Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imao sam jedan par prosle godine, brzo se izlizajuhammers je napisao/la:Ma uglavnom Adidas i Nike preferiram,mada je ovdje kod nas izbor sto se ovoga tice katastrofa,tako da kad god idem u Njemacku pravac u Shoping![]()
Cudo ti sebi nisi zbavio sta tamo u Skandinaviji tipa ovog![]()
lacostine patike su najskuplje, strava skupeMinistaR je napisao/la:
Ja sam svoje našao u jednoj radnji u Sarajevu, tamo u centru. Oko 300 KM koštale, mislim jeste malo skupo, ali ovi nekakvi modeli Puma, Ferrari itd... su skoro ista cijena, a meni daleko lošije i kvalitete i izgleda.HuX je napisao/la:lacostine patike su najskuplje, strava skupeMinistaR je napisao/la:
nisu mi nesto bas posebno odgovarale hehe, vise cijenim adidashammers je napisao/la:Znaci da ih ne kupujem to mi je trebala biti sljedeca meta
MinistaR je napisao/la:Ja zaostajem za furkom, još nosim onaj karirani Burrbery, mada imam jedan FP crni, ali u zadnje vrijeme ih rijetko nosam.
iako su one patike zakon, nebih uzeo nista od stone islanda sto se tice odjece, to je vec isfurano do bola, svaki put kad izadjem u grad vidim barem dvojicu-trojicu s stone island kolekcijomhammers je napisao/la:Ma znam da su preskupe ali jbg ne bi mi bilo zao dati,ovdje u BIH npr das za patike minimala oko 120 km bolje mi namirit jos pa barem uzeti patike da valjaju..
Sto se tice kacketa nikad nisam bio ljubimac istih,samo Duxa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.