Ma ne mozes danas ni iz reprezentacije BiH napraviti transfer, a ne iz Njemacke. Tj. mozes iz bilo koje ako si kvalitet, ali ono, da se muda pod bubrege prodaju, tesko. Skauting je strasno razvijen danas.Sveti je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:17Je li mi moze neko reci da li je ikad iko od ozbiljnih igraca preko ozbiljne reprezentacije napravio bolji transfer? U smislu da je neki opskurni lik iz union berlina pozvan u repku njemacke i onda preko nje otisao u neki cl klub?
Poenta je, nisam siguran da je iko ikad pozvan u ozbiljnu reprezentaciju a da nije vec bio ozbiljan igrac sa ozbiljnim renomeom kojem za Transfer vjerovatno nije potrebna reprezentacija.
Ovaj mali ako misli da bude pozvan u njemacku elitu i tek onda postane elita nije bas cist u glavi
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Denis Huseinbašić
Huseinbašić je u samom startu najavio da će se desiti ovo što se dešava. Odigraće sa švapskom U21 reprezentacijom, pa onda za nas. ali mi nismo htjeli to ni da čujemo, ni da prihvatimo. Ne treba ga za to pljuvati.
Nego pravo pitanje je, da li Huseibašić realno ima kvalitet da bude u reprezentaciji? Čak i da sutra kaže da je naš.
Nego pravo pitanje je, da li Huseibašić realno ima kvalitet da bude u reprezentaciji? Čak i da sutra kaže da je naš.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Pa realno je da u ovom momentu nema, i da je ozbiljno pitanje hoce li ikad imati.
Upravo o tome govorim. Da bi igrao za njemacku moras vec da budes u Fokusu fudbalske javnosti, a ocekivati da ces zaigrati za njih i onda doci u spotlight je retardiranoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:23Ma ne mozes danas ni iz reprezentacije BiH napraviti transfer, a ne iz Njemacke. Tj. mozes iz bilo koje ako si kvalitet, ali ono, da se muda pod bubrege prodaju, tesko. Skauting je strasno razvijen danas.Sveti je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:17Je li mi moze neko reci da li je ikad iko od ozbiljnih igraca preko ozbiljne reprezentacije napravio bolji transfer? U smislu da je neki opskurni lik iz union berlina pozvan u repku njemacke i onda preko nje otisao u neki cl klub?
Poenta je, nisam siguran da je iko ikad pozvan u ozbiljnu reprezentaciju a da nije vec bio ozbiljan igrac sa ozbiljnim renomeom kojem za Transfer vjerovatno nije potrebna reprezentacija.
Ovaj mali ako misli da bude pozvan u njemacku elitu i tek onda postane elita nije bas cist u glavi
naprijed rejal

Frajer ima jednu od najgorih prosječnih ocjena u cijeloj Bundesligi.
Nakon mjesec odgovaram liku sa profilnom Seje Brajlovica. Po cemu ti mislis da je Poljska liga kvalitetna? Evo dovoljno ti govori i koliko on igra, koliko je jaka ta Poljska liga. Naravno da je jaca od bosanske, nisam bukvalno mislio da su u rangu i iste, ali uopste ne odskace nesto od prosjecnih liga Evrope. Pa bolje ti je po meni igrat u Gorici nego u nekom 3,4 timu na tabeli u Poljskog ligi. Prije ce igrac iz Gorice, Osijeka otic u klub tipa Augsburg nego iz prvaka Poljskemarlostanf1eld je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:02Kakvih pacijenata na ovom forumu imadedo26 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:45Najvaznije od svega je to da prema njegovoj prici izgleda da je i Gigovic nas, samo sto ga nema u planovima za spisak. Mislim, s obzirom da su nam uzeli Ibrahimovica, švedima da uzmemo još 10 igrača, i dalje ne možemo nadoknadit taj gubitak. Treba samo kupit njihove..
A sto se tice Hamulica, ne vidim ga bas kao veliko pojacanje. Za sad ovo u Tuluzu ne lici ni na sta. Poljska liga je u rangu Bosanske, malo jaca, al Tuluz je vec ozbiljan klub. Ako se tu nametne onda se moze ocekivati nesto od njega. Ovako ga i ja ne bi stavio na spisak.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesi čuo levatuuu, da si došao sigurno bi igrao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa hoce li i on izgubit pravo da mijenja repku ko glupan Vladan?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:04Jesi čuo levatuuu, da si došao sigurno bi igrao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nece sad al,hoce u junu jer puni 22godineJustin je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:06Pa hoce li i on izgubit pravo da mijenja repku ko glupan Vladan?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:04Jesi čuo levatuuu, da si došao sigurno bi igrao.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nece jer je imao nas pasos prije 21. godine
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo i jest problem. Dok on dođe, nece biti mjesta za njega uopste. Mogao je kao Tahirovic izdominirati i postati standardni prvotimac.
⚜️~⚜️~⚜️
- ArtVandelay
- Kontakt:
Čekamo te, da zajedno sa Tahirovićem činiš tandem na našoj sredini...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Goalgetter
- Kontakt:
Starter za U21 protiv Japana.
Mislim da je izgubljen za nas, nazalost.
-
- Kontakt:
NIJE !!
Koliko se puta mora objasniti i nacrtati?? Bio bi izgubljen za nas da nije imao nas pasos prije navrsavanja 21 godine. Ali posto ima od ranije pasos, i nakon EP u21, moze promijeniti sportsko drzavljanstvo i igrati za nas ....
- baboedindzeko09
- Kontakt:
On nema naš pasoš.linethreader je napisao/la: ↑24 mar 2023, 17:47NIJE !!
Koliko se puta mora objasniti i nacrtati?? Bio bi izgubljen za nas da nije imao nas pasos prije navrsavanja 21 godine. Ali posto ima od ranije pasos, i nakon EP u21, moze promijeniti sportsko drzavljanstvo i igrati za nas ....
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Upravo, on nema nas pasos, jer da ima nas pasos ne bi imao njemacki. Tako da lose ti to objasnjavas i crtasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2023, 17:50On nema naš pasoš.linethreader je napisao/la: ↑24 mar 2023, 17:47NIJE !!
Iako bi ja bio sretan kao i vecina navijaca i simpatizera nase reprezentacije da je istina ovo sto ti govoris. Ali po zakonima nije moguce imati drzavljanstvo BiH i Njemacke u isto vrijeme. Tako da su stvari poprilicno jasne za sad, mozda ce se situacija okrenuti u nasu korist. Nadajmo se.
A jeste vi likovi. Nadate se da izdajnik ima mogucnost zaigrati za nas. Koja je razlika izmedju Kovacevica i njega?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kakarut, katalinski, Sheyi i 26 gostiju.