Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da naravno da veliki klubovi imaju protekciju sudija tako je u svakom kutku ovog svijeta.
- tutankamon1905
- Kontakt:
I ja mislim da Sarajevo osvaja bez vecih problema, ali u prva dva kola velez ima jos laksi posao nego sarajevo. Nece se tu nista rijesit u prvim kolimaamypitar je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:06Sarajevo sa dvije domaće pobjede Krupa I Široki vrlo blizu titule.oldschool72 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:43raspored vam je fenomenalan po meni, definitivno ste u igri i da Sarajevo stignete i prestignete.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:07
Joj Zrinje i rasporeda..pa nek se upucaju svi osim bilbije i jakovljevica ako ne završe bar drugi
i još samo za protokol:
dabogda se okliznuli![]()
To se slazem 100%. Ali i ja i ti znamo da se tu ama bas nista nece promijeniti.Baader je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:10Ma ne mislim na ovu sezonu, nego uopšte, to godinama traje. Problem je što se kod nas zatvaraju oči kada se ovakve stvari drugom dešavaju, a kuknjava kad je obrnuto.Miljacka je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:53Ne znam na kojoj utakmici je, konkretno ove sezone bio ostecen protivnik Sarajeva osim Zrinjskog i onog crvenog kartona kad smo zijanili 0:1 i zbog toga mi je u neku ruku i drago sto nismo izjednacili. Nas je sudija npr. ostetio za cist pogodak protiv Radnika ove sezone. Diskutabilna je bila i situacija kod naseg gola u Tuzli kad smo dobili Slobodu 2:3, ali ne sjecam se da se neko iz Slobode zalio na tu odluku. Osim toga ne znam fakat, evo ti me napomeni ako mi je nesto promaklo.Baader je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:42Žaliti Željezničar jer su ih sudije oštetile stvarno nema smisla, isto kao ni mitomane i najveće falsifikatore svega, a ni Sarajevo.
Sudije su time ekipama donijele toliko protekcije, a drugima zla da ne može stotinu ovakvih utakmica ko danas oprati tu ljagu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bilbija je baš dobar sudija, sa najboljim osjećajem za igru. Peljto jeste bolje rangiram, ali je više alibi sudija, sudi i šta treba i šta ne treba, čini mi se iz straha.esprit24 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:01Danas je Musa silovao Zelju, a Bandic je ubio Radnika sjeckanjem igre. Usudit cu se reci da je ove godine sudjenje najgore u zadnjih sedam osam godina. Po meni je nas najbolji sudija Luka Bilbija i sa pravom nosi fiffa znacku. Gledajuci ovaj raspored usudjujem se reci da ce ovo biti luda zavrsnica i bit ce svega.
Generalno je veliki problem premekano suđenje, previše blagih faulova, sjeckanja igre, gledam neki dan Sloboda-Velež u osmoj minuti devet faulova. Čisto ludilo.
Kakav bolan raspored, sa svima moraju igrati. Prije ili kasnije, svejedno je.oldschool72 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:43raspored vam je fenomenalan po meni, definitivno ste u igri i da Sarajevo stignete i prestignete.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:07Joj Zrinje i rasporeda..pa nek se upucaju svi osim bilbije i jakovljevica ako ne završe bar drugi
i još samo za protokol:
dabogda se okliznuli![]()
Vidim mnogi se pitaju zašto nema Cmiljanića, kažu u poreznoj upravi da treba uplatiti porezna dugovanja da bi mogao registrirati igrača, obzirom da plaće nema od 11.mjeseca shodno tome nisu plaćeni ni doprinosi pa tako da potvrde nema 

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Dobar raspored bice guravo za evropu, brinu me ove seljacke ekipe tuzla i velez...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Reče neko iz pripizdine gdje se češće ukazuje Gospa nego fiskalni račun. I taj lik je registrovan, da si živ i zdrav.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Momak je registrovan, samo vi nemojte pricat o dugovanjima Bog sami zna kako dobijate licencu za igranje u PLBIH...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 mar 2021, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mene brinu ove mesarske ekipe koje iz očaja pokušavaju iskasapit protivničke igrače...Fighter1926 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:27Dobar raspored bice guravo za evropu, brinu me ove seljacke ekipe tuzla i velez...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Kockoglavi
- Kontakt:
FK Dogodine 1921
- Merakk1921
- Kontakt:
Fakat extra raspored za Želju, prva cetri kola 12 bodova, Sarajevu 6 i eto nas opet
Zna li neko vise o projektu travnjaka na Grbavici obzirom da se i u Tuzli priprema zamjena pa da se primjeni dobra praksa. Veceras je bas bio cool bez obzira na snijeg.
tuzlanska Sloboda
Šta kažu gladna djeca Afrike?
Pomozite Želji mi ćemo se nekako snaći...
Pomozite Želji mi ćemo se nekako snaći...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Misliš na pripizdinu koja za 12 mjeseci ostvari prihod u iznosu 1 800 000 000 KM fiskaliziranog prometa?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:29Reče neko iz pripizdine gdje se češće ukazuje Gospa nego fiskalni račun. I taj lik je registrovan, da si živ i zdrav.
U Sarajevukksiroki je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:44Misliš na pripizdinu koja za 12 mjeseci ostvari prihod u iznosu 1 800 000 000 KM fiskaliziranog prometa?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:29Reče neko iz pripizdine gdje se češće ukazuje Gospa nego fiskalni račun. I taj lik je registrovan, da si živ i zdrav.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.