Jel se zayebavaš il fakat

Jos zalosnije. Da mu je 16 godina, pa bih ga i shvatio...ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:06
Bogami je na nasoj temi rekao da ima 40 ili da prati klub 40 godina, ne sjecam se
Ovo je ljepota citat,jos kad vidim ko pise odma mi bude lakse19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:44Jos zalosnije. Da mu je 16 godina, pa bih ga i shvatio...ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:06
Bogami je na nasoj temi rekao da ima 40 ili da prati klub 40 godina, ne sjecam se
Ti si kanta godine u najavi...to ce ti biti vec druga titula na forumu, nakon one prve gdje si ubjedljivo uzeo prvo mjestomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:48Ovo je ljepota citat,jos kad vidim ko pise odma mi bude lakse19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:44Jos zalosnije. Da mu je 16 godina, pa bih ga i shvatio...ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:06
Bogami je na nasoj temi rekao da ima 40 ili da prati klub 40 godina, ne sjecam seNemoj Boga ti nista da me shvatas jer to bi mi bio zivotni poraz.
Pa sto ne bi skandirali kazne minimalne a plati im režim i te minimalne. U biti sluge režima i politike kako klub tako i navijači. Jbga. Normalna država bi ih izbacila iz svih takmičenja. Mogu zamisliti da se u nekoj drugoj zemlji veličaju počionicoi genocida Itd.
Vi niste borci za pravdu kao što kažešXYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:31Mi nismo borci za pravdu, vi ste ti koji se busate u prsa.onako je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:48Ok, eto mi smo ljige i licemjeri, kako ti kazes. Zasto ste onda vi prihvatili tu Evropu? Zasto niste rekli prvenstvo je neregularno, necemo da igramo Evropu? Zasto, nego ste se usutili dobro je, idemo u Evropu. Da ste vi dobili Veleza na Grbavici, mogli ste vi biti prvi, garant bi rekli, ma necemo mi titulu, hvala vam, hajmo lopte igrat. Neka ba, pusti tu pricu Boga ti. Uhvati se neceg drugog, ovo arhiviraj.XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:33
Nije poenta zbog koga je prekinuto prvenstvo, poenta je u tome da je to najveca krađa u historiji Premijer lige BiH. Dakle prekinuto je prvenstvo u trenutku kad je Borac bio na 4 mjestu, 4 mjesto ne vodi u evropu. Ali s obzirom da 4 mjesto ne vodi u evropu, odluceno je na sjednici da se prekida prvnestvo i kup, ali na nacin da se proglasi prvak u prvenstvu, a kup se ponisti iako se doslo do polufinala (Siroki, Zeljo, Gosk i Zrinski) i ne proglasi prvak ili odigraju jos 2 utakmice ( 3 od 4 kluba bila su za odigravanje kupa do kraja, odnosno jos 2 utakmice) , samo da bi Borac kao 4 otisao u evropu. E tad nakon te najvece kradje, u trenutku kad je proglasen prvak na sjednici najvece postenjacine i borci za pravdu ( citaj: LICEMJERI) izlaze na ulicu i proslavljaju titulu, noseci tabut, ne zale se na savez, ne zale se na Vicu, vec je sve posteno, jer kako da ne bude posteno kad je Sarajevo prvak ( kazu posteno odigrali i kuci i na strani svak sa svakim, ali izgleda da zaboravljaju, da je posteno i prema pravilima da igra tri puta svak sa svakim, pa da se onda proglasi prvak.)
Naravno u trenutku te najvece krađe, FK Sarajevo, njihovi predstavnici i navijaci sute kao najvece kur ave i ljige, jer njima je dodjeljena titula, a ne shvataju da ce tom odlukom za buducnost oni biti jedni od najvecih gubitnika (jer realno gledano , htio to neko priznati ili ne u narednom periodu Sarajevo je imalo najbolje finansije i po vrijednosti najbolju ekipu i najvise im je odgovaralo da samo kvalitet na terenu odlucuje prvaka) i od tog trenutka Liga se opet vraca 15 godina unazad gdje sudije mogu raditi sta hoce, a da ne budu kaznjeni. I naravno onda se javljaju poznati borci za pravdu (ljige i licemjeri) ...
Vi ste ti koji ste slavili Vicinu titulu, a sad ste kao borci za pravdu i protiv Vice. E sad ako ti ne vidis tu nikakvo licemjerje, imas pravo na tosve najbolje
Wow evo zaspat necu moci,znaci tvoja anketa je kanta godine titula,nisam to znao. Drago mi je da ti malo srece donosim u zivot jer ti je ovo zivotni uspjeh,dodaj jos tih kanti,uljepsaj sebi dan. Nego kako familija,jestel sretni i dalje samo Bog dragi zna.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:58Ti si kanta godine u najavi...to ce ti biti vec druga titula na forumu, nakon one prve gdje si ubjedljivo uzeo prvo mjestomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:48Ovo je ljepota citat,jos kad vidim ko pise odma mi bude lakse19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:44
Jos zalosnije. Da mu je 16 godina, pa bih ga i shvatio...Nemoj Boga ti nista da me shvatas jer to bi mi bio zivotni poraz.
![]()
Ganjali dok vam Vico nije dao 300 milja za licencu i kasnije vas spasio ispadanja iz lige. Sada ste kao braća, imate pomoć sudaca kao i oni, samo protiv njih se sklonite kao obične pičqe.TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:24Mi kad smo ganjali lesinare po Kupresu , vi ste tad velicali Vicu![]()
Ne znam
Prijatelju ne citas ocito moj post, to je najveca krađa u istoriji premijer lige da bi borac otisao u evropu, a borci za pravdu su sutili kao najvece kurave ( slavile se Vicine odluke na ulici).relativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:13Vi niste borci za pravdu kao što kažešXYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:31Mi nismo borci za pravdu, vi ste ti koji se busate u prsa.onako je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:48
Ok, eto mi smo ljige i licemjeri, kako ti kazes. Zasto ste onda vi prihvatili tu Evropu? Zasto niste rekli prvenstvo je neregularno, necemo da igramo Evropu? Zasto, nego ste se usutili dobro je, idemo u Evropu. Da ste vi dobili Veleza na Grbavici, mogli ste vi biti prvi, garant bi rekli, ma necemo mi titulu, hvala vam, hajmo lopte igrat. Neka ba, pusti tu pricu Boga ti. Uhvati se neceg drugog, ovo arhiviraj.
Vi ste ti koji ste slavili Vicinu titulu, a sad ste kao borci za pravdu i protiv Vice. E sad ako ti ne vidis tu nikakvo licemjerje, imas pravo na tosve najbolje
Pa sto se javljaš onda i pokusavas neku pravdu istjerati ovdje.
Pognute glave ste bili kad su vam pjevali Vico vas spasio,jer ste znali da je tačno.
Da je vama sam opstanak došao jer su druge mrzili pa i nekako,nego ste vi kopali druge da bi ostali a sarajevo ni krivo ni duzno prvi na tabeli drugi proglasili kraj kao u pola svjetskih liga i osvojili titulu.
![]()
![]()
A ko bi se kod nas žalio osim nas i, eventualno, Veleža?AVNOJ je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:43Klubovi u Hrvatskoj ligi su se žalili na mali broj kamera za prenos utakmica i za korištenje VAR tehnologije što je nosioc TV prava pravdao nedostatkom ljudstva pa su su prinašli riješenje postavljanjem takozvanih "fiksnih kamera" u visini šesnesterca što je i kod nas izvodljivo i dosta bi pomoglo kod ovih situacija kao na Grbavici ili lištici.
Hvala na odgovoru. Stigao sam malo pogledati naknadno danas i zaista se čini da je lopta prešla liniju cijelim obimom ali isto tako ovo bi mogla biti i nesvjesna greška sudija, a iz razloga optičke varke kamere/ugla pregleda, naravno može biti i svjesna ali ne mora. Kako god rezultat ne ide u prilog Veležu jer su ostali bez i jednog boda i slažem se da je Željo bio znatno bolja ekipa ali mnogo je primjera gdje bolji na kraju ne odnese pobjedu. Pitao bi i za današnju utakmicu Borca ali od tih analiza sam davno odustao jer vjerujem da je bila lakrdija by default. PozzNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 nov 2024, 01:13Prvi go kona, odnosno prvi koji je priznat, je sporan. Lopta je presla liniju cijelim obimom, bar po onome sto se vidjelo na TV-u. Ostalo korektno odsudjeno. Zeljkan puno bolji bio cijelu utakmicu i zasluzeno su uzeli. Velez je napredovao dosta u odnosu na pocetak sezone, ali tanka im je ekipa za nesto vise.
Znao sam da će se stvoriti mit "mi se nismo borili za opstanak mi se borili za Evropu"XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:41Prijatelju ne citas ocito moj post, to je najveca krađa u istoriji premijer lige da bi borac otisao u evropu, a borci za pravdu su sutili kao najvece kurave ( slavile se Vicine odluke na ulici).relativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:13Vi niste borci za pravdu kao što kažeš
Pognute glave ste bili kad su vam pjevali Vico vas spasio,jer ste znali da je tačno.
Da je vama sam opstanak došao jer su druge mrzili pa i nekako,nego ste vi kopali druge da bi ostali a sarajevo ni krivo ni duzno prvi na tabeli drugi proglasili kraj kao u pola svjetskih liga i osvojili titulu.
![]()
![]()
Kazes pjevali nam da nas Vico spasio, znaci ako neko nesto pjeva to je istina? Moram opet ponoviti jer vi stvarno mislite kad nesto pjevate da je to istina. Te sezone kad nas je Vico "spasio" ispadanja bjezali smo 16 bodova ekipi koja je ispala, 10 bodova ekipi koja je bila na 10 mjestu koja nije ispala, 9 bodova ekipi koja je bila na 9 mjestu i zavrsili na 6 mjestu , vi koji ste bili 4 i koji ste prvaci svemira ste nam bjezali 10 bodova. Dakle europa nam je bila udaljena 10 bodova, a zona ispadanja 16 bodova. Hvala Vico sto si nas spasio, ali prije svega hvala komsijama s Koseva sto su nam pustilili da ih iskaramo 3:0 i da osvojimo 3 kljucna boda( podjednaka zasluga je Vice i nasih komsija).
Borac je previse navikao sviju na kradju i lakrdiju, to je jedan od odgovora.Platonova je napisao/la: ↑11 nov 2024, 11:49Ništa ja ne sporim, valjda možeš to da zaključiš iz mojih postova, moje pitanje je, sada ne za tebe, već ovo je pitanje za sve medije, zašto ovakvih članaka nema kada su u pitanju Sarajevski klubovi, a složićeš se samnom da materijala itekako ima....Evo juče start igrača Želje za robiju, žuta karta, direktno oštećen protivnik, još taj igrač i daje gol...Blaži slučaj od toga igrač Sarajeva dobija crveni karton...Naravno mediji su izvjestili kako je hrabri Željezničar osvojio bodove dominacijom i kako će to biti samo još bolje....Objektivnost 0, svaćaš što kaže onaj iz zabranjenog pušenjaArgentina je napisao/la: ↑11 nov 2024, 11:24Ovaj post sam vec postavio, ali se sve pristalice i navijaci Borca prave malo ludi, kao da ovo nije bilo i ne postoji. Borac je rekorder, svaki klub iz lige se nazalio na sudjenje kada su igrali protiv njih, a nakon toga je i ustanovljeno da su osteceni. Nekima se to desilo i vise puta. Pored svakog linka je naveden i klub koji je ostecen:Platonova je napisao/la: ↑11 nov 2024, 11:19
Pričamo o sportu tako da ti na prvo pitanje neću dati odgovor !
Na drugo pitanje je odgovor da je to prenapuhana priča, i da su mediji napravili dirižabl od toga...Evo ti ova sezona kao primjer, ustaljena priča se nastavlja iako nema potrebe nikakve za tim...Evo reci mi utakmicu ove sezone gdje trener nije čestitao ekipi Borca na zasluženoj pobjedi....Dok priznajem bilo je utakmica u prošlim sezonama gdje treneri nisu ni htijeli pred kamere ili su napravili šegu od izjave....Ali i to je već sve viđeno i prije Borca, tako da ostajem pri mišljenju da je ovo pre pre pre napuhano od strane medija, koji su sve osim objektivni ! Danas će biti polemika oko faula nekog na centru i to će mediji da isprate i napišu u textu pet puta SUDIJA I VAR, dok je na utakmicama Sarajevkih klubova to dosta više potrebno da se naglasi, ali se samo previdi....željo rutinski, sarajevo superiorno a ovamo....![]()
Sloge koja juniore izvede protiv Borca.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/bh-no ... /240520182 (Igman)
https://korner365.com/borac-slavio-na-p ... kazlagica/ (Siroki)
https://hercegovacki.ba/velez-u-borac-r ... ani-borca/ (Velez)
https://****/**/fudba ... ija-985294 (Sarajevo)
https://www.dnevnik.ba/sport/besramna-p ... ka-2630921 (Zrinjski)
https://****/nogomet/699988/radnik-z ... otiv-borca (Radnik)
https://****/sport/fudbal/oglasili ... nosa/97832 (Posusje)
https://****/sport/fudbal/sudijske ... ajd/187167 (GOSK)
https://www.google.com/amp/s/radiosaraj ... jom/520754 (Zeljo)
Imas li ti ikakav komentar na ove stvari, a pri tome da ne skrenes sa teme nego direktno o ovome da kazes?![]()
Izvini, ne vidim gdje pise da smo se borili za evropu? Pise da smo bili u sredini tabele udaljeni od europe 10 bodova, a od zone opstanka 16 bodova. Ali nista cudno za jednog pitara, za vas su su cinjenice mit, tako izgleda da je mit da su ste nas pustili da vas iskaramo 3:0 i izgleda je mit da smo bili 6 na tabeli. Moras poznavat materiju da bi raspravljao o necemu a ne lupat ko Maxim po diviziji, pokusaj nekad sa iznosenjem cinjenicarelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:49Znao sam da će se stvoriti mit "mi se nismo borili za opstanak mi se borili za Evropu"XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:41Prijatelju ne citas ocito moj post, to je najveca krađa u istoriji premijer lige da bi borac otisao u evropu, a borci za pravdu su sutili kao najvece kurave ( slavile se Vicine odluke na ulici).relativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:13
Vi niste borci za pravdu kao što kažeš
![]()
![]()
Kazes pjevali nam da nas Vico spasio, znaci ako neko nesto pjeva to je istina? Moram opet ponoviti jer vi stvarno mislite kad nesto pjevate da je to istina. Te sezone kad nas je Vico "spasio" ispadanja bjezali smo 16 bodova ekipi koja je ispala, 10 bodova ekipi koja je bila na 10 mjestu koja nije ispala, 9 bodova ekipi koja je bila na 9 mjestu i zavrsili na 6 mjestu , vi koji ste bili 4 i koji ste prvaci svemira ste nam bjezali 10 bodova. Dakle europa nam je bila udaljena 10 bodova, a zona ispadanja 16 bodova. Hvala Vico sto si nas spasio, ali prije svega hvala komsijama s Koseva sto su nam pustilili da ih iskaramo 3:0 i da osvojimo 3 kljucna boda( podjednaka zasluga je Vice i nasih komsija).
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, Rule_hz i 38 gostiju.