Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

soccerfan
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la soccerfan » 10 apr 2018, 05:25

Idite svi kolektivno u mp3.Toliko! Stoko stocarska bazen pogoditi nemozete! Mrs!!
Juka je crko na parketu ostali stocari u glavi Bog zna gdje su!
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 10 apr 2018, 05:27, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 apr 2018, 05:26

Gotovo je ovo,Dame i CJ uzasni veceras,steta zbog Jusufove partije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

3isamagicnumber
Kontakt:

Post Postao/la 3isamagicnumber » 10 apr 2018, 05:32

Gotovo, teska bruka. Tesko ce dobiti Utah i vjerovatno gube i HC. Znaci first round exit kao i prosle sezone. Bas odvratna kosarka u zadnje vrijem, samo 10 asistencija danas. Ovo je prava realnost tima, da su negdje u sredini zapadne konferencije i da su ove sezone imali "srece" sa povredama konkurenata.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 apr 2018, 05:33

Kakvi potezi u kjucnim momentima,ispucavanja :tokralju:
Aminu najaci kako samo hladno ciglu ispali :D ,Collins 3 cigle,Turner Kobea glumi......Sa Jukom nijedan pik nije poroso,namucio se jadan za svaki poen posteno.......Ako nista dobijamo ultra zanimljivu zadnju tekmu MIN-DEN :thumbup:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 10 apr 2018, 05:34

Startna petorka imaju procenat od 30%, dok je Juka imao 60%, sa ovakvim procentima teško da ikoga mogu dobiti.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 apr 2018, 05:35

Juka je bio ubjedljivo najbolji veceras u obje ekipe. I odbranu i napad je igrao odlicno. Ne sjecam se da je napravio ijednu gresku. Problem je sto su ostali mamlazi odigrali katastrofalnu utakmicu. U statistici su mu ponovo ukrali blokade. Gube od Jute sigurno i tako ostaju bez prednosti domaceg parketa.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 apr 2018, 05:35

3isamagicnumber je napisao/la:Gotovo, teska bruka. Tesko ce dobiti Utah i vjerovatno gube i HC. Znaci first round exit kao i prosle sezone. Bas odvratna kosarka u zadnje vrijem, samo 10 asistencija danas. Ovo je prava realnost tima, da su negdje u sredini zapadne konferencije i da su ove sezone imali "srece" sa povredama konkurenata.
Glavni igrac zadnjih nekoliko tekmi glavom nije na terenu. Nije to nikakva sreca nego su na neki nacin izgubili Damea u zadnjih nekoliko tekme. Decka nema nigdje. Onih njegovih brojki ni na mapi. ;) Mislim da ih je dosta kostala i povreda Harklessa.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 10 apr 2018, 05:36

Kakvi indijanci boze mili..

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 10 apr 2018, 05:39

Koju poruku poslati? CJ :urnebes:

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 10 apr 2018, 06:03

Lilard kreten, šta reći. Indijanski.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 apr 2018, 06:08

Frajer se redovno ispiša po Denveru, šteta što ga ostali ne prate.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 10 apr 2018, 06:37

Na kraju ce lagano dobiti Jazz i osigurati 3 poziciju. Cudna ekipa u pm. :crazy: :mrgreen:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 10 apr 2018, 06:45

Dobra partija Nurka,šteta za poraz .
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 apr 2018, 06:49

COYS je napisao/la:Na kraju ce lagano dobiti Jazz i osigurati 3 poziciju. Cudna ekipa u pm. :crazy: :mrgreen:
Ma Dame je od one price i iscekivanja poroda i povratka pa na ovamo blijeda kopija. Nije ni 70% onog Lillarda od prije. Sad kad su sami sebe stjerali u cosak i nemaju kud dalje mislim da ce ozbiljno odraditi ovo sto je preostalo i osigurati trecu poziciju. Mislim da su se na onom winning streak i malo umorili i da ih je to tek sad stiglo al vjerujem da ce usppjeti da osiguraju trecu poziciju. Mo im nedostaje. Pravi dzoker sa klupe koji je znao tricu pogoditi kad joj se najmanje nadas. Nadam se da ce biti sppreman za PO. :kafa: Ono sto me raduje je to sto i pored cinjenicu da su se drugi uspavali nekako Juka je ubacio u brzinu vise i ne posustaje. :opaopa: :opaopa: Veceras nakon poluvremena komentatori su spomenuli samo jedan "kljuc" da se preokrene rezultat u korist Nuggetsa a to je pokusati zaustaviti Nurkica. Nisu spomenuli ni CJa ni Damea nego zaustaviti Nurkica i na kraju tekme su priznali da su dva daleko najbolja igraca na terenu sveukupno bili Jokic i Juka.I fakat jesu. Jbt kad skontas koliko su mladi to momci dosli u NBA bukvalno ni iz cega i ovako dominiraju :shock: :shock: Ima li negdje statistika sa koliko su godina ostali nasi Balkanci dolazili u NBA? Ako nisu najmladji jesu sigurno jedni od mladjih koji su dosli i napravili ime za sebe. I obojica bas igraju bitne role u svojim tima. Nisu samo posmatraci i mahaci peskira. :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 apr 2018, 07:20

COYS je napisao/la:Na kraju ce lagano dobiti Jazz i osigurati 3 poziciju. Cudna ekipa u pm. :crazy: :mrgreen:
ma nece,pobijediti ce zadnju ..

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 10 apr 2018, 07:28

lumani je napisao/la:
ma nece,pobijediti ce zadnju ..
mislim da to i on kaze:-)

samo, bice veselo u toj tekmi, ja nisam siguran u pobjedu portlanda..
neko rece nije bitno imati prednost domaceg terena u play offu, vraga nije za ekipu poput njih.
oni ako fasuju i ovu zadnju kupe kofere ponovo u prvom kolu, ko god bio protivnik.
bolje ne bi ni zasluzili ako ne uspiju dobiti jednu od pet u kojima trebaju ovjeru treceg mjesta.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 apr 2018, 08:20

@babino,

do mene je,mislio sam one komentare iznad.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 apr 2018, 11:31

Ma on je Jokica sinoc doslovno ugasio. Ne znam da je ovaj dao ijedan kos direktno preko njega, a mozda da je dao svega 6-7pts kad je Juka uopste bio na parketu. Jednom mu se lopta odbila od table i zabio je zicer nakon ofanzivnog skoka, a drugi slucaj je ta trojka na koju je Nurk zakasnio izaci. S druge strane, Jokic je na niskom postu bar 5-6 puta pokusao zabiti preko njega i to se uvijek zavrsavalo velikim promasajima. Jednostavno je posebno motivisan protiv Denvera, a i djeluje da poznaje Nikolu u dusu i da ovaj ne zna kako da poentira preko njega.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 apr 2018, 11:53

kobe24 je napisao/la:Ma on je Jokica sinoc doslovno ugasio. Ne znam da je ovaj dao ijedan kos direktno preko njega, a mozda da je dao svega 6-7pts kad je Juka uopste bio na parketu. Jednom mu se lopta odbila od table i zabio je zicer nakon ofanzivnog skoka, a drugi slucaj je ta trojka na koju je Nurk zakasnio izaci. S druge strane, Jokic je na niskom postu bar 5-6 puta pokusao zabiti preko njega i to se uvijek zavrsavalo velikim promasajima. Jednostavno je posebno motivisan protiv Denvera, a i djeluje da poznaje Nikolu u dusu i da ovaj ne zna kako da poentira preko njega.
Sutirao 3/11 iz igre (27%) kada ga je cuvao Nurkic.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 apr 2018, 11:58

Nemoj tako to je ta super jaka ekipa Portlanda.
Kao što sam već pisao imali su mnogo sreće i bili zdravi dok je većina konkurencije imala probleme sa ozljedama ključnih igrača.
Jednostavno u ovoj ekipi mora doći do neke drastične promjene a po mom mišljenju najbolji korak je trejd CJ za dobrog SF.
Pisaj ga kad ti aminu i nakon šuta 1-7 poteze trice u ključnim momentima
Trebaju probat napasti Kawhia imaju dobrog materijala za ponudit-CJ,Collins i pik....... ili molit boga da ih zapadne Knox,Mikal ili Miles Bridges

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, MElloo, relativizam i 36 gostiju.