Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la zgembo89 » 19 feb 2023, 22:56

Danas je igrao samo 46minuta prvo poluvrijeme nikako mi to nije jasno kad trener nakon poluvremena izvede igraca to je bas lose za psihu

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 20 feb 2023, 21:53

Sudeci po ovim odgovorima, Huseinbasic je nas i zajedno s Tahirovicem dobija poziv za martovske utakmice. Hamulic je vec upitan za mart, a za Gigovica je potvrdio da nece dobiti poziv, ali da je navodno sljedeci na redu kojeg ce gledati.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 20 feb 2023, 22:13

Ghuraba je napisao/la:
20 feb 2023, 21:53
Sudeci po ovim odgovorima, Huseinbasic je nas i zajedno s Tahirovicem dobija poziv za martovske utakmice. Hamulic je vec upitan za mart, a za Gigovica je potvrdio da nece dobiti poziv, ali da je navodno sljedeci na redu kojeg ce gledati.
Po ovom sto je Hadzibegic izjavio, i Huseinbasic je nas 100%. Vjerovatno jos uijek ne moze to otvoreno govorit, iako sam ja ovo shvatio kao gotovo. Huseinbasic ce ujedno bit i najvece pojacanje za nas od svih mladih. Realno, od ovih 6 talenata sto trenutno imamo, ako 2 uspiju trebamo bit sretni. Jer vrlo lahko se moze desit da npr Tahirovic zavrsi u Beneventu, a da neki talenat iz BiH lige za 2 godine bude igrao u Sassuolu i bude bolji. Milion je tih primjera. Ali Roma je odlicna podloga za start, to znamo svi.

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 20 feb 2023, 22:14

Ghuraba je napisao/la:
Zanimljiva stvar da je za Gigovića rekao da neće biti tu jer ne može pozvati sve odjednom, a ne zato jer igrač još razmišlja kao što je rekao za Huseinbašića. Naravno, postoji opcija da nije istina ono što je rekao.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 feb 2023, 22:19

Ma moj neki subjektivni osjećaj govori da Gigović nema uopšte želju da nastupa za nas. Niti se trudi u tom pravcu bilo šta raditi. Samo brate u tom slučaju bi bilo pošteno reći kako stvari stoje i poželiti sreću jedni drugima na konačnom razlazu. Lik će nakucati 3 banke dok se porodi šta će i kako će.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 20 feb 2023, 22:30

dedo26 je napisao/la:
20 feb 2023, 22:13
Ghuraba je napisao/la:
Po ovom sto je Hadzibegic izjavio, i Huseinbasic je nas 100%. Vjerovatno jos uijek ne moze to otvoreno govorit, iako sam ja ovo shvatio kao gotovo. Huseinbasic ce ujedno bit i najvece pojacanje za nas od svih mladih. Realno, od ovih 6 talenata sto trenutno imamo, ako 2 uspiju trebamo bit sretni. Jer vrlo lahko se moze desit da npr Tahirovic zavrsi u Beneventu, a da neki talenat iz BiH lige za 2 godine bude igrao u Sassuolu i bude bolji. Milion je tih primjera. Ali Roma je odlicna podloga za start, to znamo svi.
Najvece pojacanje bi bio Hamulic pa onda Huseinbasic. Sa ovom dvojicom bi dobili 2 drugacija profila igraca koje zadnjih godina nismo imali priliku vidjeti.

Veliki kiks bi bio da Hamulica izostavi sa spiska.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 20 feb 2023, 22:31

Arvid je napisao/la:
20 feb 2023, 22:19
Ma moj neki subjektivni osjećaj govori da Gigović nema uopšte želju da nastupa za nas. Niti se trudi u tom pravcu bilo šta raditi. Samo brate u tom slučaju bi bilo pošteno reći kako stvari stoje i poželiti sreću jedni drugima na konačnom razlazu. Lik će nakucati 3 banke dok se porodi šta će i kako će.
Ja sam misljenja da Svedska nece rizikovati da i njega izgubi i da ce on dobiti njihov poziv vec u martu. S druge strane, sama cinjenica da mi pozivamo dva nova mlada veznjaka (medju kojima nema njega) - pogotovo sad u okolnostima kad nema Besica i Pjanica, dovoljno govori o tome koliko se na Gigovica ozbiljno racuna. Mozemo mi misliti sta hocemo, ali mali s 20 godina vec igra fudbal na ozbiljnom nivou (prije par dana odigrao 90' protiv Sportinga u nokaut fazi EL), a Danilovic koji je 3 godine stariji nek se ganja po drugoj ligi Portugala.

Jos bih volio da se Jasic odluci za nas, jer u njemu vidim novog Salihovica ili Lulica, koji su pokrivali po 3-4 pozicije na terenu (od lijevog beka i lijevog krila, preko vise pozicija u veznom redu, pa do desnog beka i krila). Takav polivalentan igrac je uvijek dobro dosao.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 20 feb 2023, 22:33

Ghuraba je napisao/la:
20 feb 2023, 22:31
Arvid je napisao/la:
20 feb 2023, 22:19
Ja sam misljenja da Svedska nece rizikovati da i njega izgubi i da ce on dobiti njihov poziv vec u martu. S druge strane, sama cinjenica da mi pozivamo dva nova mlada veznjaka (medju kojima nema njega) - pogotovo sad u okolnostima kad nema Besica i Pjanica, dovoljno govori o tome koliko se na Gigovica ozbiljno racuna. Mozemo mi misliti sta hocemo, ali mali s 20 godina vec igra fudbal na ozbiljnom nivou (prije par dana odigrao 90' protiv Sportinga u nokaut fazi EL), a Danilovic koji je 3 godine stariji nek se ganja po drugoj ligi Portugala.

Jos bih volio da se Jasic odluci za nas, jer u njemu vidim novog Salihovica ili Lulica, koji su pokrivali po 3-4 pozicije na terenu (od lijevog beka i lijevog krila, preko vise pozicija u veznom redu, pa do desnog beka i krila). Takav polivalentan igrac je uvijek dobro dosao.
Zanimljivo ce biti vidjeti kroz par mjeseci Omica za kojeg se moze reci da je u zadnje 2-3 sedmice stasao na seniorskom nivou.

Odigrao je jako dobro ovaj zadnji mec.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 20 feb 2023, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 20 feb 2023, 22:34

Ok, to stoji, ali svejedno, sasvim je ok ovo što je rekao o Gigoviću. On još nema ni naše papire, malo su nam ruke tu i vezane.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 20 feb 2023, 22:45

Najvaznije od svega je to da prema njegovoj prici izgleda da je i Gigovic nas, samo sto ga nema u planovima za spisak. Mislim, s obzirom da su nam uzeli Ibrahimovica, švedima da uzmemo još 10 igrača, i dalje ne možemo nadoknadit taj gubitak. Treba samo kupit njihove..

A sto se tice Hamulica, ne vidim ga bas kao veliko pojacanje. Za sad ovo u Tuluzu ne lici ni na sta. Poljska liga je u rangu Bosanske, malo jaca, al Tuluz je vec ozbiljan klub. Ako se tu nametne onda se moze ocekivati nesto od njega. Ovako ga i ja ne bi stavio na spisak.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 20 feb 2023, 23:02

dedo26 je napisao/la:
20 feb 2023, 22:45
Najvaznije od svega je to da prema njegovoj prici izgleda da je i Gigovic nas, samo sto ga nema u planovima za spisak. Mislim, s obzirom da su nam uzeli Ibrahimovica, švedima da uzmemo još 10 igrača, i dalje ne možemo nadoknadit taj gubitak. Treba samo kupit njihove..

A sto se tice Hamulica, ne vidim ga bas kao veliko pojacanje. Za sad ovo u Tuluzu ne lici ni na sta. Poljska liga je u rangu Bosanske, malo jaca, al Tuluz je vec ozbiljan klub. Ako se tu nametne onda se moze ocekivati nesto od njega. Ovako ga i ja ne bi stavio na spisak.
Kakvih pacijenata na ovom forumu ima

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 20 feb 2023, 23:30

Nakbitnije za Jasica i Omica da strasno brzo napreduju i dokazuju kvalitet.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 22 feb 2023, 14:54

čuj propušta mart zbog privatnih obaveza, kakva šuplja
kad je sljedeći termin za našu reprezentaciju, je li mu evropsko prvenstvo sa njemačkom u međuvremenu?

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 22 feb 2023, 14:57

theKuPuS je napisao/la:
22 feb 2023, 14:54
čuj propušta mart zbog privatnih obaveza, kakva šuplja
kad je sljedeći termin za našu reprezentaciju, je li mu evropsko prvenstvo sa njemačkom u međuvremenu?
U junu mi igramo s Portugalom i Luksemburgom, a i U21 evropsko za mlade je u istom terminu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2023, 15:00

Ma lazu on i menedzer, 100% hoce da odigra EURO za mladu reprezentaciju. Dosao mu je cak i selektor na noge a on i dalje mulja.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 feb 2023, 15:03

Goalgetter je napisao/la:
22 feb 2023, 15:00
Ma lazu on i menedzer, 100% hoce da odigra EURO za mladu reprezentaciju. Dosao mu je cak i selektor na noge a on i dalje mulja.
10000% druze. Najgluplja moguca izjava.

Momak je odlucio da krene Burnicevim putem, neka uziva na klupi nekog cvajtasa.
⚜️~⚜️~⚜️

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2023, 15:07

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
22 feb 2023, 15:03
10000% druze. Najgluplja moguca izjava.
Pozelicemo mu blazu povredu pred prvenstvo ili ispadanje u grupnoj fazi. Zasluzio je.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 22 feb 2023, 15:08

Haman da je tako. Poenta je sto mu niko ne garantuje minutazu ni u U21 reprezentaciji Njemacke, a kako tek da se nada eventualnom nastupu za seniore Svaba. Rizikuje mali da izgubi mogucnost igranja za nas, a za Njemacku sigurno nikad nece moci. Zbog ovakvih je i izrecena poslovica 'Ko visoko leti...' :D
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 22 feb 2023, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 feb 2023, 15:10

Samo morate pogledati ostale njegove igrace. onda vidite da je Dennis 6+ na lutriji za njega. Zbog nekoliko utakmica za mlade u 21.za koje niko nece biti zainteresovan za nekoliko meseci rizikuje 10+ godina u reprezetaciji.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 feb 2023, 15:10

Reci Denise da hoces da igras za Njemacku i tjt. Cuj privatne obaveze, iskrslo mu nesto mjesec unaprijed pa ne moze da pomjeri, sigurno mora nesto slikat kod doktora :rol:

Jesmo mi Bosnje jadne u svakom smislu da to nije normalno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.