Savrsenstvo.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko Viza za budućnost, odlična serija dok znaju šta bi i kako bi, kad nestane ideja, presipanje iz supljeg u prazno.Jabroni je napisao/la: ↑08 nov 2024, 11:23Više mislim u kontekstu čitave sezone.
Ti jos pjenis oko serije kao da licno nesto imas protiv njeJayCatwright je napisao/la: ↑11 nov 2024, 13:43Dugo, dugo se nije pojavila precjenjenija serija od Pingvina. Realna ocjena 6.5-7.0.
Da ne gledam onda aJayCatwright je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:07Pregledao finale pingvina, serija nije loša do finala, rekao bih sedmica čvrsta, ali finale je živi užas, definicija lazy writtinga što bi se reklo. Sofia valjda najgluplje napisan lik sa najglupljim odlukama u historiji neke serije, uhvati ga 14 puta u toku sezone, on joj svaki put pobjegne, šta tek reći za malog Vica, još jedan preglupo napisan lik. Na kraju još pingvin ispade neki masterpiece kriminalac a ustvari najnebitniji negativac u svijetu Batmana i to daleko. No, svakako je i film bio čisto smeće, 15 klasa ispod Nolanove trilogiie, pa me i ne čudi što je serija čisti prosjek. 6/10 od mene
Pa debilu nemoj spoilati drugima seriju, obrisi komentar ili stavi u spoiler
a po meni nećeš puno propustitiJabroni je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:45Da ne gledam onda aJayCatwright je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:07Pregledao finale pingvina, serija nije loša do finala, rekao bih sedmica čvrsta, ali finale je živi užas, definicija lazy writtinga što bi se reklo. Sofia valjda najgluplje napisan lik sa najglupljim odlukama u historiji neke serije, uhvati ga 14 puta u toku sezone, on joj svaki put pobjegne, šta tek reći za malog Vica, još jedan preglupo napisan lik. Na kraju još pingvin ispade neki masterpiece kriminalac a ustvari najnebitniji negativac u svijetu Batmana i to daleko. No, svakako je i film bio čisto smeće, 15 klasa ispod Nolanove trilogiie, pa me i ne čudi što je serija čisti prosjek. 6/10 od mene
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 30 gostiju.