edit: Ne mogu ovi ni protiv rezervi nista.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Ramirez5 je napisao/la:Kakve li su prognoze za Juku poslije ove utakmice?
jasta je napisao/la:Pitanje za ove malo bolje upucene u NBA sheme, taktike i sl. Zasto Portland ne igra zajedno sa Jukom i Kolinsom na parketu. Vidjeli smo razna ukrstanja na poziciji 4 i 5 ali ovo jos ne. Kolins nekako i izgleda kao 4ka, ne vidim neki razlog zasto ne bi pokusali to. Probali su cak i Mejersa sa Kolinsom. Tu se jedino postavlja pitanje rotacija, jer se o tome vodi mnogo racuna, ako ova dvojica igraju, kako ih zamjeniti i rotirati. Ali vjerujem da bi bar jedan dio meca mogli igrati zajedno. Ako bi to bila zavrsnica ostaje pitanje Aminua, koji nekako mi izgleda ima vazniju ulogu kod trenera nego i Nurkic, koji je nezvanicno nekako promovisan kao taj treci igrac.
Chstal je napisao/la:jasta je napisao/la:Pitanje za ove malo bolje upucene u NBA sheme, taktike i sl. Zasto Portland ne igra zajedno sa Jukom i Kolinsom na parketu. Vidjeli smo razna ukrstanja na poziciji 4 i 5 ali ovo jos ne. Kolins nekako i izgleda kao 4ka, ne vidim neki razlog zasto ne bi pokusali to. Probali su cak i Mejersa sa Kolinsom. Tu se jedino postavlja pitanje rotacija, jer se o tome vodi mnogo racuna, ako ova dvojica igraju, kako ih zamjeniti i rotirati. Ali vjerujem da bi bar jedan dio meca mogli igrati zajedno. Ako bi to bila zavrsnica ostaje pitanje Aminua, koji nekako mi izgleda ima vazniju ulogu kod trenera nego i Nurkic, koji je nezvanicno nekako promovisan kao taj treci igrac.
Trener je staromodan, ne zeli i nece nista novo da proba.
jasta je napisao/la:Pitanje za ove malo bolje upucene u NBA sheme, taktike i sl. Zasto Portland ne igra zajedno sa Jukom i Kolinsom na parketu. Vidjeli smo razna ukrstanja na poziciji 4 i 5 ali ovo jos ne. Kolins nekako i izgleda kao 4ka, ne vidim neki razlog zasto ne bi pokusali to. Probali su cak i Mejersa sa Kolinsom. Tu se jedino postavlja pitanje rotacija, jer se o tome vodi mnogo racuna, ako ova dvojica igraju, kako ih zamjeniti i rotirati. Ali vjerujem da bi bar jedan dio meca mogli igrati zajedno. Ako bi to bila zavrsnica ostaje pitanje Aminua, koji nekako mi izgleda ima vazniju ulogu kod trenera nego i Nurkic, koji je nezvanicno nekako promovisan kao taj treci igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.