 2149
Pridružen/a: 07 avg 2009, 14:38
Lokacija: Konohagakure
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la silenT » 11 nov 2012, 20:20

jao blamaže danas.... najgora utakmica Zrinje kući od kad pamtim za sebe....

Melher > Hadžić... kakav je ono primio prvi gol... sage se čoek, a lopta mu ide po sred glave :lol:

Radeljić - veze on nema... lik krut ko osovina od Lade Nive
Mara - nije bio loš kakv zna bit, ali nikad od njeg igrača...
Marković & Žuržinov - ovaj prvi je najgori bek lige, a ovaj drugi odigrao jednu od gorih utakmica.... odlično bi ih se bilo riješit u siječnju....

Vučina - jedini igrač sa bilo kakvom idejom.... samo je on včrs nešto i igrao, ostalim ne dat platu 2 mjeseca
Miličević - ovaj momak je jedna velika nula, ali guraju li ga guraju.... pa dokle više, možda dok se neproda negdje, ali kako igra nebi ga ni Cim smatrao pojačanjem...
Arežina - stopio se s okolinom i nije pokazao apsolutno ništa

Pehar - još jedan ultra netalentovan igrač koji se forsira, a nezna lik pravo hodat
Marjanović - SLINA.... fuj koliko je nespreman... vratite nam Pavla Sušića, a vodite ovo magare iz kluba!

i za kraj
Bubalo.... hahahaha pa ko dovede ovog momka u Zrinjski.... jednostavno nemogu vjerovat kakav panj.... goreg napadača nepamtim ni iz vremena Herceg-Bosna lige, a onda smo imali svakakvih.... sramota ko je god ovog levata doveo u klub i još lik igra ispred Aničića i Bekića !!!


FUJ
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

starmo94
Postovi: 817
Pridružen/a: 06 jan 2012, 17:58
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 11 nov 2012, 20:27

Ni to mi u glavu ne ide, Bubalo konstantno igra umjesto Anicica i Bekica, a ustvari je po kvaliteti 4. napadac u ekipi, iza ove dvojice i Ferenca koji je duplo bolji od njega.. :roll:
Pa koliko plati da igra, da mi je znat..

I kako je ovaj Milicevic uspio u mladu reprezentaciju Hrvatske upast ?! :roll: :?
Ali dobro ne treba ga napadat, igra dobro one igrice po fb :lol:

Avatar
Sarajlijc@
Postovi: 11031
Pridružen/a: 10 jul 2011, 02:39
Lokacija: Koševo Republika!
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 nov 2012, 21:55

hoce li vam ostati ti brazilci? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

acovic1
Postovi: 562
Pridružen/a: 26 mar 2012, 19:41
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 11 nov 2012, 22:11

Napokon i rezultat koji je realan prema pokazanom na terenu.I šta sada uraditi?
Ja razumijem sve ove kritike gore napisane i većinom su te kritike osnovane i imaju uporište u onome što igrači prikazuju na terenu.Ja se ne bih složio sa trpanjem svih igrača u isti koš.Istina je da su danas svi dotakli dno ali mene najviše boli to što nisam vidio želju ,volju i trku.Olimpic je najbolja ekipa koju sam ja gledao ove sezone.Imaju iskustvo u svim linijama,imaju znalce ,imaju trkače ali to nas ne opravdava jer su očito danas imali više motiva i želje od igrača Zrinjskog a to je ono što boli.
Ali bez obzira na sve to Zrinjski se može nadigravati sa svima pod uvijetom da se TRČI.Trkom se može nadoknaditi i manjak iskustva i znanja ali ja ne pamtim da je Zrinjski u nekoj tekmi u Mostaru manje pretrčao nego danas i preko toga ne mogu preći.Definitivno se nekim igračima treba zahvaliti ali se ne slažem sa nekim komentarima.Ne može se danas nekoga kovati u zvijezde a nakon mjesec dana govoriti da nisu ni za 4 lige itd.Ja i dalje vjerujem u neke , naročito mlađe igrače.Ne vidim zašto prozivati Hadžića,Miličevića,Arežinu,Radeljića.Njihove partije ove sezone su bile solidne za razliku od Marjanovića koji se ne vidi ove sezone,Bubala koji nekim čudom igra više od Aničića itd.Bojim se da neki od nas previše gledaju na TV ove najače klubove na svijetu pa onda povlače paralele sa našim klubovima i ligom i našim igračima.Definitivno ovo je trenutno naša realnost i to treba prihvatiti.Za nešto više moraju se početi praviti radikalniji rezovi ali prije toga se treba napraviti plan i program ,odrediti ljude koji će biti nositelji pojedinih aktivnosti i odrediti realan rok u kojemu se nešto može napraviti jer preko noći se ne može postići ništa dobro i veliko.ALI bez obzira koliko me razočaralo zalaganje igrača danas ja ću i protiv Rudara biti na tribinama i dati podršku jer ipak najlakše je pljuvati i spominjati užu obitelj igračima.Svaka čast ultrasima i danas se treba ugledati na njih jer su bodrili Zrinjski većim žarom na kraju kad je na semaforu bilo 1-4 nego na početku tekme.SVE PROLAZI SVE SE MJENjA IDU DANI IDU GODINE SAMO ZRINJSKI OSTAJE .....
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Avatar
bekicamir
Postovi: 1331
Pridružen/a: 07 jan 2012, 17:49
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 11 nov 2012, 22:51

Mene najvise sekiraju ove rotacije i to nikada ne mogu da shvatim,sigurno da su nam Markic i Stojkic nedostajali jer su nasi najbolji igraci pogotovo Stojkic,Igor Anicic nije neki ekstra talenat ali je napadac i poluspica koja jednostavno mora igrati ispred Bubala koji pravilno nemoze niti trcati a kamoli odigrati nesto u napadu,Mile nam igra igraca koji bi trebao nesto napraviti po desnoj strani sto je realno sa njegovim tehnickim poznavanjem nogometa nemoguce,nekada nesto naravno prodje ali u ovih zadnje dvije sezone sto igra ne desnom krilu vecinom su utakmice bile katastrofalne no nije Mile kriv sto igra ,svojevremeno je i on govorio otvoreno "eto kakav je Zrinjski kada je igram u prvih 11" ako nista decko je realan i stoji cvrsto na zemlji,meni je Mile bio i ostao najbolji kao spica igrac gdje pritisce protivnicke odbranbene igrace a i realizacija mu je solidna,jos jedan problem nam je i zadnja linije no ona i nekako funkiconira za razliku od sredine jer dok mi docekomo da vidimo Milicevicev talenat dogadjat ce nam se ovakvi prosjecni rezultati,ja znam da je njega potrebno "utopiti" negdje ali nisu niti skauti ludi pa da onako loseg igraca dovedu ,momka malo na klupu pa neka malo vise radi na sebi i bori se za prvih 11,jer na terenu djeluje "rahiticno" i nezainteresirano i nevjerovatno je da Vucina pored njega izgleda kao mladic a on kao starac koji je pred zalaskom karijere!
Svatko od nas ima nekakve taktike i razmisljanja,nismo niti mi simpatizeri i navijaci coravi da vidimo da je ova ekipa ogranicena i nesposobna da se upusti u borbu za europu ali nije normalnom navijacu dosta toga jasno kada u prvih 11 vidi neke likove koji niti psihicki i fizicki nisu sposobne za funkcije koje obnasaju na terenu.
Melhera hitno na gol vratiti,Hadzica probati negdje prodati nama je Melher dovoljan jos jedno 4,5 godina na golu,Hadzic je ipak izgleda kiks golman koje ne ulijeva povjerenje zadnjoj linije!
Markovic nije los ,odigrao je solidno partije do sada ali kada imas za parnera Milu na desnom boku onda je nemoguce nesto izvesti kvalitetnije!
Zurzonov kao da je ove godine brat bliznac umijesto njega dosao koji se prvi put susrece sa nogometnom loptom,takodjer mu se zahvaliti na suradnji jer bez truda nema nista a on je takav igrac kojeg zaboli kit... za Zrinjskog!
Milicevica pod hitno vratiti na klupu ili u juniore ako jos ima uvijek pravo nastupa jer decko ocigledno stagnira,bolji je bio prije dvije godine i on umjesto da ide ka naprijed vratio se u kvalitet iz doba kadeta!
Lazaru naci dobra psihijatra i nekakvog vodica da mu uputi smjer ka izlazu iz Mostara jer momak ima znanje ima talenat ali je ocigledno balkanski mentalitet koji ako ne ostvari transfer za pola godine sve baca u vodu i ne nalazi smiso u daljnjem bavljenju nogometom i zato pruza ovakve igre !
Uprava radi do sada dobro ,vrijeme ce pokazati dali ce ovi "biseri" nositi nasu igru i na proljece jer ako se to dogodi ocekujem neko 8,9 mjesto na kraju a u Kupu mozemo samo Boga moliti da nekako "sugavo" pobjedimo Zvijezdu jer ne ulijevaju nikakav optimizam pred uzvrat i to pogotovo jer nam Zvijezda u dva mjeseca uvali 5 komada a mi njima 2 tako da ce prolazak biti smatran kao iznenadjenje!

ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!!!

Avatar
silenT
Postovi: 2149
Pridružen/a: 07 avg 2009, 14:38
Lokacija: Konohagakure
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la silenT » 12 nov 2012, 01:46

bekicamir je napisao/la:Mene najvise sekiraju ove rotacije i to nikada ne mogu da shvatim
+1
Perić misli da vodi Man City..... reko bi čoek imamo 20 jednako dobrih igrača :roll:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

starmo94
Postovi: 817
Pridružen/a: 06 jan 2012, 17:58
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 12 nov 2012, 14:13

Predsjedništvo HŠK Zrinjski: Igra i pristup naše momčadi u porazu s Olimpicom su bili sramotni

Stručni stožer i igrači kažnjeni zbog nedovoljnog zalaganja na utakmici protiv Olimpica.
Na sjednici Predsjedništva HŠK ZRINJSKI održanoj dana danas donijeti su slijedeći:

Z A K LJU Č C I

1.Porazi kao i pobjede su sastavni i neizbježni dio sporta ali igra i pristup naše momčadi u porazu s Olimpicom su bili sramotni, razočaravajući nedostojni dresa i lente našeg Kluba.

Zbog toga je i donesena odluka o kažnjavanju cjelokupne momčadi na čelu sa Stručnim stožerom ne zbog poraza već zbog pristupa samoj utakmici a o samoj visini i načinu kažnjavanja ćemo odlučiti protekom ove polusezone.

2. S obzirom da nas očekuju 4 prevažne utakmice/tri prvenstvene i uzvrat Kupa/ očekujemo i tražimo maksimalnu mobilizaciju u cijelom Klubu a posebno od igrača koji će kroz pristup do kraja prvenstva pokazati svoj pravi odnos prema ovom Klubu. Posebno molimo sve prijatelje HŠK Zrinjskog da dođu i pomognu ZRINJSKOM da u četvrtak ostvarimo pobjedu i ponovno zasjednemo na mjestu na ljestvici koje osigurava odlazak u Europu. Uprava je donijela odluku da i zbog iznimno loše igre i pristupa utakmici s Olimpicom ulaz za utakmicu s Rudarom u četvrtak bude SLOBODAN kao određena isprika svim našim vjernim gledateljima.

3. Uprava je također donijela odluku da će do kraja jesenje polusezone za dvije prvenstvene i uzvratnu kup utakmicu sa Zvijezdom ulaz na STAJANJE bude slobodan kao zahvala na podršci ULTRASA tijekom cijelog prvenstva kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama i u trenucima kada gubimo i kada ne igramo dobro.

4. Bez obzira na sve trenutačne probleme kao i probleme koje imamo u financiranju Kluba sigurni smo da ćemo ostvariti ambicije koje smo pred sebe stavili a to je izlazak u Europu kao što smo i sigurni da ćemo na proljeće biti još bolji,još organiziraniji još igrački snažniji.

Predsjedništvo HŠK ZRINJSKI



Jasta, samo ih po dzepu opali pa ces vidjet kako ce trcat..

Avatar
storm_raider
Postovi: 4503
Pridružen/a: 14 maj 2008, 20:32
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la storm_raider » 12 nov 2012, 14:28

Pozdrav Mostarci, je li moguce da vam Anicic jucer nije igrao? On rastura...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Avatar
Rosas7
Postovi: 3998
Pridružen/a: 24 jul 2010, 10:07
Lokacija: Mostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 12 nov 2012, 16:45

storm_raider je napisao/la:Pozdrav Mostarci, je li moguce da vam Anicic jucer nije igrao? On rastura...
bio na klupi,ali on je za ovog bubala ronaldo definitivno
al da rastura nije brate,u prvenstvu 11 utakmica 1 gol
a u kupu 5 utakmica 3 gola
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Postovi: 817
Pridružen/a: 06 jan 2012, 17:58
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 12 nov 2012, 20:25

Velibor Đurić: Igrati pred Ultrasima? Neopisivo !

Velibor Đurić konačno je i u dresu Olimpica zaigrao u skladu sa svojom reputacijom jednog od najboljih igrača BH Telecom Premijer lige.

Sjajni veznjak, nekoć najbolji igrač domaćeg prvenstva, ponajbolji je igrač Vukova ove sezone, a posljednji meč protiv Zrinjskog u Mostaru, za njega je bio posebno emotivan.
''Zrinjski je u svakom smislu "moj klub", tamo sam proveo četiri prelijepe godine, stekao punu afirmaciju osvojio titulu, Kup i imao puno lijepih trenutaka. Ultrasi su nešto posebno. Zaista je jučer bilo lijepo istrčati i igrati pred njima, to je jedan poseban osjećaj. Ultrasi će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu'', govori Velibor Đurić za ****.ba.



Drago mi je bilo vidjeti kako ga je publika pozdravila kad je izlazio, meni najdrazi igrac sampionske generacije, izvrstan na terenu ali i izvan njega..
A ne k'o onaj Bekicev "miljenik" Salcinovic kad je us'o, primi loptu i stade ono k'o ce igrat s ovima :D


Inace:

TV Zrinjski Info Ponovo Sa Vama

Dobro je poznato kako živimo u medijskom mraku zahvaljujući našim federalnim partnerima, ali i dobrim dijelom zbog nebrige onih koji nas predstavljaju.
Svi naši mediji su zabranjeni ili ugašeni, a o tome koliko prostora javni servisi daju našim klubovima ne treba više ni spominjati. Prije tri godine ugašen je projekt tv i radio emisija Zrinjski info, emisija koje su bile najgledanije i najslušanije na lokalnim tv i radio postajama. One emisije koje su prikazane financirala je Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski. Obećano je da će nastavak emitiranja preuzeti klubovi preko svojih sponzora, ali to se naravno nikada nije desilo.

Portali Zrinjski info i Hercegovina info odlučili su bar malo izaći iz medijskog mraka i napravljena je emisija Zrinjski.info koja će se prikazati putem youtubea, a koja donosi novosti iz klubova obitelji Zrinjski. Emisija je napravljena velikim naporima par ljudi uz skromna tehnička sredstva, bez pomoći onih koji bi trebali i koji bi mogli pomoći. Ova prva emisija traje kraće nego što smo zamislili jer nam je koncepcija poremećena nakon jučerašnje utakmice koju su naši nogometaši izgubili. Ukoliko nastavimo sa emisijom, a nadam se da hoćemo iz tjedna u tjedan će se poboljšavati kvaliteta emisije i pokušat ćemo Vam prenijeti sve ono važno za klubove iz naše obitelji, a prostor će dobiti klubovi i sportaši koji nastupaju za ostale Hrvatske klubove iz Mostara.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
nate
Postovi: 1285
Pridružen/a: 23 sep 2012, 15:05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la nate » 12 nov 2012, 20:48

ma svaka cast ;)

acovic1
Postovi: 562
Pridružen/a: 26 mar 2012, 19:41
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 12 nov 2012, 22:02

bekicamir je napisao/la:Mene najvise sekiraju ove rotacije i to nikada ne mogu da shvatim,sigurno da su nam Markic i Stojkic nedostajali jer su nasi najbolji igraci pogotovo Stojkic,Igor Anicic nije neki ekstra talenat ali je napadac i poluspica koja jednostavno mora igrati ispred Bubala koji pravilno nemoze niti trcati a kamoli odigrati nesto u napadu,Mile nam igra igraca koji bi trebao nesto napraviti po desnoj strani sto je realno sa njegovim tehnickim poznavanjem nogometa nemoguce,nekada nesto naravno prodje ali u ovih zadnje dvije sezone sto igra ne desnom krilu vecinom su utakmice bile katastrofalne no nije Mile kriv sto igra ,svojevremeno je i on govorio otvoreno "eto kakav je Zrinjski kada je igram u prvih 11" ako nista decko je realan i stoji cvrsto na zemlji,meni je Mile bio i ostao najbolji kao spica igrac gdje pritisce protivnicke odbranbene igrace a i realizacija mu je solidna,jos jedan problem nam je i zadnja linije no ona i nekako funkiconira za razliku od sredine jer dok mi docekomo da vidimo Milicevicev talenat dogadjat ce nam se ovakvi prosjecni rezultati,ja znam da je njega potrebno "utopiti" negdje ali nisu niti skauti ludi pa da onako loseg igraca dovedu ,momka malo na klupu pa neka malo vise radi na sebi i bori se za prvih 11,jer na terenu djeluje "rahiticno" i nezainteresirano i nevjerovatno je da Vucina pored njega izgleda kao mladic a on kao starac koji je pred zalaskom karijere!
Svatko od nas ima nekakve taktike i razmisljanja,nismo niti mi simpatizeri i navijaci coravi da vidimo da je ova ekipa ogranicena i nesposobna da se upusti u borbu za europu ali nije normalnom navijacu dosta toga jasno kada u prvih 11 vidi neke likove koji niti psihicki i fizicki nisu sposobne za funkcije koje obnasaju na terenu.
Melhera hitno na gol vratiti,Hadzica probati negdje prodati nama je Melher dovoljan jos jedno 4,5 godina na golu,Hadzic je ipak izgleda kiks golman koje ne ulijeva povjerenje zadnjoj linije!
Markovic nije los ,odigrao je solidno partije do sada ali kada imas za parnera Milu na desnom boku onda je nemoguce nesto izvesti kvalitetnije!
Zurzonov kao da je ove godine brat bliznac umijesto njega dosao koji se prvi put susrece sa nogometnom loptom,takodjer mu se zahvaliti na suradnji jer bez truda nema nista a on je takav igrac kojeg zaboli kit... za Zrinjskog!
Milicevica pod hitno vratiti na klupu ili u juniore ako jos ima uvijek pravo nastupa jer decko ocigledno stagnira,bolji je bio prije dvije godine i on umjesto da ide ka naprijed vratio se u kvalitet iz doba kadeta!
Lazaru naci dobra psihijatra i nekakvog vodica da mu uputi smjer ka izlazu iz Mostara jer momak ima znanje ima talenat ali je ocigledno balkanski mentalitet koji ako ne ostvari transfer za pola godine sve baca u vodu i ne nalazi smiso u daljnjem bavljenju nogometom i zato pruza ovakve igre !
Uprava radi do sada dobro ,vrijeme ce pokazati dali ce ovi "biseri" nositi nasu igru i na proljece jer ako se to dogodi ocekujem neko 8,9 mjesto na kraju a u Kupu mozemo samo Boga moliti da nekako "sugavo" pobjedimo Zvijezdu jer ne ulijevaju nikakav optimizam pred uzvrat i to pogotovo jer nam Zvijezda u dva mjeseca uvali 5 komada a mi njima 2 tako da ce prolazak biti smatran kao iznenadjenje!

ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!!!
Slažem se sa većinom stvari ali kako si i sam napisao svi imamo svoja razmišljanja ali važno je da je zajednički nazivnik svima nam je da želimo da Zrinjski ponovo bude u vrhu i da se bori za trofeje.Osobno sam zadovoljan dosadašnjim radom uprave i to je ono zbog čega sam optimista.Kada je došla ova uprava rekao sam da ako treba ovu sezonu i žrtvujemo ali da onda krenemo ka vrhu.Ključna će biti zimska pauza i ono što se uradi u zimskom prelaznom roku jer tada se stvara ekipa za narednu sezonu i ta ekipa bi se kroz proljetni dio trebala uigrati.Mislim da se svi slažemo da se nekim igračima odmah treba zahvaliti ali što se tiče pojačanja to je uvijek delikatno jer želje su jedno a mogućnosti (naročito finansijske) drugo.Zato treba dobro odvagnuti prije nego se prelome neke stvari.Nadam se da će uprava nastaviti sa dobrim radom i kada su u pitanju i pojačanja a usput čestitam im i na današnjem oglašavanju i slažem se sa svakom napisanom riječi i zato sada treba dati podršku i biti uz klub kada ne ide sve kako je zamišljeno!U četvrtak će se vidjeti tko od igrača zaslužuje sveti dres a tko nema muda, volje i želje.

Čestitke i zahvala ekipi "ZRINJSKI INFO" na obnavljanju emisije , puno uspjeha u radu i da ovjekovječe što više dobrih rezultata svih ekipa iz športske obitelji ZRINJSKI MOSTAR! :D :D :D :D
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

acovic1
Postovi: 562
Pridružen/a: 26 mar 2012, 19:41
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 13 nov 2012, 20:56

U koliko sati je tekma u četvrtak?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Postovi: 817
Pridružen/a: 06 jan 2012, 17:58
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 13 nov 2012, 20:58

acovic1 je napisao/la:U koliko sati je tekma u četvrtak?
13:00

domorocki
Postovi: 606
Pridružen/a: 12 avg 2009, 11:28
Lokacija: malta
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la domorocki » 13 nov 2012, 21:01

Toni Markić viđen na Grbi,znate li šta?
Einigkeit und Recht und Freiheit

Avatar
slogauskoplje
Postovi: 1067
Pridružen/a: 17 avg 2011, 12:31
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la slogauskoplje » 13 nov 2012, 21:53

domorocki je napisao/la:Toni Markić viđen na Grbi,znate li šta?
Čijoj grbi? Kakva grba? :?
Sloga Uskoplje

acovic1
Postovi: 562
Pridružen/a: 26 mar 2012, 19:41
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 13 nov 2012, 21:57

slogauskoplje je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Toni Markić viđen na Grbi,znate li šta?
Čijoj grbi? Kakva grba? :?
Valjda na grbavici , tko zna što je Toni bio tamo ako je i bio.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Avatar
astra1922
Postovi: 7136
Pridružen/a: 06 feb 2011, 18:22
Lokacija: Gradacac
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 12:37

sretno danas,ubi vas tempo valjda se toliko izmorite pa da nas u uzvratu pobijedite 4-3 :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.