Sada mu se nigdje ne zuri, dobio je ugovor kakav je dobio i sada treba isplanirati svoj razvoj na najbolji moguci nacin, polako unapredjivati svoju igru stepenicu po stepenicu, paziti na zdravlje i nadati se mnogo boljem ugovoru za 4 godine. Njemu je ta sezona kljucna i tu treba biti zdrav i najbolji.Federer17 je napisao/la:Upitno je sta se i koliko od Nurkica moze ocekivati ove sezone. Koliko sam uspio upratiti, na pauzi nije nesto narocito radio na unapredjenju svoje igre. Vidjecemo kako ce se to odraziti na igrama, NBA je ipak nivo.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
To se traži juka. Zna se da može gađati trojke, ima meku ruku za centra. Ovo će mu biti strašan upgrade ako ih bude gađao solidno, nece ga samog više ostavljat na visokom postu. Il opali tricu il' neki lagani cut za hababe. Jedva čekam real thing. Samo da ostane zdrav. 

Na jednom portalu naslov "Skromna partija Nurkića", na drugom "Solidna partija Nurkića", na trećem "Dobra partija Nurkića". A ista utakmica. Ne znaju kako da se odnose prema njegovih 9 poena.
Drape je napisao/la:Na jednom portalu naslov "Skromna partija Nurkića", na drugom "Solidna partija Nurkića", na trećem "Dobra partija Nurkića". A ista utakmica. Ne znaju kako da se odnose prema njegovih 9 poena.
Ne njima nije jasno da je prijateljska.. Isti slučaj je Kikanovic, kao Monako gubi kada on odigra slabo a zadnju je od odigrao dobro i izgubili su..
wells fargo fan fest koji se odrzava pred pocetak svake sezone, predstavi se ekipa, igraci medjusobno odigraju tekmu, druze se s navijacima itd
OK. Hvala za informaciju. Vidim da je dvorana puna pa mi nije bilo jasno.

valjda progira. a lud je 300 km/h

- AlphonseKauders
- Kontakt:
Sutra protiv Aytona, garant će se naložiti protiv rookie-a:)
nema tekme na tv, valjda se nadje kakav upotrebljiv divlji stream
Odlican. 

Pljuhnu trojku odmah 

ovo ce biti njegova "breakout" sezona, nakon nje ce o njemu pricat kao o top 10 centru
i meni se ucinilo da je trojka, al racunali su mu dva poenaguillermo je napisao/la:Pljuhnu trojku odmah :tokralju:
nije bitno, kao da je trojka bila
Dominira u odbrani.
ne znam ko je napravio onih 2+1, cj ili on, kako god, prelako nasjeda na pump fake
i ova dodavanja jednom rukom jako ruzno izgledaju, nonsalantno
i ova dodavanja jednom rukom jako ruzno izgledaju, nonsalantno
Idu trojke

Evo je sadChinaglia je napisao/la:i meni se ucinilo da je trojka, al racunali su mu dva poenaguillermo je napisao/la:Pljuhnu trojku odmah
nije bitno, kao da je trojka bila

strasan je, vidljiv je napredak :tokralju:
-
- Kontakt:
Koliko fantasticni akcija, skoro toliko i glupi. Ne zna se koji je TO gluplji. Vec ima DD, vjerovatno ce imati i TD sa TO na kraju.
@Chini, vec je oko top 10, pitanje je samo dali moze jos bolje. Vjerujem da moze.
@Chini, vec je oko top 10, pitanje je samo dali moze jos bolje. Vjerujem da moze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.