Ne , od 1/4 finala do kraja se igra na 2.
Naredna faza 8/9.02.2025
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Ne , od 1/4 finala do kraja se igra na 2.
Zar nije ove sezone 1/8 kupa pred kraj novembra, a na proljeće 1/4 i to par kola nakon što počne prvenstvo?
E moguće da je do toga. Znam da je u propozicijama za ovu sezonu kraj novembra određen za kup, zato pitam. Šteta... Produži sedmicu prvenstvo i to je to. Nisu više stari tereni pa da ne možeš igrati nakon prve kiše.
NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑11 nov 2024, 18:43https://www.facebook.com/share/v/KYDkVqyGHYPzkrBS/
Kup BiH: Borac u Laktašima dočekan himnom Lige prvaka
Treba @admin da se javi da nam objasni odakle ovom portalu ta informacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:54![]()
Ja ovo prvi put vidim.Zar nije bio planiran nastavak takmicenja u februaru?Ili sam ja nesto propustio
Nisam bas siguran da je ovo tacno,gledao sam i kalendar saveza ne podudara sePendulum je napisao/la: ↑16 nov 2024, 18:17Treba @admin da se javi da nam objasni odakle ovom portalu ta informacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:54![]()
Ja ovo prvi put vidim.Zar nije bio planiran nastavak takmicenja u februaru?Ili sam ja nesto propustio![]()
https://sportsport.ba/fudbal/laktasi-borac-02/486336NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2024, 18:19Nisam bas siguran da je ovo tacno,gledao sam i kalendar saveza ne podudara sePendulum je napisao/la: ↑16 nov 2024, 18:17Treba @admin da se javi da nam objasni odakle ovom portalu ta informacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:54
![]()
Ja ovo prvi put vidim.Zar nije bio planiran nastavak takmicenja u februaru?Ili sam ja nesto propustio![]()
Jel ima neki razlog za navedenu radnju,narocito ovo drugo?
Pregust raspored na jesen, koji je postao jos gusci pomjeranjem onog jednog kola. U jesenjem dijelu jos imas 3 reprezentativne pauze, a na proljece samo jednu.
Gust raspored samo borcu i onda yebi cijelu ligu zbog njih. Nevjerovatno na koji način se pokušava "opravdati" ovaj kriminal.Cesc44 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:36Mafija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.