Nisam ni mislio da je glavni kriv, vec oni debili u VAR sobi.
Godrina drug, pa bilo je i u prenosu. Na poluvremenu se izvinjavao Flicku. Ko biva "sta ja tu mogu"

Nisam ni mislio da je glavni kriv, vec oni debili u VAR sobi.
Nisu ni zasluzili.Rodju je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:07Ovo je namjerna elementarna povreda pravila o ofsajdu. Krađa i namještaljka pred milionima gledatelja kao svjedocima. Nevjerovatno. Krivično djelo prevare. Uključena i kompjuterska grafika u kriminal.
Neregularna utakmica nakon izmišljenog nedozvoljenog položaja. Krivotvorenje, falsificiranje, varanje, kako nazvati pravim imenom lopovluk, koji se ponavlja iz godine u godinu. Nije mi jasno zašto su izašli na teren u drugom poluvremenu?
Sad će neko reći nisu ni zaslužili. Nevjerovatno koliko smo postali neosjetljivi na prevaru, lopovluk i nepravdu.
Sve nam se može "prodati".
+1L-Train je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:15Nisu ni zasluzili.Rodju je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:07Ovo je namjerna elementarna povreda pravila o ofsajdu. Krađa i namještaljka pred milionima gledatelja kao svjedocima. Nevjerovatno. Krivično djelo prevare. Uključena i kompjuterska grafika u kriminal.
Neregularna utakmica nakon izmišljenog nedozvoljenog položaja. Krivotvorenje, falsificiranje, varanje, kako nazvati pravim imenom lopovluk, koji se ponavlja iz godine u godinu. Nije mi jasno zašto su izašli na teren u drugom poluvremenu?
Sad će neko reći nisu ni zaslužili. Nevjerovatno koliko smo postali neosjetljivi na prevaru, lopovluk i nepravdu.
Nisam mislio da ćeš ti biti prvi klen na trešnji.L-Train je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:15Nisu ni zasluzili.Rodju je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:07Ovo je namjerna elementarna povreda pravila o ofsajdu. Krađa i namještaljka pred milionima gledatelja kao svjedocima. Nevjerovatno. Krivično djelo prevare. Uključena i kompjuterska grafika u kriminal.
A vidim nisi i jedini.Rodju je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:21Nisam mislio da ćeš ti biti prvi klen na trešnji.L-Train je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:15Nisu ni zasluzili.Rodju je napisao/la: ↑11 nov 2024, 00:07Ovo je namjerna elementarna povreda pravila o ofsajdu. Krađa i namještaljka pred milionima gledatelja kao svjedocima. Nevjerovatno. Krivično djelo prevare. Uključena i kompjuterska grafika u kriminal.
Nije. Liverpoolu je ponište čist gol, jer se desila greška u komunikaciji. Ovi iz VAR sobe su mislili da je sudija priznao gol, pa potvrdili odluku sudije.
Pa eto, ne znam sta ti tu nije jasno. Jos bolji prikaz da je vrh stopala Lewandowskog ispred. Osim ako noge branica Sociedada stoje ko sestar, a jasno se na slici vidi da ne stoje, nego je stopalo igraca Sociedada na stopalu Lewandowskog u tom trenutku. Ovo samo coravi likovi ne vide.
Pa dobro realno sta on moze ako je var donio odluku. Al mi zanimljivo cuj isao njima i kao izvinjavao se.
Tesku dijagnozu ima Evandercic, ne treba mu se smijati. Moguce da je lijekove sinoc preskocio. Ne osvrci se na klauna.
Ljudino lijeva slika je trenutak u kojem se posmatra.... Desna je fotosop koji je prikazan 4 minute nakon što je ponisten cist gol. I ako poluautomatski radi po automatizmu, zašto je kasnio skoro 5 minuta? Bez ove tehnologije jasno uocljivo da nema zaleđa. VAR soba sve izrezirala. Čak glavni arbitar govori da je gol čist ali da nije do njega.
Goretzka, nahebem ti se retardirane i dosadne familije. Opet cemo ovako, kad dodhes sa novim profilom.Gisada je napisao/la: ↑11 nov 2024, 06:46Tesku dijagnozu ima Evandercic, ne treba mu se smijati. Moguce da je lijekove sinoc preskocio. Ne osvrci se na klauna.
Nego, pocinje li pad Barce? Jasno je da su se previse uzdigli nakon par bitnih pobjeda. Ovo kmecanje i kukanje na temi ne treba komentarisati. Trazi se opasno alibi za poraz, a ljudi ih satrali. Cini se da Katalonci ipak nisu jaki kao sto misle.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.