Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa dobro, nije na kostobranu samo BiH zastava, i švedska je 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Jednom kad sam razgovarao s njima, rečeno mi je da me gledaju od prošle godine ili nešto slično, ali da se do sada nisu čuli s njima. Bilo je zabavno čuti i rekli su mi što misle o meni kao igraču, gdje me žele igrati i čemu se raduju što će izaći iz mene.
Čuo sam da je trener bio vrlo naporan u zapošljavanju?
- Da, i čini mi se još ljepšim. Daje mi osjećaj sigurnosti da stvarno želi uložiti u mene, a ni oni nisu mali novac, to također nešto znači.
Istog dana kada je Armin Gigović završio za Rostov, predstavili su i Pontus Almqvist IFK Norrköpinga, a Dennis Hadžikadunić već je u timu.
- Osjećam se vrlo sigurno, Dennisa ne poznajem tako dobro, ali znam tko je to, upoznao sam Pontusa i razgovarali smo, tako da će se osjećati dobro.
Možda se Rusija prije nije smatrala privlačnom za odlazak, ali sada je u ligi mnogo Šveđana, je li to utjecalo na vaš izbor i vaš pogled na ligu?
- Da, ali najviše od svega razmišljao sam o tome što je najbolje za moj vlastiti razvoj. Još uvijek postoje ljudi koji podcjenjuju rusku ligu jer je ne gledate toliko kao druge lige, ali mislim da je tamo dobar nogomet. Bilo je lako reći da.
Kako je posao postao službeni, HIF je objavio da Gigović odmah odlazi u svoj novi klub, ali kako još uvijek čeka vizu, još nije otišao. Čim je jasno odlazi.
- U početku ću biti sam, jer i moji roditelji trebaju vizu za ulazak u zemlju, a treba im vremena da je dobiju. Dakle, od početka sam svoja i morat ću to naučiti. Tada će me naravno posjetiti moji roditelji i tako dalje i pomoći mi ako mi zatreba.
Zvuči kao velika promjena, nije samo da se selite u Rusiju, već ćete i prvi put u životu živjeti sami?
- Jeste, ali kad napravite sljedeći korak, morate biti spremni da to bude tako. Bit ću sto posto usredotočen čak i ako je to velika promjena, to je ono što se računa.
Što će se od vas tražiti za uspjeh u Rusiji?
- Trebat ću biti mentalno jak, a fizičko će vjerojatno biti i teže. No, trener je rekao da misli da se mogu brzo prilagoditi i ući u to. Iznad svega, moram imati pravi fokus i stav, dobro samopouzdanje naravno.
Čuo sam da je trener bio vrlo naporan u zapošljavanju?
- Da, i čini mi se još ljepšim. Daje mi osjećaj sigurnosti da stvarno želi uložiti u mene, a ni oni nisu mali novac, to također nešto znači.
Istog dana kada je Armin Gigović završio za Rostov, predstavili su i Pontus Almqvist IFK Norrköpinga, a Dennis Hadžikadunić već je u timu.
- Osjećam se vrlo sigurno, Dennisa ne poznajem tako dobro, ali znam tko je to, upoznao sam Pontusa i razgovarali smo, tako da će se osjećati dobro.
Možda se Rusija prije nije smatrala privlačnom za odlazak, ali sada je u ligi mnogo Šveđana, je li to utjecalo na vaš izbor i vaš pogled na ligu?
- Da, ali najviše od svega razmišljao sam o tome što je najbolje za moj vlastiti razvoj. Još uvijek postoje ljudi koji podcjenjuju rusku ligu jer je ne gledate toliko kao druge lige, ali mislim da je tamo dobar nogomet. Bilo je lako reći da.
Kako je posao postao službeni, HIF je objavio da Gigović odmah odlazi u svoj novi klub, ali kako još uvijek čeka vizu, još nije otišao. Čim je jasno odlazi.
- U početku ću biti sam, jer i moji roditelji trebaju vizu za ulazak u zemlju, a treba im vremena da je dobiju. Dakle, od početka sam svoja i morat ću to naučiti. Tada će me naravno posjetiti moji roditelji i tako dalje i pomoći mi ako mi zatreba.
Zvuči kao velika promjena, nije samo da se selite u Rusiju, već ćete i prvi put u životu živjeti sami?
- Jeste, ali kad napravite sljedeći korak, morate biti spremni da to bude tako. Bit ću sto posto usredotočen čak i ako je to velika promjena, to je ono što se računa.
Što će se od vas tražiti za uspjeh u Rusiji?
- Trebat ću biti mentalno jak, a fizičko će vjerojatno biti i teže. No, trener je rekao da misli da se mogu brzo prilagoditi i ući u to. Iznad svega, moram imati pravi fokus i stav, dobro samopouzdanje naravno.
Ako napravi Bosno-Hercegovacki pasoš onda ne treba vizu za Russiju 

Amar Catic ponovo u pocetnom sastavu Den Haaga. ADO igra protiv Vitessea.
-
- Kontakt:
Otac mislim da je zenicanin, mama mu je iz Tutina. Slave Bajram, otac voli popit. Mladji brat nastupo za u16 BiH. Eto tako nekako
ko prodje dril ruske lige, spreman je i za izazove Premiershipa.
ako se razvijao kako treba, fizicki ojaca i etablira(pa i kroz nasu repku) bice ponuda sa Otoka...i ostalih najjacih liga
cim se roditelji izmjeste, svedjani vise nemaju sta trazit....ako se odluci za nas.
ako se razvijao kako treba, fizicki ojaca i etablira(pa i kroz nasu repku) bice ponuda sa Otoka...i ostalih najjacih liga
cim se roditelji izmjeste, svedjani vise nemaju sta trazit....ako se odluci za nas.
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 18 okt 2020, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ali ova je prva odozgo, odnosno iznad ove druge.. he he

@igrajlopte 🐦
- Chapman1886
- Kontakt:
Mozda ovaj nije izrod. Ipak rodjak je u pitanju, nije bas ista familija
hahaha

@igrajlopte 🐦
Šunjić?Sindikat12 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:37
Otac mislim da je zenicanin, mama mu je iz Tutina. Slave Bajram, otac voli popit. Mladji brat nastupo za u16 BiH. Eto tako nekako

Rodjen u Zenici navodno zivio do 2002 godine u gradu.
Valjalo bi da ga neko kontaktira da vidimo da ga se racuna ili krizanje. Jel standardan barem u Birminghamu?
Danas Burekovic protiv Fenera.
Valjalo bi da ga neko kontaktira da vidimo da ga se racuna ili krizanje. Jel standardan barem u Birminghamu?
Danas Burekovic protiv Fenera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E jbg kakvu sansu fuli Catic sad. Saigrac majstorskim pasom izbacio odbranu i Catic sam na golmana ide ali njegov katastrofalni dribling upropasti stopostotnu priliku. Pobjeze me lopta i puca pravo u golmana.
Proslu je bio na klupi, ali inace jeste standardan za Birmingham. Navijaci ga dosta hvale, ono sto sam mogao da procitam, ali sta to znaci, stvarno ne znam. Ne vidim razlog sto se ne bi njemu dala prilika kad bi bio zainteresovan.
Ma rodjen u Zenici i zivio tu do 2002.
Vidim sada prosao sve selekcije Hrvatske tako da sumnjam da ima neke sanse da zaigra za BiH.
Al zato Burek danas Fener ce da izdominira.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Burek > Sudzuka 
Zuka odmah poceo utakmicu u klubu, a u reprezentaciji ga ocigledno nisu ni pomisljali uvesti u igru.

Zuka odmah poceo utakmicu u klubu, a u reprezentaciji ga ocigledno nisu ni pomisljali uvesti u igru.

Je li stari Gigovica za snaps ili rakiju, da procjenimo kolike su nam sanse. Ali stvarno, bazirano na nekoliko podataka moze se dosta ustanoviti kolike su sanse da igra za nas. Treba li bi razviti neku algoritmu za Misimovica, da se covjek bezveze ne trudi i obavlja vise razgovora, nego samo otvori aplikaciju, i vidi s kojim igracem imamo ozbiljne sanse 

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 okt 2020, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sunjic nije odrastao u Svabiji ili Skandinaviji i previse dobro poznaje jezik. Tako da mislim da nije dobra opcija za reprezentaciju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovaj justin biber isti sranjes. Zeli biti opazen na forumu ali niko ga neuzima za ozbiljno. Slicno kao sranjes neki dan sto probava s nekim statusima na instagramu dobiti paznju dijaspore ali nije nikome zanimljiv. Da nije biber stavio sliku ovdje nebi niko ni vidio. Eto koliko je bitan. Kad BHF rece nema sranjesu vise u repku to tako i bude. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prevljak klupa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.