ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:07zemunci imaju srece sto sa vecim mackama bitku bijemo za spas bh fudbala. Kada s njima zavrsimo, zlo ih ceka![]()

sa ovim nadama u spas bh fudbala

ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:07zemunci imaju srece sto sa vecim mackama bitku bijemo za spas bh fudbala. Kada s njima zavrsimo, zlo ih ceka![]()
Ma okupljaju oni dream team, ne sumnjam da će im se u skorije vrijeme vratiti i ova seoska varalica,
Odlicno! Vjerujem da im je sutra kraj, ako je takva situacija. I nadam se da ce biti 100% glasova ZA.H8Z7 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:05Sjednica je bila danas u 18h, međutim zbog manjka kvoruma (22 prisutna a trebali 24) pomjerena je za sutra u isto vrijeme (18 delegata treba i većina osvaja).Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:56kirba je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:51
https://www.fsks.ba/index.php/sport/k2- ... f/download
suspenzija je nastupila 26.9.
klub je imao pravo glasa, jer se klubu ne moze oduzeti pravo glasa osim ako nije suspendovan kompletno. A, ako je klub suspendovan u maticnom savezu ne moze igrati ni premijer ligu. Buduci da je evidentno da igrate premijer ligu onda klub nije suspendovan.
Samo je u ovih 47 dana trebalo poslati sekretaru saveza dopis ovo je nas zamjenski clan. Moglo se to i danas uraditi. Moze i sutra. Da li ce, vidjet cemo.Onda je sve jasno. Ako je tako, klub treba poslati drugog predatavnika i sutra glasati ZA.
Generalno, ja sam na svoj klub ljut po pitanju javnih obavjestenja. Nismo kao klub bili u stanju se oglasiti za dva idiota i ograditi se od njih kada su utrcala na stadion protiv Sloge, tako da me ne cudi da se ne oglasavaju direktno i konkretno po ovom pitanju. Dao sam jedan samo primjer.
Nadam se da grijesim i da ce sutra glasanje proci kako treba i nakon toga da ce se klub zvanicno oglasiti o svemu, jer ocito ima ljude koji su glupi i doveli se u ovu situaciju.
P.S. Ako sam dobro shvatio, direktor Sarajeva je napisao status i obrisao ga gdje je izmedju ostalo optuzio Zelju za nesto, a glasanje je sutra?! On je onda idealan idiot i mahalas za nase Uprave, jer je to taj mentalni sklop, mahala umjesto da se bavi poslom zbog kojeg je na funkciji.
Klošarčina, treba mu zabraniti da u svoje žvalje uzima FK Željezničar.
Čitaš, čitaš, itekako, ali sa pravog nicka/naloga.
seoske varaliceTefalTava je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:14ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:07zemunci imaju srece sto sa vecim mackama bitku bijemo za spas bh fudbala. Kada s njima zavrsimo, zlo ih ceka![]()
sa ovim nadama u spas bh fudbala![]()
![]()
![]()
Neko iznosi forumske besmislice, a neko u stvarnom životu drži sa genocidasima.
Ti nemaš prijatelja Srba ?Lavcina je napisao/la: ↑13 nov 2024, 06:11Neko iznosi forumske besmislice, a neko u stvarnom životu drži sa genocidasima.
Pa ti vidi.