Noke995 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 10:57
Pendulum je napisao/la: ↑11 nov 2024, 10:50
Noke995 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 10:35
Nije jedino ako ne znaš pravila.
Izvini brate
Eto onda 10 hiljada ljudi (što na stadionu, što ispred TV ekrana, što novinara, fudbalskih radnika itd) ne zna pravila, samo ti znaš.
Naš igrač dira loptu,jasno se vidi da je igrač na drugoj stativi u offside-u,da nema njega igrač sloge ne bi reagovao kako jest,dakle utico je na igru.
Ako smo oštećeni u 12-13 situacija ove sezone i to s namjerom zaklani,treba onda reći i kad smo mi oštetili nekog,isto tako mislim da ovo nisu ni gledali nego samo Jel prešla gol liniju ili nije.Pogurani nismo namjerno sigurno,samo neznanje.
Govori istinu brate uvijek makar i ne išla u tvoju korist,moj savjet za život općenito.
A ove trollere s grbavice neću komentarisat,njima je laž u krvi.
Znas sto sam te citirao. Kad neki navijac Sarajeva napise,nesto tipa ovo nama sa Grbavice je laz u krvi. Ovakve stvari,kao i da neko napise za vas isto,mogu samo pisati maloumnici. Ljuti se koliko hoces zaboli me ku.rac,nije mi namjera uopste pisati ko je kad i koliko upravu. Vjerovatno si i ti mislio na pojedince.
Ja mogu za glupana reci da mu je laz u krvi,mogu za nerealno navijacki nastrojenog covjeka,ali hajmo se izdici malo i pisati realno,ne mogu generalizovati stvari,i praviti mitove,koji meninodgovaraju jer npr ne volim Sarajevo ili neki klub.
Evo ispisete tone stranica i slika je li ili nije ofside i je li presla liniju.
Sta cu se ja raspravljati sa onim idiotom Djipketom ili nekom slicnom njemu. Njemu nije dovoljno ni kad ga njegov navijac ismijava,pa kako da ocekujemk da shvati koliko je glup.
Boli me ku rac jel ili nije nesto bilo na tekmi Sarajeva,da li ste ostetili nekoga. Toga je bilo i bice,nekada ce to biti teako prihvatiti i srace se vazda. Znas sta je bitno za vas.
Da to Sarajevo igra jako drobro i da niste ovako ozbiljno izgledali ni kad ste titule osvajali. Znas kad navijac drugog tima protiv vas jako rijetko ima nadu da cete kiksati.
To je bitno za vas.
Treba da citamo maloumne postove slika linije i lopte koja je presla. Pa je bo vas onaj koji vas je ucio logici.
Ne znam mozda je stvatno presla cijelim obimom,ali kako sad,tako i oduvijek ,kad senovakve stvari diskutuju,velika vecina postavi sliku iz ugla i uslika je kad se lopta odigne od zemlje i na slici ona cijelim obimom vani. To sto ona iz tog ugla u tom momentu iz fronta izgleda kao iza linije,ako je zarotiras sa strane ne mora znaciti da je presla. Ako lopta,na liniji izadje van terena,dodirnim dijelom ,ne znaci da je izasla cijelim obimom,jer je okrugla,jeb em vam sela iz koji ste nikli. Ne psujem tebi licno,nego kazem,sta mi citamo po 20 stranica,da bi neki glavni filozofi onda dosli i pravili teorije o mitomanima,sugama i ostalom.
Je bem ti Bakire familiju kakvim umovima ste dozvolili da grade teorije i da misle.
Nadovezao sam se na tvoju jednu recenicu,ali u suatini zelim.citirati 10 stranica sranja koja se ispisu.