Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ebo majku kako treba natrehat ove sudije.Ebo li im Vico sve žensko što imaju u familiji.Bože sačuvaj,još ovo arene prenose,pa svijet nam se smije
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 18:28Ma kako god da pogledas vidis da je ofsajd,ljudi nisu u stanju Igman da pobijede,proslu u BL sa njima je napravio lakrdiju kakva nije vidjena,nema ovo smisla hebem im sve
Vidim da ne prestaješ da se brukaš.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa vidiš li ti faulove kakve svira,ili ne gledamo istu utakmicu
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Ne stima se utakmica tako sto ce od 1. minute siljit za jednu ekipu na ocigled svih. Borac je svakako jaci 3 puta od Igmana i dobit ce ih i bez toga. Eventualno ako nije povoljan rezultat pogurat ce u drugom poluvremenu al danas ocigledno nema potrebe.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 11 nov 2024, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- jurisicduska
- Kontakt:
Gleda li iko ovdje fudbal van naših granica , balkanskih. Kako se sudi ?
Jeste vi normalni.
Ovo je horor od suđenja
Despotović top igrač
Jeste vi normalni.
Ovo je horor od suđenja
Despotović top igrač
Uhhhh Despottt
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Igman je imao neke svoje prilike u prvih 45 minuta samo da su pametniji bili u onim kontrama što im je borac "dozvolio".
Treba dodati, Despotović =
Treba dodati, Despotović =
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Igman je vjerovatno uz Slobodu najlosija ekipa lige. Jedino vrijedno je onaj Crnogorac i donekle Ramic a ostali ne bi igrali ni u Stupcanici.
15.10.2013.
- jurisicduska
- Kontakt:
Da se dotaknemo teme ove najave da će se igrat još 4 kola
Hoćete li to hladno prekrojit raspored utvrđen prije sezone i prebaciti utakmicu Sarajevo Borac za poslije pauze ?
Pa vi stvarno nemate mjere.
I ako Ko napise da je zbog poplava ne nije, jer je kup odgođen a za taj vikend je svakako bilo planirano kolo.
I to ovaj komentator već to najavljuje a nema službene odluke.
Hoćete li to hladno prekrojit raspored utvrđen prije sezone i prebaciti utakmicu Sarajevo Borac za poslije pauze ?
Pa vi stvarno nemate mjere.
I ako Ko napise da je zbog poplava ne nije, jer je kup odgođen a za taj vikend je svakako bilo planirano kolo.
I to ovaj komentator već to najavljuje a nema službene odluke.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma o čemu mi pričamo, pod uticaj Vice pao jedan od najvećih naših fudbalera, Sergej Barbarez, da ne padnu neki anonimusi od sudija. Prije nego je postao selektor svašta je pričao i o radu saveza i o suđenju u našoj ligi, ali sada mu je sve potaman čim šuti.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Al covjek zabi golcinu, nevjerovatno da igrac Igmana vraca loptu u 16 a ne cisti u korner na drugoj stativi.
Bez da spominjem jel se nekome nesto namjesta, jel realno da VAR analizira ofsajd 5 minuta i on nadoknadi 2. Kazlagic je sudijsko dno dna.
Bez da spominjem jel se nekome nesto namjesta, jel realno da VAR analizira ofsajd 5 minuta i on nadoknadi 2. Kazlagic je sudijsko dno dna.
Šta se ovo zbog Borca odgađa kompletno jedno kolo za proljeće? Može im se, boli ih qurac sve im yebem.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
20 dana se zna da je posljednje kolo odgođeno za proljeće, a oni tek sad šokirani.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Direktor Sarajeva danas kaze da se igra 16.12 ipak.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- feniksptica
- Kontakt:
Od šoka smo tek sad progovorili...
Realno malo pickasta odluka Borca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Možda Trbi niko nije javio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Mislim da je sve prebaceno za proljece. I ovo sto se igra u decembru ce biti sranje od terena.
Što je najtužnije mislim da niko nije šokiran. Samo koliko znam pomjeren je kup na proljeće da se u taj termin ubaci jedno kolo i da se prvenstvo završi kako je i planirano, dakle 18. kolo 15./16.12. Sve je premještano da se prvenstvo odigra kako je i planirano, a onda odjednom dolazi vijest da je kup džaba odgođen i da se džaba jedno kolo igra radnim danima jer je "šampione" strah gostovati na Koševu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bvsic, Combattente87, held9, KimJongEsmer, laszlo, MostarskiBijeli1 i 24 gosta.