Premijer liga BiH - aktuelno

Argentina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Argentina » 11 nov 2024, 11:24

Platonova je napisao/la:
11 nov 2024, 11:19
ErosViverosViv je napisao/la:
11 nov 2024, 11:03
Platonova je napisao/la:
11 nov 2024, 08:48

Ajde Bogu fala da postoji bar neko ko shvata o čemu tupimo već godinama....Sarajevski klubovi imaju medije u svojim rukama i vješto se izbjegava svaki vid komentarisanja suđenja kada su pomenuti klubovi u pitanju...Spinovanje kreće sa sudijskim zviždukom utakmice kada igraju Sarajevski klubovi, to već i ptica na grani zna, jer je to praksa više od cijele decenije ;) Pored toga ogromna brigada botova, sabotira i one koji na običnom članku koji izvještava o rezultatu utakmice pokušaju da uvide na očigledne stvari, da bi krajnja instanca bili razni podcasti gdje se naravno sudije linčuju jer su neznalice....sve u svemu stara priča novi akteri, grad slučaj što se tiče kriminala u svakoj pori društva, grad domaćih izdajnika, prodanih duša i licemjera...pozz
Prije upustanja u diskusiju s tobom imam dva pitanja, pa ako odgovoris vidjet cu vrijedi li trositi vrijeme na tebe.

Da li priznajes genocid u Srebrenici
Da li priznajes najveci fudbalski kriminal iz platonove kakvog planeta nije vidjela u 4 godine

Unaprijed zahvalan
Pričamo o sportu tako da ti na prvo pitanje neću dati odgovor !
Na drugo pitanje je odgovor da je to prenapuhana priča, i da su mediji napravili dirižabl od toga...Evo ti ova sezona kao primjer, ustaljena priča se nastavlja iako nema potrebe nikakve za tim...Evo reci mi utakmicu ove sezone gdje trener nije čestitao ekipi Borca na zasluženoj pobjedi....Dok priznajem bilo je utakmica u prošlim sezonama gdje treneri nisu ni htijeli pred kamere ili su napravili šegu od izjave....Ali i to je već sve viđeno i prije Borca, tako da ostajem pri mišljenju da je ovo pre pre pre napuhano od strane medija, koji su sve osim objektivni ! Danas će biti polemika oko faula nekog na centru i to će mediji da isprate i napišu u textu pet puta SUDIJA I VAR, dok je na utakmicama Sarajevkih klubova to dosta više potrebno da se naglasi, ali se samo previdi....željo rutinski, sarajevo superiorno a ovamo.... ;)
Ovaj post sam vec postavio, ali se sve pristalice i navijaci Borca prave malo ludi, kao da ovo nije bilo i ne postoji. Borac je rekorder, svaki klub iz lige se nazalio na sudjenje kada su igrali protiv njih, a nakon toga je i ustanovljeno da su osteceni. Nekima se to desilo i vise puta. Pored svakog linka je naveden i klub koji je ostecen:

Sloge koja juniore izvede protiv Borca.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/bh-no ... /240520182 (Igman)

https://korner365.com/borac-slavio-na-p ... kazlagica/ (Siroki)

https://hercegovacki.ba/velez-u-borac-r ... ani-borca/ (Velez)

https://****/**/fudba ... ija-985294 (Sarajevo)

https://www.dnevnik.ba/sport/besramna-p ... ka-2630921 (Zrinjski)

https://****/nogomet/699988/radnik-z ... otiv-borca (Radnik)

https://****/sport/fudbal/oglasili ... nosa/97832 (Posusje)

https://****/sport/fudbal/sudijske ... ajd/187167 (GOSK)

https://www.google.com/amp/s/radiosaraj ... jom/520754 (Zeljo)

Imas li ti ikakav komentar na ove stvari, a pri tome da ne skrenes sa teme nego direktno o ovome da kazes?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 nov 2024, 11:32

@Argentina
@Eros

Pričate sa zidom koji ne priznaje genocid, šta vam je?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 nov 2024, 11:39

Evo ovaj portal je objavio situaciju kod 1. gola željezničara i vidi se da lopta nije izašla cijelim obimom. Ali Hajd to na stranu nego ta laž da sarajevski portali ne objavljuju , kako ne , nas oprase u sto voda.

Drugo pogledajte plaćanje poreza u Sa kantonu i drugdje, hajte molim vas. Ne treba ništa vise.

Sarajevski klubovi su sve osim zaštićeni u savezu , državi kako god. A sto je to tako to je vise pitanje za naše redove nego za vas. Ali da mi kao imamo protekciju to je laž.

Imamo samo sve žive inspekcije , neprijatelje u pola države, novine nas peru člancima o eri Mirvica o caru Trojanu o bilo čemu sto mogu da izrove.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 11 nov 2024, 11:49

Argentina je napisao/la:
11 nov 2024, 11:24
Platonova je napisao/la:

Prije upustanja u diskusiju s tobom imam dva pitanja, pa ako odgovoris vidjet cu vrijedi li trositi vrijeme na tebe.

Da li priznajes najveci fudbalski kriminal iz platonove kakvog planeta nije vidjela u 4 godine

Unaprijed zahvalan
Na drugo pitanje je odgovor da je to prenapuhana priča, i da su mediji napravili dirižabl od toga...Evo ti ova sezona kao primjer, ustaljena priča se nastavlja iako nema potrebe nikakve za tim...Evo reci mi utakmicu ove sezone gdje trener nije čestitao ekipi Borca na zasluženoj pobjedi....Dok priznajem bilo je utakmica u prošlim sezonama gdje treneri nisu ni htijeli pred kamere ili su napravili šegu od izjave....Ali i to je već sve viđeno i prije Borca, tako da ostajem pri mišljenju da je ovo pre pre pre napuhano od strane medija, koji su sve osim objektivni ! Danas će biti polemika oko faula nekog na centru i to će mediji da isprate i napišu u textu pet puta SUDIJA I VAR, dok je na utakmicama Sarajevkih klubova to dosta više potrebno da se naglasi, ali se samo previdi....željo rutinski, sarajevo superiorno a ovamo.... ;)
Ovaj post sam vec postavio, ali se sve pristalice i navijaci Borca prave malo ludi, kao da ovo nije bilo i ne postoji. Borac je rekorder, svaki klub iz lige se nazalio na sudjenje kada su igrali protiv njih, a nakon toga je i ustanovljeno da su osteceni. Nekima se to desilo i vise puta. Pored svakog linka je naveden i klub koji je ostecen:

Sloge koja juniore izvede protiv Borca.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/bh-no ... /240520182 (Igman)

https://korner365.com/borac-slavio-na-p ... kazlagica/ (Siroki)

https://hercegovacki.ba/velez-u-borac-r ... ani-borca/ (Velez)

https://****/**/fudba ... ija-985294 (Sarajevo)

https://www.dnevnik.ba/sport/besramna-p ... ka-2630921 (Zrinjski)

https://****/nogomet/699988/radnik-z ... otiv-borca (Radnik)

https://****/sport/fudbal/oglasili ... nosa/97832 (Posusje)

https://****/sport/fudbal/sudijske ... ajd/187167 (GOSK)

https://www.google.com/amp/s/radiosaraj ... jom/520754 (Zeljo)

Imas li ti ikakav komentar na ove stvari, a pri tome da ne skrenes sa teme nego direktno o ovome da kazes?
Ništa ja ne sporim, valjda možeš to da zaključiš iz mojih postova, moje pitanje je, sada ne za tebe, već ovo je pitanje za sve medije, zašto ovakvih članaka nema kada su u pitanju Sarajevski klubovi, a složićeš se samnom da materijala itekako ima....Evo juče start igrača Želje za robiju, žuta karta, direktno oštećen protivnik, još taj igrač i daje gol...Blaži slučaj od toga igrač Sarajeva dobija crveni karton...Naravno mediji su izvjestili kako je hrabri Željezničar osvojio bodove dominacijom i kako će to biti samo još bolje....Objektivnost 0, svaćaš što kaže onaj iz zabranjenog pušenja ;)
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 11 nov 2024, 11:55

jurisicduska je napisao/la:
11 nov 2024, 11:39
Evo ovaj portal je objavio situaciju kod 1. gola željezničara i vidi se da lopta nije izašla cijelim obimom. Ali Hajd to na stranu nego ta laž da sarajevski portali ne objavljuju , kako ne , nas oprase u sto voda.

Drugo pogledajte plaćanje poreza u Sa kantonu i drugdje, hajte molim vas. Ne treba ništa vise.

Sarajevski klubovi su sve osim zaštićeni u savezu , državi kako god. A sto je to tako to je vise pitanje za naše redove nego za vas. Ali da mi kao imamo protekciju to je laž.

Imamo samo sve žive inspekcije , neprijatelje u pola države, novine nas peru člancima o eri Mirvica o caru Trojanu o bilo čemu sto mogu da izrove.
Jeste, brave, evo primjera...Naslov je traje diskusija da li je lopta izašla ili ne, dok bi da je neki drugi klub a znamo koji, ovaj naslov bio radikalan i pusta suprotnost od ovoga....mediji su uništili fudbal u BIH i sport uopšte, počev od reprezentacije gdje su igrači čitali članke u kojima su i oni prvi put saznali neke stvari o sebi, pa na dalje....

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 nov 2024, 11:56

Pa evo sportsport je objavio. Znači niste krivi vi jer kradete, krivi su portali jer to objavljuju? :rol: :bow:

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 11 nov 2024, 11:59

Platonava kao navijac Borca nemas apsolutno pravo niti jednu sudisjku odluku komentarisati jer bi trebao da se proteklih 4 godine Vicinog mandata ne skidas sa interneta pisuci o kradjama na racun svog kluba. Isinu za volju, sada ste i kvalitetniji, a ima i VAR, i nije potrebna tolika direkta pomoc ali svaku utakmicu imate sudije na svojoj strani, ali bas svaku (mozda samo onu sa Zrinjskim niste)...dovoljno vidjeti broj prekrsaja (djeca cvijeca) i broj kartona pa ce ti se sve samo reci...ti ocito ne zelis da vidis kako sudije usmjere utakmicu u pravcu koja njima odgovora, samo neka ti svira vecinu duela u tvoju korist i presjece par dobroih akcija (kako ti kazes na sredini terena) i mozes kurcu svirati...
Hajde ti meni nadji barem 3 statistike u zadnjih godinu dana utakmica premijer lige da je Borac napravio vise prekrsaja od protivnika ili priblizan broj???

evo nije mi mrsko prekrsaji
Borac Sloboda 10 16
Borac - Gosk 15 23
Zrinjski - Borac 19 13
Borac - Srajevo 6 27 stvarno krvnicki igramo :)
Posusje - Borac 17 05
Borac - Radnik 06 18
Borac - Velez 14 26
Igman - Borac 16 13
Borac - Zeljeznicar 14 22
Siroki - Borac 16 09
Velez - Borac 20 07

Mislim da ovo sve govori ili ste vi djeca cvijeca pa niti u jednoj utakmici ne napravite vise prekrsaja...
Zadnja izmjena: epidemija, dana/u 11 nov 2024, 12:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 11 nov 2024, 12:03

Zaista si najveci Zeljo. A kakva ce tek kuknjava dogodine biti kada se vrati "stare slave sjaj".
Sarajevski Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 nov 2024, 12:04

E cuj navijaci Radnika napadnuti sinoc u Mostaru i polupan im kombi
Zar su se izasli iz Bijeljine, evo tek sad vidim bilo ih 10tak na Pecariii
L
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 nov 2024, 12:07

Blues1921 je napisao/la:
11 nov 2024, 12:03
Zaista si najveci Zeljo. A kakva ce tek kuknjava dogodine biti kada se vrati "stare slave sjaj".
:rol: :rol: :beba:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 11 nov 2024, 12:17

epidemija je napisao/la:
11 nov 2024, 11:59
Platonava kao navijac Borca nemas apsolutno pravo niti jednu sudisjku odluku komentarisati jer bi trebao da se proteklih 4 godine Vicinog mandata ne skidas sa interneta pisuci o kradjama na racun svog kluba. Isinu za volju, sada ste i kvalitetniji, a ima i VAR, i nije potrebna tolika direkta pomoc ali svaku utakmicu imate sudije na svojoj strani, ali bas svaku (mozda samo onu sa Zrinjskim niste)...dovoljno vidjeti broj prekrsaja (djeca cvijeca) i broj kartona pa ce ti se sve samo reci...ti ocito ne zelis da vidis kako sudije usmjere utakmicu u pravcu koja njima odgovora, samo neka ti svira vecinu duela u tvoju korist i presjece par dobroih akcija (kako ti kazes na sredini terena) i mozes kurcu svirati...
Hajde ti meni nadji barem 3 statistike u zadnjih godinu dana utakmica premijer lige da je Borac napravio vise prekrsaja od protivnika ili priblizan broj???

evo nije mi mrsko prekrsaji
Borac Sloboda 10 16
Borac - Gosk 15 23
Zrinjski - Borac 19 13
Borac - Srajevo 6 27 stvarno krvnicki igramo :)
Posusje - Borac 17 05
Borac - Radnik 06 18
Borac - Velez 14 26
Igman - Borac 16 13
Borac - Zeljeznicar 14 22
Siroki - Borac 16 09
Velez - Borac 20 07

Mislim da ovo sve govori ili ste vi djeca cvijeca pa niti u jednoj utakmici ne napravite vise prekrsaja...
Evo nije ni meni bilo mrsko ;)
slika

slika

slika

slika

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 11 nov 2024, 12:19

Platonova je napisao/la:
Platonova je napisao/la:
11 nov 2024, 08:48

Ajde Bogu fala da postoji bar neko ko shvata o čemu tupimo već godinama....Sarajevski klubovi imaju medije u svojim rukama i vješto se izbjegava svaki vid komentarisanja suđenja kada su pomenuti klubovi u pitanju...Spinovanje kreće sa sudijskim zviždukom utakmice kada igraju Sarajevski klubovi, to već i ptica na grani zna, jer je to praksa više od cijele decenije ;) Pored toga ogromna brigada botova, sabotira i one koji na običnom članku koji izvještava o rezultatu utakmice pokušaju da uvide na očigledne stvari, da bi krajnja instanca bili razni podcasti gdje se naravno sudije linčuju jer su neznalice....sve u svemu stara priča novi akteri, grad slučaj što se tiče kriminala u svakoj pori društva, grad domaćih izdajnika, prodanih duša i licemjera...pozz

Unaprijed zahvalan
Toliko pozz

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 nov 2024, 12:21

Blues1921 je napisao/la:
Znači veliki planovi za narednu sezonu.
Da pritefterimo :kafa:
Koševo Zapad

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 11 nov 2024, 12:32

Shategabri je napisao/la:
11 nov 2024, 12:21
Blues1921 je napisao/la:
Znači veliki planovi za narednu sezonu.
Da pritefterimo :kafa:
To su samo moje zelje i pozdravi. A mozda i ne budu samo zelje i pozdravi.
Sarajevski Željezničar.

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 11 nov 2024, 12:47

Platonova dvije sezone prerovio i opet nije ogao naci utamicu gdje je Borac napravio vise prekrsaja :) Hajde barem si pokusao:) nesto sto je ocigledno ne moze se promjeniti koliko god ti nastao to minimizirati :)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 11 nov 2024, 12:51

jurisicduska je napisao/la:
11 nov 2024, 11:39
Nije niko od nas sinoc pisao da nije izasla jer nama odgovara vec zato sto se vidi, centimetar-centimetar, realno komentarisemo. Dosta ih i ne razumije osnove da cijela lopta mora izaci da bi bila vani, i da jedan ugao zna cesto zavarati. Da je lopta bila vani, prvi bih bez problema rekao da jeste, nema potrebe za mitovima :wave:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 nov 2024, 12:59

Je li moguce da ima ovoliko pacenika koji tvrde da je lopta izasla? Pa ukljucite mozak malo, imate google svi pa vidite situacije u svijetu u kojima lopta izgleda i vise da je izasla nego na toj nasoj slici i opet gol line technology kaze da nije izasla.

Stvarno ste nekad tupi.
FKŽ !

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 nov 2024, 13:01

TeaM87 je napisao/la:
11 nov 2024, 12:59
Je li moguce da ima ovoliko pacenika koji tvrde da je lopta izasla? Pa ukljucite mozak malo, imate google svi pa vidite situacije u svijetu u kojima lopta izgleda i vise da je izasla nego na toj nasoj slici i opet gol line technology kaze da nije izasla.

Stvarno ste nekad tupi.
Jedina istina je da ovdje postoji ugao na kojem se vidi da nije izasla i ugao na kojem se vidi da je izasla.

Znaci, bez goal-line tehnologije ništa. Tako da niko ne može 100% tvrditi da je izašla ili da nije, za mene jeste al za tebe nije a da je bilo na drugoj strani, bilo bi obrnuto vjerovatno.

I niko nije tup, nego je ovako
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 11 nov 2024, 13:12

Kad vidite koliko bolida ima koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča onda ne čudi ni sto misle da je lopta bila vanka

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 11 nov 2024, 13:40

epidemija je napisao/la:
11 nov 2024, 12:47
Platonova dvije sezone prerovio i opet nije ogao naci utamicu gdje je Borac napravio vise prekrsaja :) Hajde barem si pokusao:) nesto sto je ocigledno ne moze se promjeniti koliko god ti nastao to minimizirati :)
Ovo sam samo malo skrolovao u nazad, vidiš da nisam ni izašao iz 2024 godine ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 20 gostiju.