Brat
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jedna je stvar što ne voliš Želju,ne volim ga ni ja ali da su pokradeni jesu brate..BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:30Sudija odlicno odradio posao, nije podlegao pritisku kriminalne familije osim
Ovo je zavrsilo medju krajnicima.f0rest1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:59Petrović nakon historijske pobjede na Grbavici: Nisam zadovoljan
Al ih Ponižava Slavko![]()
aha, tako je Radnik i jesenas pustio Borca u Bijeljinifeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:53E moj Vico jadan si kad si donio odluku da ti Radnik i Krupa moraju pustat..Kakvo ce siljenje bit posle da barem Radnik ostane u ligi. 18 bodova nije malo.
Kone se mislima okrecu prema 28. kolu sezone, a u ostalim tekmama sta se napravi napravi. Jos je taj jedino taj trofej pobjednika derbija ostao dostizan.U šestom kolu protiv pitara na Koševu. Je.bat ćemo im nanu, naninu.
Ja da spasim kone i skrenem temu ti me unisti u startu. Neke bolaaa, vidis da unistise ljude. Ovog Radnika sad samo Sloboda i Zeljo ne bi dobili..vlakanje je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:06aha, tako je Radnik i jesenas pustio Borca u Bijeljinifeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:53E moj Vico jadan si kad si donio odluku da ti Radnik i Krupa moraju pustat..Kakvo ce siljenje bit posle da barem Radnik ostane u ligi. 18 bodova nije malo.![]()
Amare tlačiteljuKad igraš protiv Sarajeva, bez obzira na pritisak, nemaš šta elaborirati, napneš se i zaboraviš na probleme.
Zasto ti dolazis ovdje i pises kad ste clanovi najnize lige na svijetu i kad nemate dodirnih tacaka sa ozbiljnim fudbalom u BiH??????redbull93 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:00Jedini krivac je amaw ovdje, mislim da je zeljinim navijacima sad zao sto ga onaj badel u zenici nije stigao
Al sve se vraca, sve se placa. Sjetimo se upravo te utakmice i sudijske kradje protiv Čelika. Tad ste likovali svi, a vidi kad vas poklopi kako to izgleda, zato budi normalan i iskren, pa kako god bilo.
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:11Amare tlačiteljuKad igraš protiv Sarajeva, bez obzira na pritisak, nemaš šta elaborirati, napneš se i zaboraviš na probleme.![]()
Jedina greška sudije je što nije dao Lendriću žuti karton za ovaj prekršaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.