Hocemo mi da budemo ozbiljna repkaManijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:48
Ovi vode kolo sto se tice bosnjaka i kriminala u fudbalu husarici i ostali su njihovi podbni pijuni

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hocemo mi da budemo ozbiljna repkaManijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:48
Ovi vode kolo sto se tice bosnjaka i kriminala u fudbalu husarici i ostali su njihovi podbni pijuni
Mafijas je on. Ovo mu je samo paravan. Provjerena informacija, ne zayebavam nikog
Ma nije mafijaš jer nema ni mozga ni utjecaja za tog ali sigurno bi to volio. Epiteti “šaner” , “kokošar” i “muljator” su prikladniji za njegElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 15:36Ako je on mafijas ja sam sam princ Harry.
Lik je tipična ona seljacka faca, dovoljno da ga vidiš i skontas da je mutav. Zna se sta je mafija, on moze najvise biti seljacki dziber koji se izzivljava nad zenama, starcima ili nekim klincima.
Kad naidje na pravog dasu onda je manji od makovog zrna.
Brate mora da se salis.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:41
Zivi od ugovora ovih igraca i raznoraznih sportskih i menadzerskih prevara, mada i izvan sporta ima prevera sigurno
Pa za Seru je uzeo 25 hiljada KM kad je otisao iz Bosne Visoko. Menadzeri i po BiH zaradjuju nerealno.Amarinho je napisao/la: ↑09 mar 2023, 22:01Brate mora da se salis.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:41
Zivi od ugovora ovih igraca i raznoraznih sportskih i menadzerskih prevara, mada i izvan sporta ima prevera sigurno
Osim ova prva dva, ostali su na toj listi bukvalno amateri - ma da su im prva dva maltene amateri u svijetu menedzera.
Za Pirica i Mesanovica se uglavnom ne placa odsteta, ne kupuje ih niko. Hajmo realno sada, ekipa kao ova Kisvarda iz Madjarske ili Göztepe i razni Kukurzspori gdje vec igra Piric bog zna - sta oni placaju menedzeru kao "proviziju", bonus potpisa ili kako god zelis?
Ne placaju nista, sve i da - mislis da su to bog zna koje brojke? Pa nije Haaland. Mesanovic i Piric ne mijenaju ni klubove svako ljeto, od cega zivi Husaric ako 2-3 sezone ne predju? Sto se i desavalo. Sta mu je zarada? Jel oni iz Prve Lige?
Postoje mandati u svijetu menedzera, nije on odveo nikog u ozbiljnu sredinu.
Dakle opet, cime se bavi Husaric?
Ti likovi menadžeri su samo takve ublehe,ponesu ih pare pa onda krene **** droga,kocka.forgempp je napisao/la: ↑10 mar 2023, 00:21Pa za Seru je uzeo 25 hiljada KM kad je otisao iz Bosne Visoko. Menadzeri i po BiH zaradjuju nerealno.Amarinho je napisao/la: ↑09 mar 2023, 22:01Brate mora da se salis.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 12:41
Osim ova prva dva, ostali su na toj listi bukvalno amateri - ma da su im prva dva maltene amateri u svijetu menedzera.
Za Pirica i Mesanovica se uglavnom ne placa odsteta, ne kupuje ih niko. Hajmo realno sada, ekipa kao ova Kisvarda iz Madjarske ili Göztepe i razni Kukurzspori gdje vec igra Piric bog zna - sta oni placaju menedzeru kao "proviziju", bonus potpisa ili kako god zelis?
Ne placaju nista, sve i da - mislis da su to bog zna koje brojke? Pa nije Haaland. Mesanovic i Piric ne mijenaju ni klubove svako ljeto, od cega zivi Husaric ako 2-3 sezone ne predju? Sto se i desavalo. Sta mu je zarada? Jel oni iz Prve Lige?
Postoje mandati u svijetu menedzera, nije on odveo nikog u ozbiljnu sredinu.
Dakle opet, cime se bavi Husaric?
Evo ti 2 odma friška, ne moram 1.Nađi 1 post gdje sam ga branio.
Druže, mene ne zanima za kog si glasao, a posebno me ne zanima gdje si bio za vrijeme izbora, nije poenta toga, poenta je da si naporan i da smaraš, da ti je svaki 10. post na SPORTSKOM forumu politika i političke organizacije, registruj se na klix forum i smaraj i dan i noć o strankama i politici, nemoj ovdje.Penaltiky je napisao/la:
Ne volim te Kuko zato što si puko. Jel ti žao Omazića s tvoje lijeve strane......
ASD je napisao/la:
U Omazicima jedno 20-30% stanovnistva cigani, svi su SDA, tu je Bego i dobio prednost, trebamo ih iskruzit i dati Zivinicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.