Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Burnic jeste prevara , ja sam mislio skola Borusije skolovan igrac , pametan sa trkom.
Gledajuci ga u Dresdenu skontao sam da je samo skolovan , nema neku ni veliku nogometnu inteligenciju , ni trku , a i duel mu je los za veznog.
Mislim da mu je 2. Bundesliga plafon dok jos nadodje (sad je tu samo radi mladosti i potencijala) , ali nece biti veliki igrac...
Gledajuci ga u Dresdenu skontao sam da je samo skolovan , nema neku ni veliku nogometnu inteligenciju , ni trku , a i duel mu je los za veznog.
Mislim da mu je 2. Bundesliga plafon dok jos nadodje (sad je tu samo radi mladosti i potencijala) , ali nece biti veliki igrac...
Burnic i Nalic jedan kroz jedan
Sjecam se dok je bio tinejdzer, proba Milan, proba vamo, tamo.. Cak bio pozivan u nase omladinske selekcije, naravno odbio jer je hajp bio "veliki". Na kraju tu je gdje jeste.

@igrajlopte 🐦
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne vjerujem tetovažama i štucnama, najednostavnije i najbrže je bilo sa Dennisom kod kojeg nije bilo ničeg od tog.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ko je menadzer Gigovicu? Ko su mu roditelji? Odakle je porijeklom? Dosta nam ove sitnice mogu dati odgovor hoce li ili nece za nas igrati.
Seferovic glupson kao onaj panj iz anderlechta.
A gori je samo jos ovaj @Justin sto postavlja igraca koji nije reprezentativac BiH.
A gori je samo jos ovaj @Justin sto postavlja igraca koji nije reprezentativac BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
taman kontam igra dinamo i cudno da nakon dugo vremena nema nasih igraca, oni vrate hajrovica, na klupi danas:-)
Zasto glupson? Momak igra redovno na velikim takmicenjima.
Da igra za BiH sada bi bio u cetvrtom sesiru i vjerovatno rezerva klocu koji seta na terenu i misli tako do 40.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
U vezi tetovaze pricam. A nije mi jasno sto njega postavljas ovdje kad ocito nije reprezentativac BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da pokazem da ova zastava kod Gigovica nista ne znaci. Pa i Beqiri je imao nase zastave po drustvenim mrezama.Maestro je napisao/la: ↑17 okt 2020, 14:48U vezi tetovaze pricam. A nije mi jasno sto njega postavljas ovdje kad ocito nije reprezentativac BiH.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Naravno da nista ne znaci. Takvi primjera je dosta. Seferovic, onaj tupan iz Anderlechta itd.
Ali Gigovic i beQir mogu na ovu temu jer su ipak jos potencijalni. A ova druga dvojca nit potencijalni nit zaboravljeni...
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hotić iz penala za 2-1, protiv Genta.
U Slovačkoj Mustafić i Čeliković starteri, Čataković opet preselio na klupu
U Slovačkoj Mustafić i Čeliković starteri, Čataković opet preselio na klupu

Rodzak od Becira je danas na klupi kod Servette, ima tek 18 godina. Njegova pozicija je golman cuo sam od neki da ce biti jedan vrhunski golman! Zove se Edin Omeragic..
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
I Kulusevski nosi Makedoniju na kostobranima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Treba neki vjerodostojan portal kontaktirat Šunjića da cujemo sta sad misli o igranju za BiH i da otklonimo tu pricu jednom za svagda,a ne pusit fejknjuz clanke od kvazinovinara poput tog Sinana 

Meščini da je Sinan imo dobre informacije za Anela i Hadžiju?
Danilovic na klupi danas za Nacional protiv Brage. Djumic odigrao citavu utakmicu za Twente, 3-0 protiv Willem II.
Ima isto Dario Saric, 23 godine, vezni igrac Ascoli, standardan je. Igrao je isto za nase mlade selekcije.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.