Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Donnie Darko » 10 mar 2013, 17:09

Rece lik sa Busquetsom na avataru. :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2013, 07:54

mario mario :mrgreen: ovaj niz se oduzio stvarno :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 mar 2013, 08:16

Sad smo punoljetni.
18 i dalje
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 mar 2013, 14:39

Ljudi sta se radi da se tuspasim i ja :D . Pratim ja miami naravno samo mi nesto nije intereanstno komentarisat do plejoffa al eto da se javim na ovu strasnu seriju. Lebron ne treba ni spominjati ali zato d wade se vratio flash is back.Krade lopte ko lud efikasan ko lud jednotavno poludio je. Komplet ekipa je uigrana nevjerovatno svi imaju svoju ulogu sve se tacno zna ko bi reko da cemo ovakvi biti nakon onog finala sa dallasom. Jedva cekam plejoff ni prosle godine nismo ovakvi bili pa cak ni u finalu kad je sve islo mnogo smo uigraniji u napadu.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 mar 2013, 17:57

bear grylls je napisao/la:Ljudi sta se radi da se tuspasim i ja :D . Pratim ja miami naravno samo mi nesto nije intereanstno komentarisat do plejoffa al eto da se javim na ovu strasnu seriju. Lebron ne treba ni spominjati ali zato d wade se vratio flash is back.Krade lopte ko lud efikasan ko lud jednotavno poludio je. Komplet ekipa je uigrana nevjerovatno svi imaju svoju ulogu sve se tacno zna ko bi reko da cemo ovakvi biti nakon onog finala sa dallasom. Jedva cekam plejoff ni prosle godine nismo ovakvi bili pa cak ni u finalu kad je sve islo mnogo smo uigraniji u napadu.
Najzaslužniji za sve je ovaj s tvog avatara
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2013, 22:05

wade igrac sedmice

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 mar 2013, 17:47

veceras protiv atlante drugovi, hoce li biti pobjeda heata opet? jedna stvar manje vezana za ekipu ali opet jeste na neki nacin, sta mislite da li je pametno poceti traziti na kladionici nas poraz, vrijeme je da prodje a u 95% slucajeva koeficijenti su odlicni :D

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 12 mar 2013, 19:42

LenBias je napisao/la:veceras protiv atlante drugovi, hoce li biti pobjeda heata opet? jedna stvar manje vezana za ekipu ali opet jeste na neki nacin, sta mislite da li je pametno poceti traziti na kladionici nas poraz, vrijeme je da prodje a u 95% slucajeva koeficijenti su odlicni :D
to sam ja mislio protiv Indiane pa sam se opekao :oops:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 12 mar 2013, 19:47

Ma kakav poraz, predobra je to ekipa. Jedina opcija je da LBJ odlući tankirati.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 13 mar 2013, 02:32

+20 9min do kraja. Vrlo je izgledna 19 uzastopna pobjeda, nastavljamo pozitivni niz. Svi su odlični, nikog ne bi izdvajao, najvažnije je održati ovaj tempo do kraja kako bi se i službeno upisala 19.pobjeda u nizu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 mar 2013, 07:39

Da Popivich vodi Miami, James bi stigao Jordana po broju titula.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 mar 2013, 10:03

BernardBarnjak je napisao/la:Da Popivich vodi Miami, James bi stigao Jordana po broju titula.
Sprdali smo se na racun „malog“ prosle 2 sezone , mozda i zasluzno a mozda i ne , tesko je uklopiti 3 franshizna igraca, od toga 2 u top 5 . Ove godine je poslozio stvari , i tako su efikasni , da Lebron i Wade imaju najboje % u karijeri :shock: , a mislim cak i Bosh i Battier , + kad se doda R.Allen koji isto mora imati svoje akcije da bi bio zadovoljan , tako da sam siguran da ni Pop nebi imao sta tu jos dodat ;) . Po meni prvi kandidat za trenera godine, akad se sjetim da sam ga pljuvao :roll: - Rileyova skola ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 mar 2013, 10:16

Kobe Bryant je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Da Popivich vodi Miami, James bi stigao Jordana po broju titula.
Sprdali smo se na racun „malog“ prosle 2 sezone , mozda i zasluzno a mozda i ne , tesko je uklopiti 3 franshizna igraca, od toga 2 u top 5 . Ove godine je poslozio stvari , i tako su efikasni , da Lebron i Wade imaju najboje % u karijeri :shock: , a mislim cak i Bosh i Battier , + kad se doda R.Allen koji isto mora imati svoje akcije da bi bio zadovoljan , tako da sam siguran da ni Pop nebi imao sta tu jos dodat ;) . Po meni prvi kandidat za trenera godine, akad se sjetim da sam ga pljuvao :roll: - Rileyova skola ;)
Stavi ga na klupu ekipe koja nema 2 superstara koja su top 5 u NBA (prosla sezona i ove su jos mnogo jaci zahvaljujuci Allenu), bit ce prosjecan trener. Nema tu nikakve skole Rileya, jednostavno je lik dobio roster kao na NBA2k igrama ;) . Svaki iole strucan trener bi napravio ovo sa Heatom sto pravi on. Dokaz je i Del Negro, koji je nikakav trener, ali ima solidan roster i ekipa pobjedjuje.

Stavi njih dvojicu u Cleveland i Hornetse, ekipe ne bi morale ni tankirati, tankiralo bi se samom njihovom pojavom na klupi ta dva tima ;) . Ja sam siguran da on sa Memphisom ili Indianom ne bi izborio PO, ali opet to je domena sta bi bilo kad bi bilo i vjerovatno nikada necemo saznati.

Medjutim, cinjenica je da imaju najdominantnijeg igraca danasnjice i jos jednog top 5 igraca lige, buduceg HOF igraca Allena, odlicnog Battiera, svi su prepuni iskustva, tako da zutokljuncu ostaje onaj laksi dio posla. Da ekipa ne pobjedjuje, bio bi potpuni debil, ali ovako pobjedjuju pa se trazi mjesto za zasluge doticnog.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 mar 2013, 13:11

bezobrazni su ovi nasi, nikad izgubiti :lol: :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 mar 2013, 13:43

LenBias je napisao/la:bezobrazni su ovi nasi, nikad izgubiti :lol: :mrgreen:
Treba ih ganjati na kladionici, bit ce masna kvota 100%. Evo sad im gledam raspored, mogu kiksati kod Celticsa 18. marta, Bullsa 27. marta, kod Spursa 31. marta. Ja cu ih ganjati i protiv Cavsa obje utakmice, jer nenormalno dobro igramo protiv Heata, te bi kod kuce itekako mogli dobiti, iako nema Irvinga. Igraci su nalozeni zbog svega sto je bilo, iako su samo Boobie i Andy ostali. Kvota ce biti sigurno oko 5 ili 6 maraka.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 mar 2013, 13:46

adriano_leite je napisao/la:
Treba ih ganjati na kladionici, bit ce masna kvota 100%. Evo sad im gledam raspored, mogu kiksati kod Celticsa 18. marta, Bullsa 27. marta, kod Spursa 31. marta. Ja cu ih ganjati i protiv Cavsa obje utakmice, jer nenormalno dobro igramo protiv Heata, te bi kod kuce itekako mogli dobiti, iako nema Irvinga. Igraci su nalozeni zbog svega sto je bilo, iako su samo Boobie i Andy ostali. Kvota ce biti sigurno oko 5 ili 6 maraka.

Pametno zboriš :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 mar 2013, 14:12

adriano_leite je napisao/la:
protiv cavsa hoce biti kvota velika skroz (tu sam i ja planirao igrati na vas pa ako prodje extra :mrgreen: ), boston, bullsi i spursi sumnjam da ce preci 2,5 jer i nije veliko iznenadjenje izgubiti od njih :)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 13 mar 2013, 16:15

Gubimo večeras od Sixersa, 1.mjesto smo osigurali šta nas briga.
Kad se sjetim da su neki spominjali da će Knicksi biti lider na Istoku :lol: :lol: :lol:
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 13 mar 2013, 17:09

heat nezaustavljiv.

ak obih se kladio protiv njih onda bi to ucinio u utakmici protiv spursa.ovo ne moze vjecno trajat, ali impresivno je.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 mar 2013, 17:29

Sportfanatik je napisao/la:Gubimo večeras od Sixersa, 1.mjesto smo osigurali šta nas briga.
Kad se sjetim da su neki spominjali da će Knicksi biti lider na Istoku :lol: :lol: :lol:
carmelo mvp :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.