killafrommanilla je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:28
nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:17
Fudbalski klub Zeljeznicar je izmislio valjanje, niko drugi u nasoj ligi to ne prakticira, rijetkost. Sa bekom Sloge se nije niko htio obracunati zbog odugovlacenja nego zbog drugih postupaka. Ni prvi ni zadnji koji je odugovlacio na Grbavici, a samo je on "napadnut", iako ono nije vidjelo napada.
Od 9:20, tu se mozes uvjeriti u ispucavanja Muftica, i pod pritiskom i bez, ima i protiv tvog kluba, mozda si zaboravio. Sto se dice danasnjih malih greskica, vjerovatno zbog toga jer je bilo hladno a nije imao nikako posla. Mora poraditi na tome da bolje ostane zagrijan u utakmicam kad protivnik dva puta udje u nas sesnesterac a vani hladno.
Ma kakvi, bolji je Ribic, imao je dva uspjesna driblinga, vise od svakog vaseg veznog, tako da je odlican. Gurnite na veznog, mozda vam pomogne da se malo udaljite od zone ispadanja.
Mislim, danas kod auta faul Karamarka, bukvalno kompletna tribina skače na čist prekršaj, ali kompletna

Nešto što se viđalo isključivo na Tušnju iskreno, a prvi redovi su namjenski u prvom redu da pljuju na svakom stadionu, daleko od toga

A koji su drugi postupci što se uletilo, da javimo i ovim novinarima
Domaći su bili nezadovoljni zadržavanjem igre igača Sloge zbog čega je prvo zaiskrilo među igračima dva tima.
No, potom je jednog igrača Sloge neko od navijača domaćih gađao plastičnom bocom nakon čega je počeo haos.
A jel hladno bilo, i još i youtube mjerilo, aha aha, kontam tu se ne postavljaju samo dobre stvari jel tako to funkcioniše

Pa imao je on i danas dobrih poteza nogom, ali je imao i katastrofalnih. Pusti dječije podjebavanje, nije valjda da tako ozbiljnog forumaša koji mi ozbiljno odgovori svaki put kako bi me pokušao argumentovano spustiti natjeram da krene s ovakvom pričom

Nego možeš napisati u čemu je bolji od recimo Ribića s 4 utakmice u PL, al bez tih jeftinih fora, molit ću. U igri nogom nije, to smo vidjeli danas
Ma skacu svugdje, samo obrati paznju. Pogotovo u utakmicama gdje vodis 1 razlike a kraj je blizu. Na svim stadionima gdje ima publike to ce se desiti. Meni to nije ni lose, bar se po tome vidi da je nekome stalo, samo bez seljackih ispada kao sto su gađanja, ulazak, neka pogrdna skandiranja i slicno.
Lijevi bek sloge je par puta kad bi mu djecak bacio loptu, uzeo loptu pa je vratio, i pored toga je provocirao, nije opravdanje za ono al nije bilo samo odugovlacenje. To znam iz prica, nisam vidio sve jer nisam na istoku a sa ostalih tribina se tesko svaki detalj moze vidjeti. Isto tako i novinari, vecina novinara je na zapadu pa ni oni ne mogu sve vidjeti, vidis da i ovaj novinar kojeg si citirao nije ni bio siguran koji je igrac Sloge u pitanju.
Za yt se slazem, al tesko je pamtiti situcije gdje golman dobro odigra nogom, pa ostane samo yt.
Ne mozes na osnovu jedne utakmice reci jel bolji u necemu ili ne, al nije ni bitno. Muftic je vec dokazan PL golman dok Ribic tek treba doci do toga, na pocetku je. Kad Ribic donese onoliko bodova Velezu, koliko je Muftic nama, tad cu ih moci usporediti. Vrlo bitno kod golmana je kako ce reagovati kad pogrijesi prvi put jer su te greske najgore, Mufta je bas lose krenuo u dresu Zelje, imao je dosta kikseva a evo danas je nezamjenjiv i sveo je greske na minimum. Na pocetku ga je raja pljuvala, i na stadionu i po forumima i mrezama, a uspio je skroz izdici se iz toga. Vidjecemo Ribica kako ce se snaci, al da ima potencijala, ima. Sretno i njemu i vama.
Ne znam sto vise uopste dajete priliku Mehremicu, ovo danas sto sam vidio od njega, cak mi vas je i bilo malo zao. Nevjerovatno da neko moze biti i toliko nekvalitetan i bez trunke zelje, oboje u istom momentu.