Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
Danas je igrao samo 46minuta prvo poluvrijeme nikako mi to nije jasno kad trener nakon poluvremena izvede igraca to je bas lose za psihu
Sudeci po ovim odgovorima, Huseinbasic je nas i zajedno s Tahirovicem dobija poziv za martovske utakmice. Hamulic je vec upitan za mart, a za Gigovica je potvrdio da nece dobiti poziv, ali da je navodno sljedeci na redu kojeg ce gledati.
Po ovom sto je Hadzibegic izjavio, i Huseinbasic je nas 100%. Vjerovatno jos uijek ne moze to otvoreno govorit, iako sam ja ovo shvatio kao gotovo. Huseinbasic ce ujedno bit i najvece pojacanje za nas od svih mladih. Realno, od ovih 6 talenata sto trenutno imamo, ako 2 uspiju trebamo bit sretni. Jer vrlo lahko se moze desit da npr Tahirovic zavrsi u Beneventu, a da neki talenat iz BiH lige za 2 godine bude igrao u Sassuolu i bude bolji. Milion je tih primjera. Ali Roma je odlicna podloga za start, to znamo svi.
Zanimljiva stvar da je za Gigovića rekao da neće biti tu jer ne može pozvati sve odjednom, a ne zato jer igrač još razmišlja kao što je rekao za Huseinbašića. Naravno, postoji opcija da nije istina ono što je rekao.
Ma moj neki subjektivni osjećaj govori da Gigović nema uopšte želju da nastupa za nas. Niti se trudi u tom pravcu bilo šta raditi. Samo brate u tom slučaju bi bilo pošteno reći kako stvari stoje i poželiti sreću jedni drugima na konačnom razlazu. Lik će nakucati 3 banke dok se porodi šta će i kako će.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najvece pojacanje bi bio Hamulic pa onda Huseinbasic. Sa ovom dvojicom bi dobili 2 drugacija profila igraca koje zadnjih godina nismo imali priliku vidjeti.dedo26 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:13Po ovom sto je Hadzibegic izjavio, i Huseinbasic je nas 100%. Vjerovatno jos uijek ne moze to otvoreno govorit, iako sam ja ovo shvatio kao gotovo. Huseinbasic ce ujedno bit i najvece pojacanje za nas od svih mladih. Realno, od ovih 6 talenata sto trenutno imamo, ako 2 uspiju trebamo bit sretni. Jer vrlo lahko se moze desit da npr Tahirovic zavrsi u Beneventu, a da neki talenat iz BiH lige za 2 godine bude igrao u Sassuolu i bude bolji. Milion je tih primjera. Ali Roma je odlicna podloga za start, to znamo svi.
Veliki kiks bi bio da Hamulica izostavi sa spiska.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja sam misljenja da Svedska nece rizikovati da i njega izgubi i da ce on dobiti njihov poziv vec u martu. S druge strane, sama cinjenica da mi pozivamo dva nova mlada veznjaka (medju kojima nema njega) - pogotovo sad u okolnostima kad nema Besica i Pjanica, dovoljno govori o tome koliko se na Gigovica ozbiljno racuna. Mozemo mi misliti sta hocemo, ali mali s 20 godina vec igra fudbal na ozbiljnom nivou (prije par dana odigrao 90' protiv Sportinga u nokaut fazi EL), a Danilovic koji je 3 godine stariji nek se ganja po drugoj ligi Portugala.Arvid je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:19Ma moj neki subjektivni osjećaj govori da Gigović nema uopšte želju da nastupa za nas. Niti se trudi u tom pravcu bilo šta raditi. Samo brate u tom slučaju bi bilo pošteno reći kako stvari stoje i poželiti sreću jedni drugima na konačnom razlazu. Lik će nakucati 3 banke dok se porodi šta će i kako će.
Jos bih volio da se Jasic odluci za nas, jer u njemu vidim novog Salihovica ili Lulica, koji su pokrivali po 3-4 pozicije na terenu (od lijevog beka i lijevog krila, preko vise pozicija u veznom redu, pa do desnog beka i krila). Takav polivalentan igrac je uvijek dobro dosao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zanimljivo ce biti vidjeti kroz par mjeseci Omica za kojeg se moze reci da je u zadnje 2-3 sedmice stasao na seniorskom nivou.Ghuraba je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:31Ja sam misljenja da Svedska nece rizikovati da i njega izgubi i da ce on dobiti njihov poziv vec u martu. S druge strane, sama cinjenica da mi pozivamo dva nova mlada veznjaka (medju kojima nema njega) - pogotovo sad u okolnostima kad nema Besica i Pjanica, dovoljno govori o tome koliko se na Gigovica ozbiljno racuna. Mozemo mi misliti sta hocemo, ali mali s 20 godina vec igra fudbal na ozbiljnom nivou (prije par dana odigrao 90' protiv Sportinga u nokaut fazi EL), a Danilovic koji je 3 godine stariji nek se ganja po drugoj ligi Portugala.Arvid je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:19Ma moj neki subjektivni osjećaj govori da Gigović nema uopšte želju da nastupa za nas. Niti se trudi u tom pravcu bilo šta raditi. Samo brate u tom slučaju bi bilo pošteno reći kako stvari stoje i poželiti sreću jedni drugima na konačnom razlazu. Lik će nakucati 3 banke dok se porodi šta će i kako će.
Jos bih volio da se Jasic odluci za nas, jer u njemu vidim novog Salihovica ili Lulica, koji su pokrivali po 3-4 pozicije na terenu (od lijevog beka i lijevog krila, preko vise pozicija u veznom redu, pa do desnog beka i krila). Takav polivalentan igrac je uvijek dobro dosao.
Odigrao je jako dobro ovaj zadnji mec.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 20 feb 2023, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Ok, to stoji, ali svejedno, sasvim je ok ovo što je rekao o Gigoviću. On još nema ni naše papire, malo su nam ruke tu i vezane.
Najvaznije od svega je to da prema njegovoj prici izgleda da je i Gigovic nas, samo sto ga nema u planovima za spisak. Mislim, s obzirom da su nam uzeli Ibrahimovica, švedima da uzmemo još 10 igrača, i dalje ne možemo nadoknadit taj gubitak. Treba samo kupit njihove..
A sto se tice Hamulica, ne vidim ga bas kao veliko pojacanje. Za sad ovo u Tuluzu ne lici ni na sta. Poljska liga je u rangu Bosanske, malo jaca, al Tuluz je vec ozbiljan klub. Ako se tu nametne onda se moze ocekivati nesto od njega. Ovako ga i ja ne bi stavio na spisak.
A sto se tice Hamulica, ne vidim ga bas kao veliko pojacanje. Za sad ovo u Tuluzu ne lici ni na sta. Poljska liga je u rangu Bosanske, malo jaca, al Tuluz je vec ozbiljan klub. Ako se tu nametne onda se moze ocekivati nesto od njega. Ovako ga i ja ne bi stavio na spisak.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakvih pacijenata na ovom forumu imadedo26 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:45Najvaznije od svega je to da prema njegovoj prici izgleda da je i Gigovic nas, samo sto ga nema u planovima za spisak. Mislim, s obzirom da su nam uzeli Ibrahimovica, švedima da uzmemo još 10 igrača, i dalje ne možemo nadoknadit taj gubitak. Treba samo kupit njihove..
-
- Kontakt:
Nakbitnije za Jasica i Omica da strasno brzo napreduju i dokazuju kvalitet.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
čuj propušta mart zbog privatnih obaveza, kakva šuplja
kad je sljedeći termin za našu reprezentaciju, je li mu evropsko prvenstvo sa njemačkom u međuvremenu?
kad je sljedeći termin za našu reprezentaciju, je li mu evropsko prvenstvo sa njemačkom u međuvremenu?
U junu mi igramo s Portugalom i Luksemburgom, a i U21 evropsko za mlade je u istom terminu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma lazu on i menedzer, 100% hoce da odigra EURO za mladu reprezentaciju. Dosao mu je cak i selektor na noge a on i dalje mulja.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
10000% druze. Najgluplja moguca izjava.Goalgetter je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:00Ma lazu on i menedzer, 100% hoce da odigra EURO za mladu reprezentaciju. Dosao mu je cak i selektor na noge a on i dalje mulja.
Momak je odlucio da krene Burnicevim putem, neka uziva na klupi nekog cvajtasa.
⚜️~⚜️~⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Pozelicemo mu blazu povredu pred prvenstvo ili ispadanje u grupnoj fazi. Zasluzio je.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:0310000% druze. Najgluplja moguca izjava.Goalgetter je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:00Ma lazu on i menedzer, 100% hoce da odigra EURO za mladu reprezentaciju. Dosao mu je cak i selektor na noge a on i dalje mulja.
Haman da je tako. Poenta je sto mu niko ne garantuje minutazu ni u U21 reprezentaciji Njemacke, a kako tek da se nada eventualnom nastupu za seniore Svaba. Rizikuje mali da izgubi mogucnost igranja za nas, a za Njemacku sigurno nikad nece moci. Zbog ovakvih je i izrecena poslovica 'Ko visoko leti...'Goalgetter je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:00Ma lazu on i menedzer, 100% hoce da odigra EURO za mladu reprezentaciju. Dosao mu je cak i selektor na noge a on i dalje mulja.

Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 22 feb 2023, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo morate pogledati ostale njegove igrace. onda vidite da je Dennis 6+ na lutriji za njega. Zbog nekoliko utakmica za mlade u 21.za koje niko nece biti zainteresovan za nekoliko meseci rizikuje 10+ godina u reprezetaciji.
Reci Denise da hoces da igras za Njemacku i tjt. Cuj privatne obaveze, iskrslo mu nesto mjesec unaprijed pa ne moze da pomjeri, sigurno mora nesto slikat kod doktora
Jesmo mi Bosnje jadne u svakom smislu da to nije normalno.

Jesmo mi Bosnje jadne u svakom smislu da to nije normalno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.