FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga bi voljeli vidjeti na klupi FK Sarajevo od imena što se spominju u javnosti?

Safet Sušić
28
22%
Husref Musemić
25
19%
Zoran Zeljković
5
4%
Ostanak Simona Rožmana
71
55%
 
Ukupno glasova: 129

Avatar
scholsey
Postovi: 1820
Pridružen/a: 26 feb 2020, 21:50
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scholsey » 30 mar 2024, 12:50

Ma super i Hamza, i Kyeremeh, i Duljin (barem meni) iznenađujući nivo spremnosti, i svašta nešto.. al braćo Čelik je oooozbiljan potencijal. Samo da bude zdrav i da igra (a moralo bi da Rožman nakon jučer nema više dilema koliko može) - stvarno nevjerovatno izgleda i ponaša se za momka od 17 godina.

Eto, i Aničić je opravdao barem dio uloženog.. povrijedio se pa je mali morao zaigrati. Teško da bi drugačije dobio puno minuta u ovakvoj situaciji.

Veliki lajk i za ovu formaciju. Ne mislim da tako stalno trebamo igrati, ali je top imati ovakvu alternativu. Ovo sa 2 napadača je baš sexy.

I moram reći da mi je baš drago zbog Hamze. Momčina, naš 100%, a i sigurno odličan igrač. Hvala Bogu što ga je krenulo pa da i napaćeni među nama nemaju razloga da ga pljuju.

Biće to do kraja sve okej. Do zadnjeg dana života mog!
The saddest thing in life is wasted talent.

badboy
Postovi: 798
Pridružen/a: 03 apr 2009, 15:11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la badboy » 30 mar 2024, 12:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 mar 2024, 12:40
Napapijri je napisao/la:
30 mar 2024, 12:26
Da ne bude da remetim atmosferu, ali nekako puno lakse to izgleda kada nema Hasica i Penarande, tecnija je igra, lopta brze mijenja posjed i na taj nacin je protivnicka odbrana uvijek u raskoraku.

Bez zelje da osporim Ajdina, on je nas najbolji igrac, ali ozbiljno treba razmotriti u kojim utakmicama je potrebna njegova pomoc, a u kojima se moze igrati bez njega, bas poput jucerasnje.
Penaranda je najopasniji kad ima puno prostora ispred sebe, znači na kontre. Hasić je najkorisniji na zatvorenog protivnika, može svojim pasom ili šutom da riješi utakmicu.
A da niste mozda primjetili da je juce bilo daleko vise trke, otvaranja, otvaranja prostora, da je Rozman promukao kraj linije da se igra brze “igraj dva dodira” pa je samim tim i protok lopte bio brzi. Ajdin uglavnom “pelja” kad nema nikom da je doda… Sa Renanon, Ajdinom i Penom mi smo samo jaci. Jedinu zamjerku koju ja imam i ujedno sugestija je da se sva trojica, samo malo vise posvete ekipi a malo manje budu sebicni. To jos nismo doveli na nivo. Jos uvijek bi mi najbolje “s tri lopte igrali”. I juce je to moglo bolje u 2-3 ciste situacije. Ako to uspijemo rjesiti onda ce se tek vidjet snaga i moc ove ekipe.

pjankesarajevo
Postovi: 559
Pridružen/a: 15 apr 2023, 21:43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 mar 2024, 12:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 mar 2024, 12:40
Napapijri je napisao/la:
30 mar 2024, 12:26
Da ne bude da remetim atmosferu, ali nekako puno lakse to izgleda kada nema Hasica i Penarande, tecnija je igra, lopta brze mijenja posjed i na taj nacin je protivnicka odbrana uvijek u raskoraku.

Bez zelje da osporim Ajdina, on je nas najbolji igrac, ali ozbiljno treba razmotriti u kojim utakmicama je potrebna njegova pomoc, a u kojima se moze igrati bez njega, bas poput jucerasnje.
Penaranda je najopasniji kad ima puno prostora ispred sebe, znači na kontre. Hasić je najkorisniji na zatvorenog protivnika, može svojim pasom ili šutom da riješi utakmicu.
Nakon jedne dobro odigrane tekme bez Hasica, ne mozes suditi.
Ali sigurno da nam je ova promjena formacije godila i da je otvorila neke igrace.
Uvijek sam govorio da sama atmosfera medju navijacima i javno je pola uspjeha sportske ekipe. Sreca pa smo pregrmili Rozmana jer je Ismir naucio na svojim greskama.
Ja se nadam samo jacem Sarajevu, pa iako se desi neki los rezultat, losa partija nekog igraca, dajte da podrzimo a ne odmah da tjeramo i dajemo ocjene najgore na svijetu. Tako se pravi zdrava atmosfera okolo ekipe.
Vecina njih cita vjerovali ili ne i ove komentare ali i komentare na ostalim portalima.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Avatar
Beli98
Postovi: 1339
Pridružen/a: 06 jul 2019, 00:17
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Beli98 » 30 mar 2024, 12:56

Ne znam sto bi se smatralo narusavanjem atmosfere ako imas neke prijedloge za taktiku i formaciju. Pa to je normalno da diskutujemo o tome. Svima nam je u cilju da ekipa igra sto bolje, i reci da igrac X nije za odredjeni sistem i da umjesto njega treba igrac Y je sasvim normalno. Sto bi se reklo, dobronamjerna sugestija/kritika. Tkd, samo furajte to, lijepo je citati neke druge ideje i formacije koje forumasi predlazu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Avatar
Pitar6785
Postovi: 5912
Pridružen/a: 21 nov 2014, 13:31
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 30 mar 2024, 13:05

Nisam vidio prvi nas go, kao ni go tuzle..

Ali, takodje jucerasnja igra nije bila cemu nit je igra bila za 4 gola razlike, golove koje smo dali 2 go hamze 3 gol hamze (posebno drugi) je neka sportska sreca i go koji ne da hamza nece nikad dat vec niko u pl bh. Treci gol i tamo i vamo (on ima jak sut, al to su golovi kad ide igraca)

Andjusicev go moze bit ok jer mu se vratilo radi dobrig rada i timskog rada i stavljanje interesa kluba (sto se u nemanjinoj igri vidi od povratka) ispred svog..

Eldarov go je jedini go gdje igrac koristi svoju inteligenciju i inteligenciju svog saigraca al cinimi se da je stoper tc (jednostavno samo odusto kao nemogu vise nija da trcim)


Golove smo dali necu reci ba individualan kvalitet, vec na smirenist KOJU SMO IMALI JER SUDIJA JE SUDIO 50/50 uvjeren sam da smo imali sudjenje kao protiv borca na kosevu da bi bili 5:1 za city..

Dobre stvari koje smo pokazali juce jesu
Posto sam bio naj bucni i vjerovao da ce Pena procepit, nazalost odustao sam i mislim da taj igrac treba da shedi na klupi. Takodje Renan OLVEIRA treba da prihvati da je izgubio mjesto kedju prvih 11 al isto tako da Hamza mora jos bolje jer da ce sadasnja situacija natjerat Renana da radi jos jace i kad hamza malo prikoci RENAN ce bit ko kad pustis nadrogiranog pit bula sa lanca na sudiju sto nam je sudio protiv borca na kosevu. BAR SE TAKO JA NADAM. Takodje da Renan i penja nesmiju igrati zajedno ubacivat sa klupe samo jednog i ako jedan nora da starta drugog na klupi.


Pena je veliki potrosac lopti i samim tim upropastava Renans koji je u banani zadnjih 10 kola.


Duljevica nebi koristio puno narednih 3-4 kola jer vidi se da je nespreman, ali bi ga ubacivao po 10-15 min svaku utakmicu

Na jucerasnjoj utakmici se vidio brzi protok lopte krilnim putevima dok sredina je bila slaba, i sad DOLAZIMO do kljucnog igraca pozicije a to je MEHMEDOVIC, ova polusezins i izlazak ili ne izlazak u evropu ce on odlucit. Igrac DEFINITIVNO IMA KVALITET MEHKOCU NA LOPTI, ali nekako mi se cini da je FIZICKI samo na 60%. Ako njega ROZMAN uspjedne ocelicit i razigrat bar na 80% 3 mjesto cemo uzet bez ikakvih problema..I MISLIM DA CE TO BIT KLJUC UZ MOZDA DULJEVICA AKO SE ON USPJEDNE ZA 20 dana dic konduciono da bude mogao igrat 50 minuta u high ritmu svaku utakmicu..

E sad dolazi nasa BOLJKA odnosno netrpeljivost kad se gubi prema treneru. JUCERASNJA UTAKMICA JE POKAZALA STA ZNACI KAD STANES IZA TRENERA I KAD TRENER ODRADI MALO CECI BROJ UTAKMICA..

Stavljanje keremeha u drugu spicu moze trener koji pridje uspone i padove (padove posebno) a sd ili vlasnik kaze ureduje u buli smo igraci su potonoli al mi vidimo sta ti zelus oke nejde trenutno al krenuce..

Trener dobiva tim pouzdanje u svoj rad zarotira neku poziciju dosta puta to i nebude kako treba (sto je i logicno) al kad potrefi onda dobija pokrice 4 pozicije. Sa jednim igracom. Jer imas sad jeremeha koji je juce pokazao da je mnogo bolji spic poluspic jego krilo bek, oslobodio si mjesto za duljevica penu durakovica begonica kaoetanovica (sutra gulasa) itd

Takodje dao si celiku koji ina 17-18 godina neznam, da igra ispred ANICICA (koji jeste dedo i sve al tesko ces to uradit ako ti je mac nad glavom, i ako vlasnik ili sd vec te zive i govori ovo nije dobro, vidi ja sam ti doveo ovog onog kosta me puno evropa je upitna, vidi sta mozes uradit u naredne 2,3 utakmice ako nemozes mozda bi trebali pokusat sa novin trenerom, bla bla bla..to unosi negativnu energiju na trenera on to prenosi na igrace NESVJESNO, igracidobivaju grc i jednostavno raspad sistema. TAKODJE nemozes ti za 20-21 utakmicu (poaebno sto od tih 20 utakmica ti idigras 10 ceoma dobrih 5 ok 5 katastrifalni. Naucit uigrat procjenit srvirit atmosveru a posebno ako su tu igraci koji su tu tek dosli ili igraju za tim 6 mjeseci..

Avatar
nokee
Postovi: 2320
Pridružen/a: 10 feb 2012, 22:37
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 30 mar 2024, 13:14

H8Z7 je napisao/la:
30 mar 2024, 11:31
nokee je napisao/la:
30 mar 2024, 11:23
spezial je napisao/la:
30 mar 2024, 09:08


Ljudi pisu a nista ne razmisljaju hahah cuj ne moze da uveze par utakmica a lik igra u golgeterskoj formi zivota
Mislio sam vise na period do sada, ali ok pogresno sam napisao. Nekako brzo padne, imao je on super utakmica i do sada i vrhunskih golova, ali ovo je mozda prvi put da je uvezao nesto. Nadajmo se da potraje.
Brzo mi zaboravimo kakvim se imenima ovdje nazivao, vrlo lako je vratiti par stranica, al ok to smo mi. Nek 2 utakmice neda go eto istih imena.

Nego gledam cesto NHL, kako bi nam legao ovaj Benedik Mioc na AM poziciji, top igrac a dostupan sigurno, plus istice ugovor.
https://www.transfermarkt.com/benedik-m ... ler/245061
Na CAM će doći najvjerovatnije onaj iz CSKA Sofia
https://www.transfermarkt.com/lazar-tuf ... ler/257466
Nisam gledao ovog Lazara ali statistika mu je vise nego dobra u Super ligi bila. Pa ne cini se nemoguc za dovesti ni ovaj, ne igra nikako u CSKA.

SHZ82
Postovi: 153
Pridružen/a: 21 maj 2023, 21:35
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SHZ82 » 30 mar 2024, 13:19

Pitar6785 je napisao/la:
30 mar 2024, 13:05
Nisam vidio prvi nas go, kao ni go tuzle..

Ali, takodje jucerasnja igra nije bila cemu nit je igra bila za 4 gola razlike, golove koje smo dali 2 go hamze 3 gol hamze (posebno drugi) je neka sportska sreca i go koji ne da hamza nece nikad dat vec niko u pl bh. Treci gol i tamo i vamo (on ima jak sut, al to su golovi kad ide igraca)

Andjusicev go moze bit ok jer mu se vratilo radi dobrig rada i timskog rada i stavljanje interesa kluba (sto se u nemanjinoj igri vidi od povratka) ispred svog..

Eldarov go je jedini go gdje igrac koristi svoju inteligenciju i inteligenciju svog saigraca al cinimi se da je stoper tc (jednostavno samo odusto kao nemogu vise nija da trcim)


Golove smo dali necu reci ba individualan kvalitet, vec na smirenist KOJU SMO IMALI JER SUDIJA JE SUDIO 50/50 uvjeren sam da smo imali sudjenje kao protiv borca na kosevu da bi bili 5:1 za city..

Dobre stvari koje smo pokazali juce jesu
Posto sam bio naj bucni i vjerovao da ce Pena procepit, nazalost odustao sam i mislim da taj igrac treba da shedi na klupi. Takodje Renan OLVEIRA treba da prihvati da je izgubio mjesto kedju prvih 11 al isto tako da Hamza mora jos bolje jer da ce sadasnja situacija natjerat Renana da radi jos jace i kad hamza malo prikoci RENAN ce bit ko kad pustis nadrogiranog pit bula sa lanca na sudiju sto nam je sudio protiv borca na kosevu. BAR SE TAKO JA NADAM. Takodje da Renan i penja nesmiju igrati zajedno ubacivat sa klupe samo jednog i ako jedan nora da starta drugog na klupi.


Pena je veliki potrosac lopti i samim tim upropastava Renans koji je u banani zadnjih 10 kola.


Duljevica nebi koristio puno narednih 3-4 kola jer vidi se da je nespreman, ali bi ga ubacivao po 10-15 min svaku utakmicu

Na jucerasnjoj utakmici se vidio brzi protok lopte krilnim putevima dok sredina je bila slaba, i sad DOLAZIMO do kljucnog igraca pozicije a to je MEHMEDOVIC, ova polusezins i izlazak ili ne izlazak u evropu ce on odlucit. Igrac DEFINITIVNO IMA KVALITET MEHKOCU NA LOPTI, ali nekako mi se cini da je FIZICKI samo na 60%. Ako njega ROZMAN uspjedne ocelicit i razigrat bar na 80% 3 mjesto cemo uzet bez ikakvih problema..I MISLIM DA CE TO BIT KLJUC UZ MOZDA DULJEVICA AKO SE ON USPJEDNE ZA 20 dana dic konduciono da bude mogao igrat 50 minuta u high ritmu svaku utakmicu..

E sad dolazi nasa BOLJKA odnosno netrpeljivost kad se gubi prema treneru. JUCERASNJA UTAKMICA JE POKAZALA STA ZNACI KAD STANES IZA TRENERA I KAD TRENER ODRADI MALO CECI BROJ UTAKMICA..

Stavljanje keremeha u drugu spicu moze trener koji pridje uspone i padove (padove posebno) a sd ili vlasnik kaze ureduje u buli smo igraci su potonoli al mi vidimo sta ti zelus oke nejde trenutno al krenuce..

Trener dobiva tim pouzdanje u svoj rad zarotira neku poziciju dosta puta to i nebude kako treba (sto je i logicno) al kad potrefi onda dobija pokrice 4 pozicije. Sa jednim igracom. Jer imas sad jeremeha koji je juce pokazao da je mnogo bolji spic poluspic jego krilo bek, oslobodio si mjesto za duljevica penu durakovica begonica kaoetanovica (sutra gulasa) itd

Takodje dao si celiku koji ina 17-18 godina neznam, da igra ispred ANICICA (koji jeste dedo i sve al tesko ces to uradit ako ti je mac nad glavom, i ako vlasnik ili sd vec te zive i govori ovo nije dobro, vidi ja sam ti doveo ovog onog kosta me puno evropa je upitna, vidi sta mozes uradit u naredne 2,3 utakmice ako nemozes mozda bi trebali pokusat sa novin trenerom, bla bla bla..to unosi negativnu energiju na trenera on to prenosi na igrace NESVJESNO, igracidobivaju grc i jednostavno raspad sistema. TAKODJE nemozes ti za 20-21 utakmicu (poaebno sto od tih 20 utakmica ti idigras 10 ceoma dobrih 5 ok 5 katastrifalni. Naucit uigrat procjenit srvirit atmosveru a posebno ako su tu igraci koji su tu tek dosli ili igraju za tim 6 mjeseci..
jesil realan kad kazes igra nije necemu, a das ljudima 5 golova i ne dozvolis ni jedan minut neizvkesnosti utakmice. ne znam sta ocekujete, 10:0 i 300 sansi, pa nike ovo igranje viktorije na skolskom igralistu.

Avatar
Hajdeee
Postovi: 5655
Pridružen/a: 05 maj 2018, 01:10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 30 mar 2024, 13:40

Hasic se ne mogu osporiti golovi koje je dao. Cesto i jako bitni, kljucni. Ali istina je da dobrano usporava i sjecka igru svojim cestim ocajnim pasovima, losim cak i primanjima lopte itd.

Peneranda je prica za sebe. Ima fizicke predispozicije, neosporno znanje, ali isto tako samo za njega treba jedna dodatna lopta da on sam pokusa odraditi sve.


Neki igraci neosporno imaju individualni kvalitet. Ali uporedo sa tom cinjenicom remete kohezivnost ekipe, umanjuju performanse drugih igraca.

U balansu i kofeziji je sve. Nerijetko ekipe bez istaknutih zvijezda i prekvalitetnih pojedinaca, izgledaju zajedno sinhronizovano i perfektno kao ekipa.
- FKS -

Avatar
GospodinIzSarajeva
Postovi: 9670
Pridružen/a: 08 sep 2019, 11:59
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 mar 2024, 13:47

pjankesarajevo je napisao/la:
30 mar 2024, 12:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 mar 2024, 12:40
Napapijri je napisao/la:
30 mar 2024, 12:26
Da ne bude da remetim atmosferu, ali nekako puno lakse to izgleda kada nema Hasica i Penarande, tecnija je igra, lopta brze mijenja posjed i na taj nacin je protivnicka odbrana uvijek u raskoraku.

Bez zelje da osporim Ajdina, on je nas najbolji igrac, ali ozbiljno treba razmotriti u kojim utakmicama je potrebna njegova pomoc, a u kojima se moze igrati bez njega, bas poput jucerasnje.
Penaranda je najopasniji kad ima puno prostora ispred sebe, znači na kontre. Hasić je najkorisniji na zatvorenog protivnika, može svojim pasom ili šutom da riješi utakmicu.
Nakon jedne dobro odigrane tekme bez Hasica, ne mozes suditi.
Ali sigurno da nam je ova promjena formacije godila i da je otvorila neke igrace.
Uvijek sam govorio da sama atmosfera medju navijacima i javno je pola uspjeha sportske ekipe. Sreca pa smo pregrmili Rozmana jer je Ismir naucio na svojim greskama.
Ja se nadam samo jacem Sarajevu, pa iako se desi neki los rezultat, losa partija nekog igraca, dajte da podrzimo a ne odmah da tjeramo i dajemo ocjene najgore na svijetu. Tako se pravi zdrava atmosfera okolo ekipe.
Vecina njih cita vjerovali ili ne i ove komentare ali i komentare na ostalim portalima.
Ma dobar je Hasić, da me ko ne shvati pogrešno, ali u određenim mečevima se ne može iskoristiti njegov kvalitet. Najopasniji je kad ima prostora za šut, i prekidi naravno.
Do ljeta vidjeti sta ćemo sa Penom, ali prema svemu sudeći neće on ostati. Ja bi Renana prodao jer je zadnji voz da se na njemu nešto zaradi, iako već sad se zna da ćemo teško izvući preko tih čuvenih 1.3 miliona eura, nije odavno neku kvalitetnu utakmicu odigrao, mora da jedan zabije pa da ga krene.
Gulash se pretpostavljam vraća, opet bi nam ostao prostor za još jednog stranca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Avatar
Sarajlijica1946
Postovi: 8188
Pridružen/a: 21 jan 2016, 11:37
Lokacija: https://www.fksarajevo.ba/bs/
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2024, 14:04

feniksptica je napisao/la:
30 mar 2024, 12:24
LA GA NO

slika
Jap stam

Avatar
Napapijri
Postovi: 4632
Pridružen/a: 02 jan 2019, 15:41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 30 mar 2024, 14:09

Nisu losi ovi tamnoputi u Zvijezdi. Dalo bi se ovdje probrati jednog ili dvojicu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

mosarajvosa83
Postovi: 5433
Pridružen/a: 28 jul 2022, 20:11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 14:11

Hajdeee je napisao/la:
30 mar 2024, 13:40
Hasic se ne mogu osporiti golovi koje je dao. Cesto i jako bitni, kljucni. Ali istina je da dobrano usporava i sjecka igru svojim cestim ocajnim pasovima, losim cak i primanjima lopte itd.

Peneranda je prica za sebe. Ima fizicke predispozicije, neosporno znanje, ali isto tako samo za njega treba jedna dodatna lopta da on sam pokusa odraditi sve.


Neki igraci neosporno imaju individualni kvalitet. Ali uporedo sa tom cinjenicom remete kohezivnost ekipe, umanjuju performanse drugih igraca.

U balansu i kofeziji je sve. Nerijetko ekipe bez istaknutih zvijezda i prekvalitetnih pojedinaca, izgledaju zajedno sinhronizovano i perfektno kao ekipa.
Nije ni do Pene sve,sa kakvim ekipama igra,sta sudija sve dopusta na mnogim mecevima,moramo shvatiti da nekinigraci nikad nisu igrali ovu ligu,da im nije normalno da ih pokosi sa ledja i da sudija ne svira nista

Avatar
Nirton
Postovi: 6586
Pridružen/a: 18 feb 2021, 10:03
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nirton » 30 mar 2024, 14:12

Čelik ima ugovor do jula sljedeće godine, mora se to pod hitno produžavat.
I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe. Mnogo onih kojima grb kuca umjesto srca u grudima.

mirzatele
Postovi: 12002
Pridružen/a: 07 feb 2013, 01:24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 30 mar 2024, 14:13

Polako sa pohvalama za Celika. Kod gola je reagovao kao zadnji amater

mosarajvosa83
Postovi: 5433
Pridružen/a: 28 jul 2022, 20:11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 14:17

mirzatele je napisao/la:
30 mar 2024, 14:13
Polako sa pohvalama za Celika. Kod gola je reagovao kao zadnji amater
Ma bas mlad igrac ,ocekivao sam vise greski od njega. Buljubasic je juce imao milion greski,poslike se trudi da ispravi al kasno,medjutim ako zelis da napravis igraca moras se pomiriti sa tim da ce im varirati forma i da ce imati strasnih kikseva sve je to normalno

mirzatele
Postovi: 12002
Pridružen/a: 07 feb 2013, 01:24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 30 mar 2024, 14:19

Ko ce odgovarati za dovođenje Matanovića? Ono ne bi bilo u prvoj postavi u Zvijezdi 09

Hz1946
Postovi: 189
Pridružen/a: 19 jun 2023, 01:22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hz1946 » 30 mar 2024, 14:19

mirzatele je napisao/la:
30 mar 2024, 14:13
Polako sa pohvalama za Celika. Kod gola je reagovao kao zadnji amater
To jeste istina ali mora se tu uzeti u obzir broj godina te da mu je ovo prva ozbiljna utakmica i da je on tamo otišao sa idejom da je na klupi i pred utakmicu ti se kaže igraš prvu postavu, ja znam kako bi ja tu reagovao i kako bi se osjećao :rol: tako da mislim da je korektno odradio i da će samo napredovati :bih:

mosarajvosa83
Postovi: 5433
Pridružen/a: 28 jul 2022, 20:11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 14:39

mirzatele je napisao/la:
30 mar 2024, 14:19
Ko ce odgovarati za dovođenje Matanovića? Ono ne bi bilo u prvoj postavi u Zvijezdi 09
Fula vazda bude i bice,pa Dinamo sa tolikim skautima,masinerijom iza sebe ima masu fula sve je to normalno

OsmaDolazi
Postovi: 2764
Pridružen/a: 01 jun 2020, 18:31
Lokacija: Grbavica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 14:43

mosarajvosa83 je napisao/la:
30 mar 2024, 14:17
mirzatele je napisao/la:
30 mar 2024, 14:13
Polako sa pohvalama za Celika. Kod gola je reagovao kao zadnji amater
Ma bas mlad igrac ,ocekivao sam vise greski od njega. Buljubasic je juce imao milion greski,poslike se trudi da ispravi al kasno,medjutim ako zelis da napravis igraca moras se pomiriti sa tim da ce im varirati forma i da ce imati strasnih kikseva sve je to normalno
Buljubasic i Celik se moraju istrpiti pod svaku cijenu. Vrlo mladi igraci koji bi za svoje godine trebali i vise grijesiti. Pogotovo Buljubasic koji igra vrlo osjetljivu poziciju. Ja sam prezadovoljan ovom dvojicom momaka. Cak bi bilo dobro pronaci i nekog beka u akademiji, ta pozicija najmanje trpi da bi se moglo istrpiti.

Avatar
Napapijri
Postovi: 4632
Pridružen/a: 02 jan 2019, 15:41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 30 mar 2024, 14:57

OsmaDolazi je napisao/la:
30 mar 2024, 14:43
mosarajvosa83 je napisao/la:
30 mar 2024, 14:17
mirzatele je napisao/la:
30 mar 2024, 14:13
Polako sa pohvalama za Celika. Kod gola je reagovao kao zadnji amater
Ma bas mlad igrac ,ocekivao sam vise greski od njega. Buljubasic je juce imao milion greski,poslike se trudi da ispravi al kasno,medjutim ako zelis da napravis igraca moras se pomiriti sa tim da ce im varirati forma i da ce imati strasnih kikseva sve je to normalno
Buljubasic i Celik se moraju istrpiti pod svaku cijenu. Vrlo mladi igraci koji bi za svoje godine trebali i vise grijesiti. Pogotovo Buljubasic koji igra vrlo osjetljivu poziciju. Ja sam prezadovoljan ovom dvojicom momaka. Cak bi bilo dobro pronaci i nekog beka u akademiji, ta pozicija najmanje trpi da bi se moglo istrpiti.
Ima Mulalic, samo treba da ga vrate sa pozajmice.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Online

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, BigZlatan, BungaBum, bvsic, Evander, Hz1946, JavierBosnia, napoleon72, propoklopac, Sanchez87hz, zagorski i 84 gosta.