English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Lik ubacio Jesusa da igra desnog beka
Trossard najbolji stoper Chelsea večeras.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Treci na tabeli na ovoj pauzi lijepo nije lose 

- JayCatwright
- Kontakt:
Jbg izgleda da se opet nije igralo Arsenalu.
Uradi pasteta salto

Jos jednom sudije namjestili rezultat

Jos jednom sudije namjestili rezultat
Egal dvije izjednacene ekipe
obje ekipe borba za top 4
obje ekipe borba za top 4
Jest ih posložio Tony Pulis. Uspio je napraviti da Arsenal izgleda lošije nego iz zadnje Wengerove sezone. Sa potrošenom milijardom. 

- feniksptica
- Kontakt:
Malo nas pokralo samo i odmah se osjeti na rezultatu.
Neobjašnjiv pad ..ista ekipa sve isto manje vise. Svi al bas svi i ovdje na forumu su očekivali da ce ove sezone jos više grist...oni pali...
Neobjašnjiv pad ..ista ekipa sve isto manje vise. Svi al bas svi i ovdje na forumu su očekivali da ce ove sezone jos više grist...oni pali...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
To vi u svojim glavama zacrtali i precijenili svakog igrača u ekipi koji bukvalno ništa u svojim karijerama još nisu osvojili
Previse minuta prethodnih sezona, povrede, nedostatak prave 9ke a i mislim da ovo sa stoperima na bekovima + 2-3 zadnja vezna na terenu ne pomaze ofanzivno.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:29Malo nas pokralo samo i odmah se osjeti na rezultatu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Artetanyahu out
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Palmer zadnje dvije užas. Miljama daleko i dalje od najboljeg igrača lige Salaha
Izgleda da su topnici postali svjesni situacije.
Definitivno neočekivano, bar po meni. Ja sam mislio da će Arsenal osvojit ove sezone, a trenutno je situacija takva da bi se do Nove God mogli oprostit od borbe za titulu. Ne mora značit, ali kao da ide prema tome.
Da li će Grk u Tottenhamu dobiti otkaz?
Ili će prije Lopetegui letiti?

Definitivno neočekivano, bar po meni. Ja sam mislio da će Arsenal osvojit ove sezone, a trenutno je situacija takva da bi se do Nove God mogli oprostit od borbe za titulu. Ne mora značit, ali kao da ide prema tome.
Ne može Palmer biti superstar sa onom njuškom. Kao ni Foden. U kakvoj je formi onaj mlatimudan iz Cityja? On je barem faca, ali mi sumnjiv da nije ljubitelj čajnih kolutićaJayCatwright je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:40Palmer zadnje dvije užas. Miljama daleko i dalje od najboljeg igrača lige Salaha

Übrigens, idete li po Omara?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Više je sam Havertz osvojio nego Salah,Van dijk,Alisson,Jota,Diaz,Robertson,Konate itd itd u trenu kad su dosli u liverpool.JayCatwright je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:31To vi u svojim glavama zacrtali i precijenili svakog igrača u ekipi koji bukvalno ništa u svojim karijerama još nisu osvojili
glupa priča
Dobit ce otkaz taman prije tekme sa celsiem. Znaci jos 2 3 kola i hopZaniolo2 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:51Izgleda da su topnici postali svjesni situacije.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Čini mi se da idemo i da nam je to zamjena za Salaha na ljetoarmando je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:53Übrigens, idete li po Omara?JayCatwright je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:40Palmer zadnje dvije užas. Miljama daleko i dalje od najboljeg igrača lige Salaha
Sta kaze Karfiol jel pokraden Arsenal?
E jesi nam reko nema šta.Rosicky je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:57
Više je sam Havertz osvojio nego Salah,Van dijk,Alisson,Jota,Diaz,Robertson,Konate itd itd u trenu kad su dosli u liverpool.JayCatwright je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:31To vi u svojim glavama zacrtali i precijenili svakog igrača u ekipi koji bukvalno ništa u svojim karijerama još nisu osvojili
glupa priča

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.