killafrommanilla je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:41
GG3 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:34
Jedina zamjerka je pozivanje Mujakica, tu fakat ne vidim razlog. Ostalo sve za sad je za 5 sto se tice repke i selektora
Nadam se da će Muharemović dobiti priliku, opravdati je i onda vjerujem da će Mujakić u zaborav kao i Siniša Saničanin. A možda i u PL BiH, a i nadam se potajno da će se i Hadžikadunić vratiti.
Čelik, Omerović, Kulašin djeca koja se isplate oprobati, neki će otpast, ali nek jedan uspije - mi smo u plusu. Za nekog budućeg selektora bit će tu finog materijala, samo treba nastaviti dovoditi igrače pod našu zastavu i ne obazirati se na polupismene tarote koji znaju ko će gdje završiti za 10 godina.
Još uvijek sam u nevjerici od sinoć s kim sam se zapravo raspravljao nakon što si napisao da je Kulašin najbolji igrač Borca, pa na prvu kontam da nisi ozbiljan, onda me demantuješ i napišeš kako je najbolji igrač lige pa još jednom pomislim stani čovječe, jel moguće da ovo osoba mrtva hladna napiše i šlag na tortu bude kako bi on bio standardan u svakoj ekipi Premier lige i onda tu konačno shvatim da ti pomoći nema. Kulašin bi u Zrinjskom grijao klupu Topiću a u Sarajevu bi ulazio u 90+ umjesto Guliashvilija i Kyeremeha. Upitno je da li bi i u Borcu bio standardan upravo radi u21 pravila da Vuković nije već duże vrijeme povrijeđen dok bi u Želji bio dobra konkurencija Boljeviću i Cvetanoskom a nikako siguran starter. On ako bude igrač nivoa Luke Menala to će biti svjetsko čudo, dok je nivo Višće ili Stevanovića misaona imenica za njega
Omerović je već pokazao šta (ne)zna, sasvim dovoljno prilike je dobio i odučili su ga od fudbala igrači iz OTP Bank lige i kad se uzme još u obzir koliko je nekvalitetno igrao za mladu reprezentaciju + konkurencija na desnom beku za njega nema mjesta ni na proširenom spisku.
Kada je u pitanju Čelik, možda malo veći domet ima nego Mujakić obzirom da je isto ovako izgledao kao Nidal u prvom mandatu u Sarajevu, istina malo stariji.
Tako je, samo treba dovoditi igrače pod našu zastavu, naročito otpad koji ili nema dana reprezentativnog iskustva ili posljednji nastup za neku U selekciju prije 10 godina pa hvata zadnji voz kod nas. S takvim razmišljanjem ćemo svake kvalifikacije radit ribilding i isprobavat igrače, ali dobro, tebi je to normalno.