Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ljudi bliski Borcu znaju, kao što je i ovaj dotični komentator, zvanično još nigdje niko nije rekao kad se prvenstvo završava i onda se ljudi rukovode onim već planiranim.
Vico čeka povoljan momenat tj vremenske neprilike da ima kao neko obrazloženje za prekid prvenstva, namazan je dovoljno da se ponovo diže neka mediska buka a do tada ima još više od mjesec dana.
P.S. Osim ovog portala, vidim da je i kod njih utakmica u 2025.
Vico čeka povoljan momenat tj vremenske neprilike da ima kao neko obrazloženje za prekid prvenstva, namazan je dovoljno da se ponovo diže neka mediska buka a do tada ima još više od mjesec dana.
P.S. Osim ovog portala, vidim da je i kod njih utakmica u 2025.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne smiju P I Č K E...strah
Kaže Kazlagić Caviću "šta ti je šta ga vučeš, tjeraš me da ti dam žuti". Ne dadne mu žuti. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo i komentator se ispravio, ipak se igra 16.12.
SUDJENJE KAZLAGICA SRAMOTA BIH FUDBALA KAKVA LAKRDIJA COVJEK SE ZABOJE U IGRACA IGMANA I SUDIJA SVIRA FAUL ZA BORAC Gasi ligu motaj kablove buši lopte
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pitari zaboravili da su titulu uzeli kada je Vicko prekinuo prvenstvo. Koja su to gamad brzo zaboravljaju Vicino dobro 

Kad se najbogatiji covjek u bh fudbalu sageo zasto ne bi i propali pokeras...Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 18:58Ma o čemu mi pričamo, pod uticaj Vice pao jedan od najvećih naših fudbalera, Sergej Barbarez, da ne padnu neki anonimusi od sudija. Prije nego je postao selektor svašta je pričao i o radu saveza i o suđenju u našoj ligi, ali sada mu je sve potaman čim šuti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jeste, Vico prekinuo prvenstvo zbog nas a ne zbog borca. Sjedni jedan.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:39Pitari zaboravili da su titulu uzeli kada je Vicko prekinuo prvenstvo. Koja su to gamad brzo zaboravljaju Vicino dobro![]()
Pitari opet nešto mađijaju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
-
- Kontakt:
Ma jok cini ti se,pni ove lakrd8je prikriju tako sto pricaju jel bio ofsajd ili nije a ostalih 100 komicnih situacija nikom nista. Izivljavaju se na klubovima kojo nemaju zastitu,sve i jednom igracu se gadi na spomen da moraju igrat sa mrtvim Bojcem.
Idi liječi se budaletino...smrdiš po forumu futavče raspali!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:48Ma jok cini ti se,pni ove lakrd8je prikriju tako sto pricaju jel bio ofsajd ili nije a ostalih 100 komicnih situacija nikom nista. Izivljavaju se na klubovima kojo nemaju zastitu,sve i jednom igracu se gadi na spomen da moraju igrat sa mrtvim Bojcem.
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- GoskGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vico Srbine horde uz tebe nije to bilo davno kada su na ovom forumu pisali navijaci Sarajeva , ono kad se presedente Mirva ljubakao sa Vicom u Zenici 

A gdje se to zna lijepi nas ? Zna se da je kup pomjeren za proljece, ali eto ti znas pametnica.
Sad su dosli Vicini na ideju i da se kolo prebaci jer im ide raspored evropa - Zrinjski - evropa - Sarajevo.
Pa da ste nam bili ozbiljan konkurent te sezone ne bismo vas već sljedeću ohladili na -21 bod.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:39Pitari zaboravili da su titulu uzeli kada je Vicko prekinuo prvenstvo. Koja su to gamad brzo zaboravljaju Vicino dobro![]()
Možete mu biti zahvalni, ko zna koji bi završili na tabeli da se nije prekinulo. Prvi ne bi sigurno.

-
- Kontakt:
A Evropa pokoljena?TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:39Pitari zaboravili da su titulu uzeli kada je Vicko prekinuo prvenstvo. Koja su to gamad brzo zaboravljaju Vicino dobro![]()
A opstanak u ligi?
Niko nije hajrovao u doba Vice mimo Borca kao vi.Ugaseni bi bili da nije Vice.Ili bi se borili sa Vrbanjusom.Nasa titula cista ko suza i priznata od svakoga,samo od vas ne jer ste mitomani.Klub i historija vam se svodi na mitovanju i spinovanju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Davao im ba lik pozajmice da se ne ugase.
Khaj piče
Khaj piče
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, mosarajvosa83 i 40 gostiju.