odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ako je to.ona iz Zvornika isto ti je to brate sve. Patike sto su u SportVisionu u Sarajevu 139Km po RS-u budu po 80.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑29 mar 2020, 21:24Jel' radnja Extra sports dođe iz iste grupacije kao i Sport Vision? Jel' ko uzimao trenerke kod njih, zagledao sam nekakvu Nike, pa jel' vrijedi para, kakvi su inače sa tim stvarima (dosad samo patike uzimao kod njih)?
Ja sam patike i majice uzimao po tim radnjama Sport Reality,Djaksport,Juventa sport. Isti je dobavljac za sve njih i za napuhani Sport Vision.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- JarnoTrulli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Imam te skoro sve u Doboju, valja se provozat dok ovo prođe, pa vidjet stanje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 mar 2020, 08:34Ako je to.ona iz Zvornika isto ti je to brate sve. Patike sto su u SportVisionu u Sarajevu 139Km po RS-u budu po 80.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑29 mar 2020, 21:24Jel' radnja Extra sports dođe iz iste grupacije kao i Sport Vision? Jel' ko uzimao trenerke kod njih, zagledao sam nekakvu Nike, pa jel' vrijedi para, kakvi su inače sa tim stvarima (dosad samo patike uzimao kod njih)?
Ja sam patike i majice uzimao po tim radnjama Sport Reality,Djaksport,Juventa sport. Isti je dobavljac za sve njih i za napuhani Sport Vision.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dugo ruznije nisam vidio. Zar ima neko stariji od 13 godina da bi ovo nosio?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Tesnjak1991
- Kontakt:

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Lijepe su na nozi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Narucujete li sa interneta robu ovih dana ? Vidim na ASOS-u opasna snizenja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
jel buzz radnja ok orginal modeli tj. koliko moze biti org
fine su im cijene 

Je l' ovo TEE znaci za djecu/tinejdzere? Nudi mi neke majice snizene, ali 90% ovo pise. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
tee ti je slang za t shirt
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma jednom sam kiksao u vezi tih skracenica, pa da se ne desi opet. Hvala ti.
jel se moze narucivati iz BiH na ovoj stranici jel pouzdana isporukaJarnoTrulli je napisao/la: ↑30 mar 2020, 09:24Izvoli.![]()
https://www.sneakerdistrict.nl/sneakers ... lack-white

Ove ne mogu, koliko vidim nema broja a inace vidim moze se narucivati, 20€ je dostava i da, do 300 KM sveukupno nema dadzbina... Ima ovdje zanimljivog materijala 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A koje god nike sam izabrao kaze ne salju u BiH al ostale da ... nike sam siguran za broj za ostale nisam pa zato

- JarnoTrulli
Ne znam stvarno da li isporucuju u BiH. Znam samo da sigurno nije nikakva prevara, jer sam bio u radnji u Amsterdamu sredinom januara.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Beduin
- Kontakt:
Jesu skupi, ali imaju dosta modela koje ne mozes naci u drugim radnjama. A i kvalitet je dobar, barem za stvari koje sam ja kupovao kod njih.
I uzmi onu njihovu karticu za popuste, besplatna je, na svaki naredni kupljeni artikal dobijes popust. A tu karticu koristis i u Sport Vision i u jos par prodavnica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To da stvarno ima modelaBeduin je napisao/la: ↑08 apr 2020, 09:28Jesu skupi, ali imaju dosta modela koje ne mozes naci u drugim radnjama. A i kvalitet je dobar, barem za stvari koje sam ja kupovao kod njih.
I uzmi onu njihovu karticu za popuste, besplatna je, na svaki naredni kupljeni artikal dobijes popust. A tu karticu koristis i u Sport Vision i u jos par prodavnica.

Ako neko zna kakvih dobrih stranica za tene s vana EU vjerujem da je tu kvalitet ok ako moze da preporuci

Ja sam prije nepunu godinu uzeo Adidas Continental 80 kod njih i pukle su mi pri vrhovima, tj.odvojile se. Tada sam malo istrazivao, pa sam dosao do zakljucka da kod vecine online isporuka dolaze patike iz skladista gdje stoje duze vremena nego sto stoje u manjim skladistima zasebnih butika. Eh sad, fazon zbog cega je tebi pukao djon i meni vrhovi je to sto su stojale nesto duze, pa je popustilo ljepilo i dobili smo to sto smo dobili, puknute patike za kratko vrijeme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Apsolutno isti kvalitet kao i u INN sportu samo nabijena cijena radi imena firme. Mozda ste uzeli drugu klasu patika pa zbog tog su i pukle a preplatili ih 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.