čitači odrađeni, grijači mogu u maju čim se završi prvenstvo ia fore do sredine jula tri mjeseca, i modernizovati prostor za novinare ne bi trebao biti veliki belaj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit ce to dobro aBd i zavrsit ce sve ako budemo igrali 3 pretkolo..
Rekli su da su nasli nacin za te prostorije za novinare,takodjer je i fan shop spreman i samo se jos odjeca mora ubaciti
Mislim da kad sve zavrse(citace karti,travu novu sa grijacima,prostorije za novinare)uredjivati tribine,a onda ako Bog da,da skinu onu atletsku stazu
A vjerujem da ce se to desiti,a sve ostalo ce se desiti,ali pitanje je kada..
Steta sto je Butmir najvjerovatnije nemoguca misija jer stvarno sam mislio da bi moglo biti nesto
Rekli su da su nasli nacin za te prostorije za novinare,takodjer je i fan shop spreman i samo se jos odjeca mora ubaciti

Mislim da kad sve zavrse(citace karti,travu novu sa grijacima,prostorije za novinare)uredjivati tribine,a onda ako Bog da,da skinu onu atletsku stazu

A vjerujem da ce se to desiti,a sve ostalo ce se desiti,ali pitanje je kada..
Steta sto je Butmir najvjerovatnije nemoguca misija jer stvarno sam mislio da bi moglo biti nesto
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hajd, nesto se krenulo raditi oko stadiona, strah me samo za teren da ne izvisimo kao prosli put. Dok ne bude gotovo sve, nikome ne vjerujem. Ni za ove citace dok god posljednji ne postave.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Rahman nek odigra prvih 45 min u subotu, dobije karton pa da vidimo Zinedina drugo poluvrijeme
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja sam mišljenja ako Bog da - do izbora će se riješiti i teren. Nadam se, iskreno...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jeko ovo kako ih po čelenci kontaš

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zumiraj ih zumro rodeDenchi je napisao/la: ↑05 mar 2020, 19:47Jeko ovo kako ih po čelenci kontaš![]()

Na SK1 Baho vodi intervju sa bivšim trenerom 

Dobro je sto Isakovic nece igrati u subotu... Manje jedan problem....
Bgm zna i ovaj hinjavac Vlado sta radi, neki dan hvali Borac kaze oni najjaci, favoriti protiv nas... I evo nije djaba hvalio, uvali se lik.
Džaba niš ne vidim ko je?TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 mar 2020, 19:56Zumiraj ih zumro rode![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahah neko je ovdje pisao za vladu, win win situacija, ako pogodi kako je borac sila onda je znalac, ako omasi eto mu prilike za poso 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Dobro pa je on dosao 
Na slici su Husref Musemić i Runda Indijanac menadžer nema više dovodženja indijanci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Jbt samo Osim ostao trener od pocetka sezone, svi ostali mjenjali trenere . Da li ce to biti prednost za zeljeznicar 

Naravno, imaju velike sanse da izbore evropu i ove godine. Medjutim da li ce izboriti licencu pitanje jebordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2020, 22:02Jbt samo Osim ostao trener od pocetka sezone, svi ostali mjenjali trenere . Da li ce to biti prednost za zeljeznicar![]()
NEMA NAZAD
Koji igraci imaju 2 zuta kartona?Treba to ocistit sad da ne izvise za derbi.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Vremenska prognoza za subotu:
- Orangina85
- Kontakt:
aBd kad balja uzme 3 boda na sadaka-areni u nedjelju, odosmo mi na +6 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.