Ustaše nek se suzdrže komentaraLillard je napisao/la: ↑11 nov 2024, 11:20Poseban pacijentBrokula je napisao/la: ↑11 nov 2024, 10:14Ma imas skauzere koji su sa dna kace kad im ekipa uveze par pobjeda pa vise pisu o Arsenalu nego svom timu.
A da ne pricamo o rambu aka judd aka kako mu se vec nick zove sad. Brat ima poremecaj licnosti pa ko fol sad ne navija za Arsenal, glumi lee gunnera sa tvittera![]()
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ti i Jay mi javite kad dosegnete max profila kolko mozete koristiti dok vas ne zbloka. Decko junior je barem domisljatiji i pokusava na svakom pisati drugacije, pa bi mogao na njegovom primjeru nesto nauciti mozda.
ARSENAL4ever
Zbloka?TheMix je napisao/la: ↑11 nov 2024, 12:05Ti i Jay mi javite kad dosegnete max profila kolko mozete koristiti dok vas ne zbloka. Decko junior je barem domisljatiji i pokusava na svakom pisati drugacije, pa bi mogao na njegovom primjeru nesto nauciti mozda.
Idi ba u pm

- JayCatwright
- Kontakt:
kako lik ofirno glumi da je hrvat 

- wadethegreat
- Kontakt:
Gdje onaj field marsal tako nesto.
OD njega se bas dobrih stvari moglo procitati.
OD njega se bas dobrih stvari moglo procitati.
Devet bodova iza prvog mjesta nakon 11 kola jeste veoma loša pozicija za Arsenal ali daleko od toga da su ispali iz trke za titulu. Imali su nekoliko jako teških gostovanja i sad je to manje više iza njih a vratio se i Odegard tako da očekujem da poprave formu u naredom periodu.
Kao navijač Liverpoola, ja sam i dalje jako prizeman. Ne treba se zalijetati sa nekim tvrdnjama sad, jer liga je tek počela. I prošle godine smo bili prvi do Februara/Marta kad nam je United pokvario sezonu pa ništa nismo osvojili.
Što se tiče sitija, još jedan dokaz koliko im je Rodri važan ali mislim da će se nakon ove pauze vratiti i početi nizati pobjede. Gore od ovoga sad ne može sigurno. Njihova sposobnost da osvoje titulu i ove godine zavisi dosta od toga koliko će Pep uspjeti pronaći neko rješenje za igru bez Rodrija. Ne bi me čudilo da u Januaru dovedu nekoga tipa Zubimendi i pokriju tu rupu.
Al bez obzira i na taj nedostatak Rodrija, mislim da je siti i dalje mašina koja može naredati 15 pobjeda zaredom kad se "zaholca". Za nadati se da se to neće desiti.
Trka za titulu će dosta zavisiti i od posla u Januaru mislim. Arse ako dovede dobrog napadača postaće 30% ozbiljnija ekipa a LFC bi trebali iz najjače pozicije da dodaju bar nešto, tipa LB.
Kao navijač Liverpoola, ja sam i dalje jako prizeman. Ne treba se zalijetati sa nekim tvrdnjama sad, jer liga je tek počela. I prošle godine smo bili prvi do Februara/Marta kad nam je United pokvario sezonu pa ništa nismo osvojili.
Što se tiče sitija, još jedan dokaz koliko im je Rodri važan ali mislim da će se nakon ove pauze vratiti i početi nizati pobjede. Gore od ovoga sad ne može sigurno. Njihova sposobnost da osvoje titulu i ove godine zavisi dosta od toga koliko će Pep uspjeti pronaći neko rješenje za igru bez Rodrija. Ne bi me čudilo da u Januaru dovedu nekoga tipa Zubimendi i pokriju tu rupu.
Al bez obzira i na taj nedostatak Rodrija, mislim da je siti i dalje mašina koja može naredati 15 pobjeda zaredom kad se "zaholca". Za nadati se da se to neće desiti.
Trka za titulu će dosta zavisiti i od posla u Januaru mislim. Arse ako dovede dobrog napadača postaće 30% ozbiljnija ekipa a LFC bi trebali iz najjače pozicije da dodaju bar nešto, tipa LB.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Tako je, dok vas sustav ne zblokira, mozda ima neko ogranicenje kolko mozes imat profiladduJ je napisao/la: ↑11 nov 2024, 12:40Zbloka?
Idi ba u pm![]()
Ti da imas pametnog posla nebi tu visio sa 10 profila i citirao samog sebe. Kad se malo poslozis ces skuzit, tamo sa 50g ti mozda dodje do mozga.
ARSENAL4ever
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Auuu ludiloooo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne zelim vjerovati da je to istina 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta hoćete, pohvalio je Milnera 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Coote legendo, nadam se da ce ostati sudija jos dugo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jasta nego
*
PGMOL statement -
David Coote has been suspended with immediate effect pending a full investigation. PGMOL will be making no further comment until that process is complete.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Za ovog lika je u subotu rečeno da sudi za Liverpool ofirnije nego što se sudi Borcu u BL.
Svi mentalni problemi odredjenih topnika u jednom postu.
Vjerujes li sad da sudije ipak imaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.