Jasmin Mešanović
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,TaRgEt_,insider
- *[email protected]*
- Kontakt:
Re: Jasmin Mešanović
Živio Husara, i menađerska prćija, živjela, živjela Bosna!!!
Rođeni to je brat
Veležov to je sin
Pjeva mu sada armija cijela
Naprijed Hasić Šemsudin!
Veležov to je sin
Pjeva mu sada armija cijela
Naprijed Hasić Šemsudin!
- ASD
- Kontakt:
Pod broj jedan. On jeste spasio TTU. Ali na način da je TTU potpisao ugovore sa Rudnikom.
On ga jeste spasio. Ali gore u postu nisi nigdje vidio da ja hvalim taj potez, niti ću.
Zato što se vještački spasio i to su građani TK i poreski obveznici platili.
Moj gore post je morao biti o politici jer u dotičnog ti stanačkog kolege svaki korak je uvezan sa politikom i tom kriminalnom hobotnicom za koju si glasao na izborima.
On ga jeste spasio. Ali gore u postu nisi nigdje vidio da ja hvalim taj potez, niti ću.
Zato što se vještački spasio i to su građani TK i poreski obveznici platili.
Moj gore post je morao biti o politici jer u dotičnog ti stanačkog kolege svaki korak je uvezan sa politikom i tom kriminalnom hobotnicom za koju si glasao na izborima.
Ko je Sera i gdje je otisao?forgempp je napisao/la: ↑10 mar 2023, 00:21Pa za Seru je uzeo 25 hiljada KM kad je otisao iz Bosne Visoko. Menadzeri i po BiH zaradjuju nerealno.Amarinho je napisao/la: ↑09 mar 2023, 22:01Brate mora da se salis.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:41
Zivi od ugovora ovih igraca i raznoraznih sportskih i menadzerskih prevara, mada i izvan sporta ima prevera sigurno
Osim ova prva dva, ostali su na toj listi bukvalno amateri - ma da su im prva dva maltene amateri u svijetu menedzera.
Za Pirica i Mesanovica se uglavnom ne placa odsteta, ne kupuje ih niko. Hajmo realno sada, ekipa kao ova Kisvarda iz Madjarske ili Göztepe i razni Kukurzspori gdje vec igra Piric bog zna - sta oni placaju menedzeru kao "proviziju", bonus potpisa ili kako god zelis?
Ne placaju nista, sve i da - mislis da su to bog zna koje brojke? Pa nije Haaland. Mesanovic i Piric ne mijenaju ni klubove svako ljeto, od cega zivi Husaric ako 2-3 sezone ne predju? Sto se i desavalo. Sta mu je zarada? Jel oni iz Prve Lige?
Postoje mandati u svijetu menedzera, nije on odveo nikog u ozbiljnu sredinu.
Dakle opet, cime se bavi Husaric?
Nasi klubovi nemaju para za odstetu, uglavnom slobodni igraci dolaze - jer opet, nema se bijede marke za odstetu. I sad da plati neko Husaricu 25k KM za nekog is Bosne Visoko? I to he, ne klubu - vec "menedzeru" se platili 25k - dakle klub Bosna Visoko bi trebao po toj logici dobit vecu odstetu.
To kao da Bernardo Silva ode u PSG, Jorge Mendss dobije 50 miliona a City nista?
-
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 08:55Zamisli ovaj kloc mene optužuje za neko botovanje neke političke organizacije.
Hajmo redom, nije mi mrsko i ovo je zadnji put da ću ti odgovoriti na bilo šta.
Registrovan si od 2012. godine i imaš 23200 postova, što znači u prosjeku godišnje cca 2210 postova.
Od 2017. kad ti je tvoj Big Boss pokrenuo ideju o osnivanju nove političke organizacije, ti si krenuo sa orgijanjem i branjenjem njega na ovom forumu (ko misli da lažem, nek uđe u tvoje postove, bar 200x si branio Kuku i njegove podanike jer ti je predpostavljam sredio posao u Tuzli ovdje, a znamo da si iz Banovića i da živiš u Tuzli).
Nije teško ni ovu informaciju pronaći, dovoljan je upis četiri slova u tražilicu i sve se vidi. Kuko top biznismen, kuko spasio ovo spasio ono, pa da makar pokušaš sakriti...
Dakle, za period od 5 godina si napisao oko 11050 postova, u kojima si SDA spomenuo strašnih 901x (ovih 7 ostalih si spomenuo 2016.) i gle čuda, 2013. si ih branio jer je neko nešto ružno napisao za SDA na PDF-u Sarajeva.
Znači, svaki tvoj 11. post se odnosio na pominjanje neke političke organizacije na SPORTSKOM forumu. Ulaziš na svaki mogući PDF i gdje god ima iole šansa da se prikačiš na nešto ti spomeneš pomenutu političku organizaciju ili naravno braniš svog stranačkog bossa.
Druže, kad su zemljotresi bili ti si pominjao Erdogana i SDA a ne žrtve u Turskoj i Siriji, jel dotle ide ta bolest i stranačka ideologija?
A sad uživaj.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Husara je glavom i bradom najkvalitetniji reprezentativni menadjer na dunjaluku ... od hamelja pravi reprezentativce na traci ... plus je vazda modno uskladjen i frisko osisan ... da je italijan zvali bi ga Raiolin mali ...*[email protected]* je napisao/la: ↑10 mar 2023, 09:39Živio Husara, i menađerska prćija, živjela, živjela Bosna!!!

'Lažni patriotizam je glavni problem. U BiH dolazim već 20 godina i još nikad nisam upoznao nijednog političara nacionalistu ali sam upoznao mnogo korumpiranih političara koji glume nacionaliste kako bi skrenuli pažnju s korupcije' by Eric Larson
Hahahahahaha kakva sprdacina kruh ti yebem
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Novinarima tariguz
Koji je pacov od novinara ovo objavio? Ajde pizdune izadzi I reci ko te I koliko platio da objavis ovaj tekst sljamu ljudski.ok ako ti je zafalilo para pa si prihvatio, ne krivim te sli samo izadzi iz jazbine,nemoj biti kujica i reci istinu
S. Mlaćo
https://sportsport.ba/amp/article/446561
Yebo ga onaj debil Husara sto mu je dao pare da ovu glupost objavi
Ko da igra u Realu pa zacepio usta kriticarima

Ko da igra u Realu pa zacepio usta kriticarima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
Jeko ovaj.Otkud on na ovoj temi.Au vidi frajer dao go.Benzema je u depresiji.Ugrožen mu je opstanak u Realu.
Sportista koji ubjedljivo najviše liči na pacova.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
jucer sam dobio informaciju da je platio kafu kad je sjedio sa husarom, farukom i piricem..
Ti i tvoje pouzdane informacije.

Kad Jasmin udje i zabije za pobjedu i tako zabetonira sebi mjesto medju 23 dok je Fare tu...Mada za takvo što mu nije ni potreban pogodak vec Husara.
Benzemaaaaaaaaaa
naprijed rejal
- Centre forward
- Lokacija: 90 Bedford Street, Greenwich Village, New York City, NY
- Kontakt:
Da nema gospodje na slici, reklo bi se da je ista nastala tokom popodnevnog druženja na najtežem odjeljenju bivše neuropsihijatrijske bolnice "Kreka" u Tuzli.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Friedrich Ratzel
11-0-0 Rekordmeister
Friedrich Ratzel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.