FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Subota 7.03.2020
SVI NA KOSEVO !!!
Ponoviti ako Bog da posjetu od prosli put plus milja,dvije jos na to !
Sarajevo nas treba !
SVI NA KOSEVO !!!
Ponoviti ako Bog da posjetu od prosli put plus milja,dvije jos na to !
Sarajevo nas treba !
- robertkosar
- Kontakt:
Po meni Vinko ce vrlo rano rijesit prvenstvobordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2020, 10:48Po meni borba za titulu mi, zeljeznicar, zrinjski. Mi imamo prednost 3-5 bodova i kup ne igramo tako da smo u blagoj prednosti. Al još 12 kola, 36 bodova u igri ni blizu kraja nije. Za nas je ohrabrenje sto su igraci mirni u glavi sto je najbitnije mislio sam da ce biti nervoze zbog pritiska i svi desavanja al Vinko je to za sad dobro odradio.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sa teme komšinica
Opravdanja se unaprijed traže
lik3 je napisao/la:To je pitarski ker, on i dragan petrovic. Penal i crveni na kosevu evo ruka u vatru.lik2 je napisao/la:Sabrija je opasan, treba ga se cuvati jer biti kontra nas.lik1 je napisao/la: Topalovic sudi u nedjelju
Ima igraca gurbeta javno pricaju kako im na kosevu odredjene sudije nece pokazati drugi zuti po cijenu zivota.
Opravdanja se unaprijed traže

-
- Kontakt:
Do kada mislite spominjati Husrefa , kao bivseg trenera ? Do kada cemo citati Usref , Kesoljub i sl. ? Koga provocirate , navijace istog kluba i drugove sa kojim ste bili u BL ? Istina i cinjenice se znaju . Kesoljub u drzavi gdje nas je 98 ,9% kesoljuba,pa i na dunjaluku . Husref je bivsi , Uprava je sadasna .
Husref je bio uspjesan igrac ovog kluba , legenda igracka nece nikad biti .Mozda ne bi ni bio povezan sa FKS , da nije brat legende Vahidina . Husref ,kao trener ce biti upisan u istoriju kluba . Mozemo osvojit 100 DK , ali prvi koji je osvojio je Husref Musemic . Licno ga nisam cijenio kao trenera , ali je cinjenica da su Akademci igrali po 400 min. na pojedinim utakmicama . Jesam bio za smjenu Husrefa i podrzat cu Marinovica dok klub igra uspjesno . Doslo do zasicenja , losa atmosfera u svlacionici i lose(grozno) odigrani mecevi sa FKZ .Do danas i Uprava radi dobar posao , ne smatram opravdanim ono "Uprava napolje" . Mozda ima razloga koje ne znam , ne smatram da to treba skandirati radi smjene Husrefa , na bilo koji nacin . Mnoge Uprave su neko vrijeme bile dobre , pa pale zbog korupcije. Ova je Uprava mozda uz onu pok. S.Vujevica i najbolja . Do kada ce biti uspjesna ? Dozovite se vise svi , radi Kluba, radi radosti Titule , radi dusmana BiH i na kraju komsija .
Znam da ni jedni ni drugi necete podrzati ovako razmisljanje , ali sam uvjeren da ce bar neko od 50-tak likova koji pisemo ovdje shvatiti . Pozz.
Husref je bio uspjesan igrac ovog kluba , legenda igracka nece nikad biti .Mozda ne bi ni bio povezan sa FKS , da nije brat legende Vahidina . Husref ,kao trener ce biti upisan u istoriju kluba . Mozemo osvojit 100 DK , ali prvi koji je osvojio je Husref Musemic . Licno ga nisam cijenio kao trenera , ali je cinjenica da su Akademci igrali po 400 min. na pojedinim utakmicama . Jesam bio za smjenu Husrefa i podrzat cu Marinovica dok klub igra uspjesno . Doslo do zasicenja , losa atmosfera u svlacionici i lose(grozno) odigrani mecevi sa FKZ .Do danas i Uprava radi dobar posao , ne smatram opravdanim ono "Uprava napolje" . Mozda ima razloga koje ne znam , ne smatram da to treba skandirati radi smjene Husrefa , na bilo koji nacin . Mnoge Uprave su neko vrijeme bile dobre , pa pale zbog korupcije. Ova je Uprava mozda uz onu pok. S.Vujevica i najbolja . Do kada ce biti uspjesna ? Dozovite se vise svi , radi Kluba, radi radosti Titule , radi dusmana BiH i na kraju komsija .
Znam da ni jedni ni drugi necete podrzati ovako razmisljanje , ali sam uvjeren da ce bar neko od 50-tak likova koji pisemo ovdje shvatiti . Pozz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2020, 10:48Po meni borba za titulu mi, zeljeznicar, zrinjski. Mi imamo prednost 3-5 bodova i kup ne igramo tako da smo u blagoj prednosti. Al još 12 kola, 36 bodova u igri ni blizu kraja nije. Za nas je ohrabrenje sto su igraci mirni u glavi sto je najbitnije mislio sam da ce biti nervoze zbog pritiska i svi desavanja al Vinko je to za sad dobro odradio.[/color]
BRAVO MOMAK .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- RajaBa1983
- Kontakt:
yebo majku sve naš sudijealacious je napisao/la: ↑05 mar 2020, 13:31Sa teme komšinica
lik3 je napisao/la:To je pitarski ker, on i dragan petrovic. Penal i crveni na kosevu evo ruka u vatru.lik2 je napisao/la:
Sabrija je opasan, treba ga se cuvati jer biti kontra nas.
Ima igraca gurbeta javno pricaju kako im na kosevu odredjene sudije nece pokazati drugi zuti po cijenu zivota.
Opravdanja se unaprijed traže![]()

ne treba nam crveni moze penal jedan
dragan petrovic jedan je od nas

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Odlučili smo se na najmodernije čitače karata koji su na nivou onih koji se koriste na najboljim evropskim stadiona. Ovo je bio uslov UEFA-e kako bi se moglo tačno prikazati koliko ljudi je na stadionu i mislim da je ovo maksimum koji je stadion Koševo moglo dobiti", istakao je Muhamed Agić.
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" će biti postavljeno 27 čitača, a rok za završetak radova je dva mjeseca. Nakon što čitači karata budu postavljeni i funkcionalni, navijači Sarajeva će preko interneta moći kupiti kartu i rezervisati bilo koje slobodno sjedeće mjesto.
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" će biti postavljeno 27 čitača, a rok za završetak radova je dva mjeseca. Nakon što čitači karata budu postavljeni i funkcionalni, navijači Sarajeva će preko interneta moći kupiti kartu i rezervisati bilo koje slobodno sjedeće mjesto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Modernizovanje prostora za novinare ako se ne varam.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pive zaštekali iza sebe.

Rezervacija karte na Koševu korisna k'o spasioc u olimpijskom plivačkom timu.
Čuj rezervisat kartu. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pitat ću te ja kad nam bude gostovao Real M.

U subotu kiša. Standardno.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U subotu na Kosevu: Kovacevic, Dupovac, Pidro, Salcin, Kurdic, Sabanovic, Djokanovic, Handzic....
Sa druge strane Hadzic, Sadiku, Veladzic....
I haj ti tu ostani normalan
Sa druge strane Hadzic, Sadiku, Veladzic....
I haj ti tu ostani normalan

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko je to?Ne vidim fino,stigle me godine

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.