Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
haman je jos kila nabacio

A mozel' bit' da Nurk baca patriotsku spiku samo za nasa osjetljiva navijacka uvca znajuci da NBA mu na kraju nece dozvoliti da igra ... ko on hoce i zeli al' oni anam mu nedaju ... im'o je Nurk casove PiaRa, zna sta Bosnjo voli da cuje a da on vazda ostane hadzo, gazija, zmaj, heroj nacije itd. ...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 okt 2020, 11:23upravo tako ako je dogovorio sa Blazersima tu je kraj peice, oni ga placaju i salju na kraju u NBA se igra 74- utakmice u regular seasonu, oni su naviknuti igrati sa jednim danom odmoraBosniaBoston je napisao/la: ↑24 okt 2020, 10:05Mislim da Nurkic bolje zna kad se moze igrat a kad ne moze

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bacao bi svaki put dosad kad nije igrao tu spiku da je on takav poput muse recimo 2018. kad je tek bio draftivanDaVinci je napisao/la: ↑26 okt 2020, 21:38A mozel' bit' da Nurk baca patriotsku spiku samo za nasa osjetljiva navijacka uvca znajuci da NBA mu na kraju nece dozvoliti da igra ... ko on hoce i zeli al' oni anam mu nedaju ... im'o je Nurk casove PiaRa, zna sta Bosnjo voli da cuje a da on vazda ostane hadzo, gazija, zmaj, heroj nacije itd. ...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 okt 2020, 11:23upravo tako ako je dogovorio sa Blazersima tu je kraj peice, oni ga placaju i salju na kraju u NBA se igra 74- utakmice u regular seasonu, oni su naviknuti igrati sa jednim danom odmoraBosniaBoston je napisao/la: ↑24 okt 2020, 10:05Mislim da Nurkic bolje zna kad se moze igrat a kad ne moze![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Jedan vrijeđa, drugi mu uzvraća kulturno na uvrede i ti obojicu odmaraš ?!
Dobro mi neko reče, šta ćeš na forumu gdje su dvostruki aršini pravilo i traženje pravde uzalud.
Dok sam prijavljivao uvrede ovog što si ga banirao zajedno sa mnom ti si mu dao samo upozorenje.
Zatim kad je nastavio, a ja odgovarao BEZ UVREDA odlučiš da odmoriš obojicu.
Ne treba mi ovakav forum ! !
VOZDRA ! ! ! Sad baniraj koliko hoćeš.
Raspravljaju se tigar i magarac oko boje trave. Kaze magarac: Trava je crvena, Tigar: Nije bolan trava crvena, vec je zelena... magarac: ama crvena je... Tigar: ama nije, zelena je!Straightforward je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:34Jedan vrijeđa, drugi mu uzvraća kulturno na uvrede i ti obojicu odmaraš ?!
Dobro mi neko reče, šta ćeš na forumu gdje su dvostruki aršini pravilo i traženje pravde uzalud.
Dok sam prijavljivao uvrede ovog što si ga banirao zajedno sa mnom ti si mu dao samo upozorenje.
I tako nasta velika svadja, pozvaše ostale zivotinje Kralja zivotinja Lava, da im sudi... donosi lav presudu i kaze: magarca oslobadjam, a tebe tigre saljem u zatvor, jer si kriv, a kriv si zato sto se raspravljas sa magarcem...
-
- Kontakt:
Jasno mi je šta želiš da kažeš ali to ovdje nije slučaj.SWOT je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:48Raspravljaju se tigar i magarac oko boje trave. Kaze magarac: Trava je crvena, Tigar: Nije bolan trava crvena, vec je zelena... magarac: ama crvena je... Tigar: ama nije, zelena je!Straightforward je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:34Jedan vrijeđa, drugi mu uzvraća kulturno na uvrede i ti obojicu odmaraš ?!
I tako nasta velika svadja, pozvaše ostale zivotinje Kralja zivotinja Lava, da im sudi... donosi lav presudu i kaze: magarca oslobadjam, a tebe tigre saljem u zatvor, jer si kriv, a kriv si zato sto se raspravljas sa magarcem...
Uvrede sam bez daljnjeg odgovaranja dotičnom liku prijavio i kada sam vidio da niko ne reaguje otišao sam na čini mi se tema "pomoć" pod diskusijama i tamo kopirao uvrede od ovog lika, a zatim se admin javio i dao mu samo upozorenje. Pravilnik kaže da se uvrede sankcionišu. Ovdje se čekalo da ja nastavim da odgovaram BEZ UVREDA pa da me zajedno sa onim koji je vrijeđao i kojemu je samo dato upozorenje banuje na 7 dana. Pročitao sam dobro pravilnik i već nakon nepunih mjesec dana mi se već ogadio forum. Hvala i doviđenja. Definitivno zadnje od mene.
Nurkíc working with Phil Beckner, Lillard's shooting coach.
Ponos nas! 

- Tesnjak1991
- Kontakt:

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sta god da bilo ko kaze rijecima se ne moze opisati sta ovaj covjek cini. 

Omiljeni bh sportista svih vremena! 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- OldFashioned
- Kontakt:
Svaka čast ljudini, malo je ovakvih !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Svaka cast ljudino. Da te Bog nagradi jos vise 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Bravo Juka

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
KOKOŠKOV SAOPŠTIO SPISAK: Nema igrača iz NBA lige, a evo na koje košarkaše računa selektor Srbije!
sta ce srbiji nba igarci
mi bez juke i halilovica nemamo igraca sa 15 poena u rukama. juku cu otpisati jedino ako im Silver zabrani. u protivnom je njegova volja. Portland mu moze sugerisati ali ne moze zabraniti.
i ovdje nije u pitanju strah od povrede, vec mogucnost zaraze...mada ne vidim sto je sigurniji i u americi...jedino je tretman bolji.
mi bez juke i halilovica nemamo igraca sa 15 poena u rukama. juku cu otpisati jedino ako im Silver zabrani. u protivnom je njegova volja. Portland mu moze sugerisati ali ne moze zabraniti.
i ovdje nije u pitanju strah od povrede, vec mogucnost zaraze...mada ne vidim sto je sigurniji i u americi...jedino je tretman bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.