Nemoj biti rigorozantabba77 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:44Neka, nemoj ga.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nakon dvadeset stranica psovavja, medusobnog optuzivanja,vrijedanja tipa cetnici its. Mislim da je vrijeme da malo admin rascisti forum i ovim velikim carsijasima tzv sa obje strane uruci par banova. Nek se djeca nauce prvo konverzirati bez psovanja i vrijedanja drugih pa nek se vrate na forum.
Istina, taj dokument zajedno sa Hagadom zakljucan ljubi brat.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa nije klub dobio suspenziju, dobio je predstavnik kluba i ta suspenzija mu je onemogućila glasanje.
Ponavljam, imamo delegata/predstavnika u kantonalnom savezu i on je suspendovan. Sad ćeš se ti pozvati na to da sam rekao da nemamo delegata, a ja sam rekao da nemamo delegata u NFSBiH.
Neću ti više replicirati, i ovo je bilo previše, samo zato jer si uvijek bio korektan, ali je besmisleno ići dalje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Istina boli
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mi bismo kao da glasamo, a oni nam kao ne daju
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
scudetto89
- Kontakt:
Ja ne znam sto se palite momci. Rekapitulacija desavanja u bordo taboru od 2021.-ve do danas : sramota u kupu, sramota u europskim nastupima, preplaceno groblje od igraca, bruku novaca baceno niz vodu, bez stadiona (i dalje), bez ikakvog pomaka u ostvarivanju misije "BH Dinamo", i poneko cetvrto mjesto u ligi... Prirodna je nervoza koja dolazi sa suncane strane sehera.
Samo mi je nejasno, sto mi treba da se sekiramo i razmisljamo o opravdanosti necije investicije? Hvala, ali ne hvala.
Samo mi je nejasno, sto mi treba da se sekiramo i razmisljamo o opravdanosti necije investicije? Hvala, ali ne hvala.
Sarajevski Željezničar.
U svakom slučaju ovaj potez Trbića ih je u potpunosti ogolio i jasno dao do znanja kako bi se ponašali da se kojim slučajem nešto pitaju. Nije da nismo znali, ali lijepo je kad ovako dobiješ zvaničnu potvrdu.
Hulja, ološ, ljudski otpad i pudlica/poslušnik - Tarik Trbić.
To što je obrisao post još više govori o njemu.
Hulja, ološ, ljudski otpad i pudlica/poslušnik - Tarik Trbić.
To što je obrisao post još više govori o njemu.
Virto Trbonja je Zeljin delegat koji je suspendovan, Trbic je gnjida koja ce vjerovatno dobiti tuzbu za klevetu.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:06Ja se lično nadam da bi glasali protiv instaliranja Trbonje i njegovih ahbaba u kantonalni savez.mnon46 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:02Znamo i ti i ja kako bi glasali, isto kao i prošli put. Isto tako, ne možeš doći na sastanak i odjednom saznati da nemaš pravo glasa, gdje to ima? I apsolutno podržavam instaliranje bilo čijih ljudi samo da se uhljupi maknu iz fotelja.
I iz kojeg god razloga je obrisao post, sve je tačno naveo, niste glasali vi i još 4 kluba za.
Pa valjda je pozitivno to što je komplet delegacija došla na sastanak, zajedno sa predsjednikom kluba.![]()
Da li su rodjaci to ne znam.
Ovaj Trbic je zlo kakvo rodjeno nije ovdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma typo, zna se na koga sam mislio. Sve sam napisao u prethodnom postu. Ološ i ljudski otpad.
Tunoviću isplati ljudima obećano povećanje plate firma ti se gasi direktoreeee 

A sta to? Naletio na tanak led ili?
Jedina opravdana stvar koju mirvic mota po glavi jeste "JESAM LI JA POGRIJESIO". Vjerujem da spavati ne moze i normalno da ce se boriti na sve nacine kad vec na terenu ne moze nista da institucionalno osigura sebi prednost. I vi svrshavate na to i u isto vrijeme pljujete borca. Covjece, ne mozete 10k ljudi skupiti kad dijelite karte, pa ko se ne bi zapitao da li to sve vrijedi tolikih para.
Jedini ljudi u zabludi ste vi koji ne vidite pored zdravih ociju. Nije vam kriv Zeljeznicar, shvati. Jedina krivica Zeljina jeste sto ste nastali na ledjima nasih igraca i to je sve. A dobro i ovo komplekse sto smo vam nabili da ni dan danas ne mozete sjediti bez bolova.
Može li se imenovati neki zamjenski delegat umjesto ovog Trbonje do sutra ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.