Kod mene dupla plata, ne znam kako je kod ostalihrelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 13:04vala koliko znam i nasim firmama ima bozicnica,Drinovci uplate svake godine,kao regres dodje

Pocetak augusta takodjer dupla plata. Hehe
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod mene dupla plata, ne znam kako je kod ostalihrelativizam je napisao/la: ↑11 nov 2024, 13:04vala koliko znam i nasim firmama ima bozicnica,Drinovci uplate svake godine,kao regres dodje
Ko bi rekao da je kombinacija gemišta i spavanja na dušeku u bazenu zamalo fatalna
Sve musliman a uzima haram pare iz kladionice. Mi smo zapravo kockarska nacija.
Jesi to sam smislio?Gisada je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:34Zavrsen eksperiment sa 6 radnih dana i slobodnom nedjeljom u BiH. I prezadovoljan sam. Dodjem kuci u 6 popodne u subotu, imam citavo vece za sebe i porodicu. Nedjelja citav dan slobodan. Ali zato u ponedjeljak opet na posao. Ne bunim se, kad mi legne 800KM na racun, ja najsretniji. Volim te Bosno![]()
Ja sam mislio da si ti lovator i milioner...Gisada je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:34Zavrsen eksperiment sa 6 radnih dana i slobodnom nedjeljom u BiH. I prezadovoljan sam. Dodjem kuci u 6 popodne u subotu, imam citavo vece za sebe i porodicu. Nedjelja citav dan slobodan. Ali zato u ponedjeljak opet na posao. Ne bunim se, kad mi legne 800KM na racun, ja najsretniji. Volim te Bosno![]()
Ne mozes pofatat ove profile vise ko s kojeg pise19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:39Ja sam mislio da si ti lovator i milioner...Gisada je napisao/la: ↑11 nov 2024, 21:34Zavrsen eksperiment sa 6 radnih dana i slobodnom nedjeljom u BiH. I prezadovoljan sam. Dodjem kuci u 6 popodne u subotu, imam citavo vece za sebe i porodicu. Nedjelja citav dan slobodan. Ali zato u ponedjeljak opet na posao. Ne bunim se, kad mi legne 800KM na racun, ja najsretniji. Volim te Bosno![]()
Kada pisu tekst pa imas metar ponavljanja istih recenica i gluposti prije nego napisu dvije rijeci o samoj objavi iz naslova razbio bi i tel i sve u blizini. Psujem sam sebi sto otvori uopste.JerryLouis je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:31Mali off topic, nisam znao gdje da postavim ovo pitanje: idu li jos kome na onu stvar ove svakodnevne objave ovog portala o srbijanskim i hrvatskim (fudbalskim) desavanjima? Sta mene briga sto su ovog Orsica izbacili iz ekipe, sto se Gattuso nervira zbog polozaja sunca itkd itkd. Bas pretjeruju.![]()
FKBilder je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:54Kada pisu tekst pa imas metar ponavljanja istih recenica i gluposti prije nego napisu dvije rijeci o samoj objavi iz naslova razbio bi i tel i sve u blizini. Psujem sam sebi sto otvori uopste.JerryLouis je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:31Mali off topic, nisam znao gdje da postavim ovo pitanje: idu li jos kome na onu stvar ove svakodnevne objave ovog portala o srbijanskim i hrvatskim (fudbalskim) desavanjima? Sta mene briga sto su ovog Orsica izbacili iz ekipe, sto se Gattuso nervira zbog polozaja sunca itkd itkd. Bas pretjeruju.![]()
Toliko je zanemarenih tema, toliko nepokrivenih, ili uopste ne ispracenih dogadjaja u BiH da je zaista paradoks ovo sto rade, ali hajde.
Ti vidis novinarstvo u BiH kada pogledas press bilo kojeg dogadjaja,nesmiju konkretno pitanje postavit.
Ikardi se kae baciJo na koljenaaaa zbog wandeeee, a provocirali gaaaa baaaa objavom o Dzekiiiii haloooo.JerryLouis je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:36FKBilder je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:54Kada pisu tekst pa imas metar ponavljanja istih recenica i gluposti prije nego napisu dvije rijeci o samoj objavi iz naslova razbio bi i tel i sve u blizini. Psujem sam sebi sto otvori uopste.JerryLouis je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:31Mali off topic, nisam znao gdje da postavim ovo pitanje: idu li jos kome na onu stvar ove svakodnevne objave ovog portala o srbijanskim i hrvatskim (fudbalskim) desavanjima? Sta mene briga sto su ovog Orsica izbacili iz ekipe, sto se Gattuso nervira zbog polozaja sunca itkd itkd. Bas pretjeruju.![]()
Toliko je zanemarenih tema, toliko nepokrivenih, ili uopste ne ispracenih dogadjaja u BiH da je zaista paradoks ovo sto rade, ali hajde.
Ti vidis novinarstvo u BiH kada pogledas press bilo kojeg dogadjaja,nesmiju konkretno pitanje postavit.
Hahaha, brate ti jos gori od mene. Vjeruj da od muke vise ni ne otvaram. Smorili su me bili kao inace svakog ljeta kada su Dzeku svugdje selili, tu sam vec prestao da otvaram. A kamoli sada kada su komsijski fudbaleri u pitanju. Shvatam da ima ljudi koje interesuju srbijanska i hrvatska reprezentacija, i nemam nista protiv da se objavi neki transfer/ ili skandalozna vijest, ali s ovim u posljednjim sedmicama su bas bas![]()
Sta mene briga ko na treningu Dinama ne dodje na vrijeme ili kome se Gattuso unosi u facu.![]()
Trebali bi kao sto ti kazes da se malo na druge, bitnije teme osvrcu. Svaki dan sam na ovom portalu a da slucajno nisam na Face TV kod Nenada vidio onaj intervju one Tea-e Kovacevic, ne bih ni znao da curica postoji i da razvaljuje.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Jabroni, lol89 i 13 gostiju.